BadHoliday.com - Кошмарите в туризма  
 
Ти си в:   BadHoliday > Кошмарни заведения > Не яжте в хотел Марагидик, Априлци!

Не яжте в хотел Марагидик, Априлци!

До момента мнението не се подкрепя. (общо гласували: 3758)

Днес посетихме ресторанта на хотел Марагидик, в град Априлци. През миналата година имаше превъзходно агнешко. Сега заявиха, че отново има. В следващия един час преживяхме някакъв ужас. Донесоха чашите за бира - целите в прах. На единия таратор имаше червило на купичката.

След един час чакане ни донесоха... размразено и претоплено агнешко, с дробине от фризера. Миришеше ужасно на гранясало. Може да е и от миналата година.

Извиниха се, че салатата, която е за гарнитура, няма краставица и лук, но били свършили. Грамажът беше много малък, но явно 14 лв. за тях не са пари.

Питах защо няма зелен чесън с порцията, отново заявиха, че още нямали. Чудих се дали да отида до центъра, на 150 м. и да си купя.

Тръгнахме си с натежали от гранясало, твърдо и изсушено агнешко от миналия сезон в стомасите и разбрахме: НИКОГА НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА УЖ СЪЗДАДЕНОТО ВЕЧЕ МНЕНИЕ!

ПИТАЙТЕ ДО ДУПКА - пряснно ли е, кога е готвено, ама сигурни ли сте? Защото, иначе, ще се чувствате като мене - прекаран с развален втори пролетен ден.

Никога вече няма да отида в Марагидик!

Автор: Pipi (pavzandon@abv.bg)
Написано на 21 март 2010 в 20:27 ч.
коментар До момента има 7 коментара:
не подкрепя мнението
Написано на 25 юли 2011 11:59 ч.
Вчера се върнахме от там. Бяхме голяма компания в четири стаи някои за 2, а други за три нощувки. Мога да кажа само хубави неща за хотела и обслужването. Парка на хотела е много красив и добре поддържан, всяко нещо е премислено и правено с любов към детайла. Басейна също е добре поддържан. За ресторанта мога да кажа още по-добри думи: обслужването беше бързо независимо дали в делничен или съботен ден. За уикенда хотела беше пълен, но не сме чакали - когато сервитьорите не насмогват да носят храната - готвачите им помагат. За сравнение на цените ще кажа само, че 7 души и две деца вечеряхме с предястия, основно, десерт, вино и бира за, ... 125лв с бакшиша. Това в София не може да стане :)
ивчо
Написано на 18 август 2011 20:19 ч.
Колега, ти си първия който казва нещо различно от общото мнение!Аз обаче не съм доволен, кракът ми няма да стъпи в Марагидик, долни хора! 
Марина…
Написано на 4 юли 2012 13:36 ч.
Повече едва ли ще отидем там! Закуската не беше на блок маса и имаше само гадни сандвичи, а кафето е от автомат. Ако искаш сок, трябва да си платиш. Вечерята си я плащаш, въпреки че според сайта им в цената на стаята са включени и двете, и са на блок маса. Хигиената е под всякаква критика. Стаята беше мръсна още при настаняването ни. Чашите за вода не бяха мити скоро. Трябваше сами да си поискаме чисти кърпи, за да дойдат и да ги сменят. Интернет нямаше или се появяваше за 5 минути и пак спираше. А персоналът изглеждаше мноооого отегчен. Освен това искаха да платим предварително и то не упоменатата на сайта цена, защото сигурно очакваха да си тръгнем по-рано, когато видим условията. Надявахме се поне да е тихо, но уви - сутрин се будехме от тропане и рязане на дърва, а вечер не можехме да заспим от крясъци и чалга.Не си разваляйте почивката с посещение на този хотел!
С. С. И.
не подкрепя мнението
Написано на 19 септември 2012 10:38 ч.

На мен ми хареса - стаята беше чиста, с чисти хавлии, с топла вода. Закуската и вечерята бяха на блок-маса с много и разнообразна храна - като свършваше, донасяха нова.

Мястото е чудесно - чисто, зелено, спретнато, поддържани градинки, много приятно водопадче - с много вкус е подредено, има голям детски кът - аз съм много доволна от престоя си там.

С удоволствие пак бих отишла!

не подкрепя мнението
Написано на 8 декември 2013 18:21 ч.
Беше супер чисто приятно и весело а храната беше супер изкарахме си чудесен 8-ми декември !!!!Дори си наехме  и DJ стоя до 3 часа и ни направи страхотен купон!!!  
не подкрепя мнението
Написано на 18 февруари 2016 16:17 ч.
Невероятен хотел с много хубава кухня! Стаите бяха много топли. Много доволни останахме от всичко и с удоволствие ще се върнем пак там лятото! Не вярвайте на написаните лъжи!
Написано на 11 юни 2016 10:10 ч.
Не яжте и не спете в Марагидик! Настанихме се на 10 ти юни 2016 г. в 106 стая. Посрещнаха ни с 3 скъсани кърпи, мрусни щори и таракани (кафяви хлебарки) в леглото. Таня Хаджиева гр. Пловдив
Дай своята оценка!
vote no vote yes comment
send_icon
Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.
badholiday | хотели | заведения | пътувания | клиенти | други кошмари
досада | контрол | закони | полезно | съвети | цензура
Кошмарите в туризма - Не яжте в хотел Марагидик, Априлци!