BadHoliday.com - Кошмарите в туризма  
 
Ти си в:   BadHoliday > Кошмарни хотели > Хотел БРЕЗА, Боровец - НИКОГА ВЕЧЕ!
Понякога по-евтините цени след това ни излизат през носа
Понякога по-евтините цени след това ни излизат през носа

Хотел БРЕЗА, Боровец - НИКОГА ВЕЧЕ!

До момента мнението не се подкрепя. (общо гласували: 2823)

За 8 декември, с компанията, решихме да посетим Боровец. Харесахме си едно привидно добре изглеждащо хотелче и решихме да направим резервация - хотел Мура 3*.

Още към 20-22 ноември вече бяхме изпратили капаро и уж имахме запазени стаи. На седми решавам, все пак, да звънна в хотела, за да проверя дали всичко с резервацията е наред - нали на другия ден пътувахме. И оттук започва интересното...

Звъня в хотел Мура, вдигна ми една госпожа или госпожица. Обясних чия резервация искам да проверя, при което ми беше сервирано, че хотел Мура не работи, тъй като имало проблем с канализацията и са ни преместили в някакъв съседен хотел. Първоначално реагирах малко по-остро, най-вече заради това, че никой не си направи труда да ни уведоми за случващото се, при положение, че имаме капарирана резервация. Както и да е. Бяха ни преместили в съседен хотел - Бреза, пак 3*, само дето двете му бяха избягали някъде, но за това малко по-натам.

Явно собственика и на двата хотела е един и същ, тъй като по интериор не се различаваха кой знае колко. На следващия ден пристигнахме по обяд, с нагласата за много забавление в празничната вечер. И "забавата" започна още с настаняването.

Първо, при изрично споменаване няколко пъти, че държим стаите да ни бъдат една до друга - бяха ни разпръснали едните на ІІІ етаж, другите на ІІ етаж. Преглъща се е, само това да беше проблема, ама хайде де...

Така ни бяха разпределили, че в едната стая бяха наблъскали 4 човека. Стаята се водеше нещо като апартамент и представляваше две много тесни и мънички стаички с една баня. Нямаше легла за всички - имаше само 2, а за останалите двама човека - един страшно неудобен разтегаем диван.

И това се преглъща, въпреки че не е много редно, след като си плащаш нощувка за легло, да спиш на диван, но за една вечер си преживява. Освен това в едната стаичка от апартамента нямаше ток, а отоплението беше повече от оскъдно, при все, че навън си беше доста хладничко.

Но най-голямата изненада дойде вечерта. След разходка из Боровец се прибрахме в хотела, с нагласата да започнем подготовката за гала вечерята. В стаите нямаше капчица вода. Естествено, веднага слязохме на рецепцията да попитаме къде е проблема. Собственичката на хотела първоначално се опита да ни излъже, че такива неща се случвали често и проблема не бил в хотела, а глобален - за цял Боровец. За щастие една от колежките имаше познати в съседен хотел, обади им се и какво да видим - хората няма никакви проблеми с водата. Веднага след това част от групата отново слезе до рецепцията и собственичката, явно вече видяла, че не й връзват лъжите, започнала да се оправдава, че имало проблем с налягането, имало много потребление, защото хората се приготвяли за празника. На въпрос, от страна на колежките "А ние не искаме ли да се оправим за празника?", отговора бил: "Ами, трябва да изчакате или другия вариант е да ви пусна да се ОКЪПЕТЕ в сауната!?!" Представете си!

Вярно е, че сумата, която бяхме заплатили за съответната нощувка в хотела не беше кой знае колко висока, но пък все си мисля, че поне основни неща, като ток и вода, не трябва да липсват. А и се води хотел 3*...

Не ми се обяснява как сме успяли да се изкъпем, с малкото течаща вода. Въпреки всичко си изкарахме добре.

А на сутринта - към 06:30 ч., точно когато почти всички си бяха налягали изморени от тежката вечер, някакво момче срещу нашата стая се беше заключило отвътре и няма да ви разправям за каква патардия ставаше дума в коридора, точно пред вратата ни - то не беше викане, то не беше блъскане, не беше къртене и какво ли не.

В по-кошмарен хотел до сега не бях ходила и за себе си със сигурност мога да кажа че повече там няма да ми стъпи крака!

Съветвам ви и вие да не се подлъгвате - понякога по-евтините цени след това ни излизат през носа. Проучвайте си добре хотелите или най-добре ходете само в такива, от които сте доволни!

Автор: Пепси (martini_baby@abv.bg)
Написано на 9 януари 2011 в 05:01 ч.
коментар До момента има 2 коментара:
Написано на 13 февруари 2016 16:50 ч.
Хотел мура на боровец пък има едно пиколо в ресторанта където се прави на сервитьор и всички нови клиенти ги рекетира с поръчки от лоби бара.Държи се сякаш съм му отишал на гости безплатно у тях.Внимавайте
Написано на 3 май 2018 13:56 ч.
В хотел Брезата в Ардино е същата работа...  мизерияа лошо обслужване, никва хигиена
Дай своята оценка!
vote no vote yes comment
send_icon
Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.
badholiday | хотели | заведения | пътувания | клиенти | други кошмари
досада | контрол | закони | полезно | съвети | цензура
Кошмарите в туризма - Хотел БРЕЗА, Боровец - НИКОГА ВЕЧЕ!