BadHoliday.com - Кошмарите в туризма  
 
Ти си в:   BadHoliday > Кошмарни хотели > Хотел Флоримонт + Банско

Хотел Флоримонт + Банско

До момента мнението не се подкрепя. (общо гласували: 1265)
Хотел Флоримонт + Банско - не съм виждала, в 5-звезден хотел размерът на басейна да не е съобръзен с капацитета на хотела и да трябва предварително записване
Хотел Флоримонт + Банско - не съм виждала, в 5-звезден хотел размерът на басейна да не е съобръзен с капацитета на хотела и да трябва предварително записване

Скъпи българи,

Пътувайки към Банско на 28,03,2009 г. много ми се искаше да мога към днешна дата да ви препоръчам хотел Флоримонт като едно чудесно място за почивка.

За съжаление това няма как да стане!!!

Първото, което прави впечатление е, че още с пристигането се оказва, че паркингът на хотела е от другата страна на улицата, по която непрекъснато хвърчат коли за и от Гоце Делчев. Но това все пак се преживява - има светофар! Второто е, че паркингът изобщо не е за 200-300 места, както пише във всички реклами, а за около 30-35 коли, което е крайно недостатъчно за капацитета на хотела. Никъде не е обявено, че паркингът е охраняем и гостите на хотела трябва да платят по 5 лева на ден. Но при положение, че почиваш в 5*хотел не би трябвало и това да е проблем за теб, а още повече, че всеки иска колата да му бъде пазена... Както и да е, и това се преглъща. Но не можеш да преглътнеш факта, че си платил за охраняем паркинг и за място, а се оказва, че всяко твое излизане е придружено с притеснения дали като се върнеш ще има място. Е, и за това е помислено - пазачът просто ти казва, че срещу "нещо", като се върнеш ще има място за твоята кола...

Открихме обаче цаката на паркинга - оплакахме се на рецепцията и проблемът беше решен - ако при връщането на колата за нея няма място, трябва да се каже на рецепцията и за този ден да ни върнели парите!!!!

На рецепцията всичко е наред, пиколото ти взима багажа и ти го качва, и си казваш: "Ей, ние сме бели хора".

Обаче... както си вървиш по коридорите забелязваш колко некадърно са залепени текстилните тапети по стените и как на някои места са овапцани с лепило. Забелязва се как мокетът е нагънат и мокетените первази са криви, а също така има и петна с неясен произход. В някои части на коридорите осветлението, което е с фотоклетка, просто не работи.

Стигайки до стаята вече си леко озадачен. Ние като влязохме вече в нея тъкмо си отдъхнахме, но установихме, че едната плъзгаща се врата на гардероба заяжда, ама заяжда ви казвам. Борила съм се с нея през трите дена на престоя, но реших да не правя проблем, защото все за три дни ще го преглътна (нещо, което е напълно погрешно и ви съветвам да не правите като мен - човек трябва да си отстоява правата!). Разпределяйки багажа виждаш колко нескопосано са боядисани стените и как таванът може да бъде определен с баналното "дунавски вълни".

Продължавайки по нататък се установява, че в банята плъзгащите се врати на душ кабината не се затварят докрай. Но не това е най-големия проблем... Проблемът се казва \"проточен бойлер, съчетан с душ със смесител за вода\". Като тръгнеш да си взимаш душ отначало водата е студена, постепенно става гореща и ти решаваш да използваш вече смесителя за вода. Само че в момента, в който това се случи водата отново става студена (това е така защото като пуснеш вече студената вода за проточния бойлер това е индикация да спре подаването на топла вода) и по никакъв начин не може да се нацели средно положение за нормална на температура вода... Отново връщаш смесителя на изходна позиция (т.е. на червената част, която е за горещата вода), за да започне да пуска топла вода и отново се оказваш нещастно ощавен, докато със смесителя задействаш студената вода. И така до края на света... Но моят мъж му откри цата и ви го казвам - като влезете в банята пускате топлата вода на мивката до край и след това влизате да се къпете. Само така проточният бойлер има индикация да подава непрекъснато топла вода, а и водата от душа е поносима. Може да попаднете и в стая, в чиято баня ръчният душе не може да се закачи на високо и да трябва едната ти ръка да е винаги заета.

Вече си се настанил, изкъпал и решаваш да използваш басейна на СПА центъра. Както казва Петко Бочаров: Да, ама не! За да плуваш в басейна, с "олимпийски размери", трябва да се запишеш предварително за по-късен час и да не прекарваш в него повече от 1 час, защото са наред следващите. Все е било, но не съм виждала в 5-звезден хотел размерът на басейна да не е съобръзен до такава степен с капацитета на хотела и да трябва предварително записване. Бих им препоръчала да си сложат машинка с номерца, както е в банките. Басейнът е ужасно малък, а външен басейн за лятото няма.

Механата е хубава и много добре готвят, сервитьорите добре обслужват. Цените са наистина високи, но така е в цяло Банско, а и качеството на храна го заслужава. Закуската, която е включена в цената, не е разнообразна и мисля че не отговаря на звездите на хотела. Но все пак не болка за умиране. Между другото и механата не е съобразена с капацитета на хотела и разполага с по-малко места отколкото е необходимо.

Другото, което е голям проблем на хотела е липсата на добра вентилация - ужасна горещина и няма какъвто и да било кислород. Като влезеш в стаята наистина е пуснато парното и е много комфортно и топло в първия момент. Но в един друг следващ  момент ти установяваш как от теб се стичат едни струйки... Минаваш на вариант изключване на парното, но пак не помага - ужасно задушно и безкислородно. Посред нощ ставаш и отваряш прозорците, става хладно, чак студено и затваряш прозорците... след малко пак ставаш и отваряш прозорците, чакаш да влезе хубаво студен въздух и да се изстуди... Днес вече ме боли гърлото и почти не мога да говоря. А може да попаднете в стая, от чиято дограма просто вее (наши приятели бяха в такова помещение).

Също така не ходете на маникюр в хотела - оказа се, че един лак маникюриските не могат да нанесат, а с гъркините, които бяха напълнили хотела, не можеха да се разберат, просто защото не знаеха и дума английски... 

Има още за писане, за неща, които нашите приятели са преживели. Но това оставям на тях.

Все пак искам да отбележа, че ме хвана ужасно яд на нескопосаното изпълнение на майсторите вътре в хотела. Решенията на дизайнера, който е проектирал интериора наистина ми харесаха - и цветово, и като мебели и т.н. Материалите също не са евтини. Но за самото изпълнение наистина нямам думи. Ако искам да издребнявам мога да продължавам да пиша, но не е в това проблема.

N.B. Все още казиното не работи, въпреки, че в рекламите ще прочетете точно обратното.

Това е в общи линии моето впечатление от хотел Флоримонт и силно се надявам собственикът на хотела да разбере, че това е едно мнение, които е изказано съвсем добронамерено. Хотелът е бил замислен наистина добре, но истината е, че не мисля да го посещавам отново (освен ресторанта в него).

Тръгнах с голямо желание към Банско и хотел Флоримонт, и благодаря на нашите приятели, които направиха тази почивка възможна. Защото ако все пак в мен и в съпруга ми остава хубав спомен от Банско, е благодарение на тях.

Автор: Паола1 (paola1@abv.bg)
Написано на 4 март 2009 в 17:03 ч.
коментар До момента има 131 коментара:
подкрепя мнението
Написано на 13 декември 2010 11:01 ч.

Банско си остава работнически курорт и там нищо не ме удивява.

Ani
не подкрепя мнението
Написано на 27 януари 2011 17:10 ч.
Ti si pulna kompleksarka i ujasna klientka :D Qd te e 4e si dala tezi pari i sled kato si si tragnala samo si si mislila kakvo ne e bilo nared, za da uspokoi6 sobstvenata si drebna "ba4katorksa"du6a! Ako otide6 v hotela po vreme na zimiq sezon i si pootpusne6 malko djoba moje i da prekara6 dobre! Zatova bulgarite nikoga nqma da stanat evropeici :D:D:D
Киро
подкрепя мнението
Написано на 3 февруари 2011 19:45 ч.
Ани, ти май си от Банско, нищо не разбираш от туризъм и качествено обслужване, както и да отбележа факта,че докато в България мутри се знаимават с туризъм ще сме много зле....А ти като си отпускаш душицата очакваш най-доброто от най-доброто. Бил съм и в Дубай и в Щатите, работя за голяма Верига Хотели, мога да ти кажа че селянията в Банксо го превърна в поредния съсипан курорт с ниско качествена услуга и с високи цени, по селски точно....Жалко е, но е факт....
D. U.
подкрепя мнението
Написано на 12 февруари 2011 16:41 ч.
Имаше едни карти за намаление, които струваха 25 лв......ииии се оказва, че половината отстъпки не стават, а тези селиконови фолк диви на рецепция в спа центъра, не бяха виждали подобни карти ... каква ирония....е все пак съм доволна от закуската, леглото, банята и почти всичко....само тези карти малко...но нищо, аз не се сърдя, защото все пак да не забравяме всички, че се намираме в България и тук винаги има подобни гафове.....Не е хубаво да се оплюват така комплексите, този сайт е абсурден.... В случай, че на някой не му е харесало даденото място, просто да не ходи там повече. Не става въпрос само за този хотел или хотелски комплекс, а за всяко едно място. Когато човек си няма работа, оплюва другите..... Последното нещо което искам да кажа е , че на повечето подобни места , обслужващия персонал е сбор от млади хора, на които им се плаща недостатъчно и се "бъхтят" като луди ....нормално е понякога и на тях да им е писнало , а вие само да ги оплювате. Това , че вие имате достатъчно средства да си позволявате почивки на място като Флоримонд, други нямат и работят като волове на подобни места....Уважавайте обслужващия персонал където и да отидете...
. . . . . . . . . . .…
не подкрепя мнението
Написано на 12 февруари 2011 16:43 ч.
..........
не подкрепя мнението
Написано на 27 февруари 2011 19:59 ч.
Бяхме в хотела през м. Януари- наистина считам, че мненията са пресилени и преувеличени. Имахме забележки, но в рамките на допустимото. Ние сме семейство с 2 деца-храната беше добре, почистваха стаите редовно и атмосферата е приятна. При възможност ще посетим хотела отново до края на зимния сезон.
приморска
подкрепя мнението
Написано на 26 април 2011 14:11 ч.
Няма да описвам престоя си там. Само ще кажа, че няма да повторя със сигурност.
не подкрепя мнението
Написано на 18 май 2011 22:22 ч.

Аз съм служител в тази фирма няма как да сте доволни не само като потребител :)

не подкрепя мнението
Написано на 18 юни 2011 13:05 ч.
Миналата седмица бяхме гости на хотела- има някаква изгодна промоция за двама. На на с много ни хареса, нямахме оплаквания. Стаите, храната всичко беше съвсем нормално . Цената, която заплатихме напълно отговаряше на условията в хотела. Определено Не съм съгласна с изписаното!
Написано на 21 юли 2011 16:29 ч.
Банско - селски курорт, със селяни обслужващ персонал, с диви неграмотни селяни население, които не говорят български, пълно с дебели гъркини, изобщо смях в залата ! Затова си ходя в Шамони всяка зима и да духат под вода?! Боклуци, така туризъм не се прави! Променете си селския манталитет, за да имате доволни клиенти и успехи!
Написано на 23 юли 2011 23:21 ч.

Да ви кажа честно в този хотел си заслужава да отидеш за нощувка със закуска.

За all inclusive e меко казано преувеличено да се говори - на обяд и вечеря ти сервират 2-3 вида манджи, ама истински манджи, почти постни. закуската иначе е ок.

Рекламират го, че в цената е включено ползването на двата басейна, открит и закрито, но никой не ти казва, че за закрития се доплаща 5 лв. на човек. също така на място разбираш, че all inclusive пожеш да ползваш до 21,30

http://bghotelite.com/florimont-spa-hotel-casino.3666_bg

Храненето и пиенето са сам в основния ресторант, в който много рядко можеш да се радваш на климатизация и е доста задушно. Закритият басейн е пълен с доста хлор, толкова, че направо ти люти на очите наколко часа, след като си бил в него.

иначе персоналът е доста любезен и се старае.

Написано на 15 август 2011 15:11 ч.

На мен не ми хареса че си затрих парите в това Казино, ама с пияна глава така е...

Иначе хотела е хубав със старателен персонал

Написано на 22 август 2011 13:46 ч.
И на мен ми беше добре да ви кажа. Бяхме сега лятото в хотела и си изкарахме екстра. Само дето се понапихме малко в Най-клуб, ама то си беше в реда на нещата.
Марин…
Написано на 7 септември 2011 14:28 ч.
Хотела си е супер.Всяка зима съм там А вие всички останали сте предубедени Поздрави и повече слънчеви дни 
Написано на 19 септември 2011 10:06 ч.
Хотела си е хубав престанете да СПАМИТЕ !!!!!
не подкрепя мнението
Написано на 20 септември 2011 22:03 ч.
Бяхме преди 2 седмици, не ползвахме All inclusive, така че не мога да коментирам, а само закуска-цената беше екстра, както и условията в хотела.
подкрепя мнението
Написано на 25 септември 2011 17:01 ч.
Аз се върнах вчера от там. Ние бяхме на ол инклузив, но сме доволни. Разнообразие имаше в храната и беше вкусна. От външния басейн не се възползвахме, но пък вътрешния както и самият СПА център, ги употребихме доста добре. Хареса ни.
подкрепя мнението
Написано на 2 октомври 2011 23:05 ч.
Мисля че хотела си е супер. Аз и моите приятели останахме доволни. Храната си ок. Не се случи така че да няма блок маса, макар че ниямаше много хора. 
Написано на 7 ноември 2011 11:17 ч.
Здравейте, казвам се Александър и съм част от екипа на Флоримонт Хотели мога да ви кажа, че доста работим в посока на качеството.Повечето от лошите коментари във сайтове и форуми са плод на нелоялни конкуренти срещу, които водим и дела за пропуснати ползи.
Написано на 12 ноември 2011 00:44 ч.
До Марияна: Ти мила, с тази злоба в себе си, ако претендираш, че си гражданка си жалка. Не в "Шамони" (извинете), ако ще и в ИШГЛ да отидеш, пак ще си останеш същатата типична българска селянка, с тази злоба и завист в душата си.. съжалявам те, найстина..
Написано на 12 ноември 2011 00:44 ч.
До Марина, не Марияна, извинявам се..
не подкрепя мнението
Написано на 21 декември 2011 18:10 ч.
Пак хубаво са го направили майсторите.. като се знае,че на строителна фирма "Флоримонт" и на всички други свързани с нея, отдавна и е излязло име,че не плаща и не може да наеме читави майстори в Цяла България.. Нито техници, ни инженери.. Като разберат хората,че работят за "Флоримонт" имат една опция- заебават всичко, палят колите и си тръгват.. Който не му харесват сградите на Флоримонт - да ги оправи той..!
Написано на 19 януари 2012 13:12 ч.
ЗДРАВЕЙТЕ, МОЖЕ ЛИ ДА ПОКАЖЕТЕ СНИМКИ НА  ВАСЕЙНА НА ОТКРИТО ИСКАМ ДА ОТИДА ПРЕЗ ЛЯТОТО
Написано на 19 януари 2012 13:16 ч.
ЗДРАВЕЙТЕ, МОЖЕ ЛИ ДА ПОКАЖЕТЕ СНИМКИ НА  БАСЕЙНА НА ОТКРИТО ИСКАМ ДА ОТИДА ПРЕЗ ЛЯТОТО
подкрепя мнението
Написано на 24 януари 2012 01:22 ч.
хахахаха.. не стига, че сте се набарбальокали в на мутрягите хотела, ами ви бил виновен и персонала.. ми мрете гладни вееее- за баламите няма гювеч!  ..  кат си тъп е за дълго!
подкрепя мнението
Написано на 14 февруари 2012 23:50 ч.
Хайде тия,които не подкрепят статията да се поразровят из нета и да прочетат мненията за Флоримонт!!!!!!  Тия са от мошенник нагоре:) НЕКАДЪРНИЦИ!!!  Нито съм работил за тях нито съм ползвал услугите,но имам приятели и познати,които разказват а и нета и той разказва :) ЧЕТЕТЕ БЕ ХОРА,ЧЕТЕТЕ!!!!!
подкрепя мнението
Написано на 14 февруари 2012 23:52 ч.
Абе кви мутряги са тия бе мишоци.....платете ми ако са ви завлекли и ще видим.....:)
Написано на 23 март 2012 05:20 ч.

.. хахаха  .. ми готвачите ВИ ПЛЮЯТ в яденето бе, мишоци!!.. пикано ви е в посудата  .. хахаха  .. пак идете, малоумници.. и да ви е сладко   .. а мнения- ами море  .. НА ХОРАТА не се плаща по 2-3 месеца И СЕ ГОНЯТ.. дай пък да ви подгъзват и да ви слугуват, нещастници, дето сте се набарбальокали..  http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=7260

http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=8177

http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=8335

http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=8376

..мрете в тоя хотел!! ..

Иван…
Написано на 18 април 2012 11:23 ч.

Бях за три дни със семейството си в хотела по време на Великденските празници. Почти нищо от предварително обявеното не беше изпълнено. Настаниха ни в стая В108.    Аз не мога да допусна, че в четиризвезден хотел такава стая може да бъде предлагана! Ако не вярвате - проверете. След Великден трябваше да има празничен обяд със всичките му екстри- агнешко, дроб сърма, алкохол, безалкохолни и т.н. Да, ама не! Когато отидох да си взема храна, вместо агнешко имаше пилешки крилца, вместо дроб сърма имаше ориз със спанак! Много се очудих, когато ми казаха, че трябва да си платя безалкохолното, нали бяхме олинклузив. Взех си две филийки хляб, на едната от тях имаше мухъл! На рецепциятя ни раздадоха по едно боядисано яйце да се чукнем както е редно. Обелих го, но неможах да хапна, защото миришеше на развалено! Решихме с внучката ми да отидем да поплуваме, но водата в басейна беше студена и се отказахме. Въобще прекарахме "чудесно" този светъл празник! Иначе към персонала на хотела нямаме забележки, бяха приветливи и се държаха любезно. В този хотел повече няма да стъпя, ако ще и безплатен да стане! Ще го "препоръчам" на всички мои приятели и познати. Във всеки случай със този Великденски пакет хотелът си направи страхотна антиреклама! Предполагам, че голяма част от гостите на хотела по това време са на същото мнение!

РОЗАЛИН…
подкрепя мнението
Написано на 1 май 2012 22:50 ч.

Бяхме за три дни в хотела в периода 29.04.2012-01.05.2012.Останахме крайно недоволни от услугите, които предлага един четири звезден хотел. Въздухът в хотела е застоял, а вентилацията е лоша.Когато се взема душ водата е ледено студена, изведнъж става гореща за 2-3мин. и рязко се променя на ледено студена.И това се повтаряше през тридневния ни престой.Това, което предлагаха в ресторанта, като храна беше изключително лоша и престояла.Покривките не се сменяха и видимо бяха изпокапани и изхабени.Приборите са лошо измити и цялата обстановка в ресторанта напомняше закусвалня а не ресторант с четери звезди. Ако знаех, никога не бих го посетил.

Написано на 7 юли 2012 21:32 ч.

За голямо съжаление, ще подкрепя последните мнения за Флоримонт. Върнах се вчера - 6.07.2012г. Първата неприятна изненада беше липсата на климатик. Макар и с големи колебания решихме да останем, защото стаята беше просторна, мебелите приятни, гледката от балкона - чудесна. Високите температури в стаята ни принудиха да "спим" на отворени прозорци- шума беше неописуем - непрекъснато преминаваха тирове,коли, мотори и т.н, спирайки на светофара пред хотела, а при тръгването им сградата вибрираше.  Следващата ни неприятност беше сблъсъка ни с кухнята, когато -  нямаше блок маса/ която макар и бедна ти даваше някаква възможност за избор на храна/. Трудно ми е да опиша с думи  външния вид и вкуса  на храната, а невероятно захабените и мръсни покривки и салфетки по никакъв начин не отговаряха на 4 звездното ни очакване.  Със СПА то не сме имали проблем, освен студената вода в басейна. Най- добре се чувствахме на платения външен басейн - беше като бягство от реалността. О, за малко да пропусна - бутилчиците алкохол в мини бара бяха мухлясали................... Стига толкова съм писала, че започвам пак да се нервирам. 

Никога не сме се радвали повече, че си тръгваме от почивка. Не ходете там......

 

 

Туристът
подкрепя мнението
Написано на 27 август 2012 22:05 ч.

 Флоримонт - НИКОГА ВЕЧЕ!  4 звзди... ,  ама 3 на небето.Хубава база, но стопанисвана от неграмотни.Мениджърите нямат представа как се прави.... През деня те гонят от ресторанта ,че исакали да чистят за поредното основно ядене.А ирришно пише от 10- до 21.30 Ол инклузив. Български алкохол през половин час се свършва..Взимаш 2 бири трета няма..(свърши се казва бармана) ..Минаваш на мастика ...пиеш две и се оказва че колата свършила...Мъкааааааа! Отиваш долу в мини басейна загребваш 3 пъти и си от другата страна..Не става и за киснене защото е доста студен...Стаите БЕЗ климатик ....Мъкаааа, .... а навън комари и общи тераси без преграда..Как да си оставиш вратата на терасата отворена..Ама няма как... оставяш я...Посрещат те с: ама към 44 кинта ол инклузив още 1 левче курортна такса, 6 кинта паркинг( никой не го ползва беше чисто празен), 3 кинта на ден външен басеин.. И като си теглиш чертата се оказва че ол инклузива е някъде към 50 кинта и кусур.

Продължават глупостите..Отиваш на обяд и получаваш 3 буламача готвено ,кой от кой по безвкусни и мазни..Аз обичам да готвя и ви уверявам , всеки който държи на това , какво яде, ФЛОРИМОНТ НЕ Е ЗА НЕГО.Оставаш на някаква позасъхнала спаружена скара и краставици и домати. Хляб, спагети, домашен кекс  в изобилие . Ама не разбирам ол инклузива, като набиване на ХЛЕБ и производните му...Препълнено с македонци и мутри с кифлите си..На тях си е супер ..Манджа и Най клуб . Е да ама в рекламата не е така...С една дума съсипия! Както отива връщам си се на предишни изпитани варианти..Турция,Гърция или в краен случай 1-2 хотела по нашето черноморие.. 

Lindsy
Написано на 17 септември 2012 16:11 ч.
Ужасен  хотел, а шефа  как  крещи на  служителите, третира  ги като говеда. А те  съвестно си вършеха  работата.
Аз
Написано на 1 октомври 2012 10:46 ч.
Прочетох доста от коментарите , защото имахме намерение да ползваме в скоро време този хотел, но  съм благодарна  на всички ,които са описали ужасните си преживявания  и вече знам, че никога няма и да помисля за Флоримонт- Банско .Искам ,обаче  да ви препоръчам All Incluziv   в хотел "самоков" или "Айсберг на Боровец за предстоящите студентски или коледни празници !
Ха-ха…
подкрепя мнението
Написано на 15 октомври 2012 11:42 ч.
Запомнете едно! Никога ама НИКОГА! Не се забърквайте с нищо на което пише Флоримонт!
не подкрепя мнението
Написано на 17 октомври 2012 17:42 ч.
Не знам хотела ли обсъждате или личните си драми. Бях там миналата седмица.Изцяло обновен хотел.Просторен СПА център. Храната е на ниво. Единственото, което е като минус е че ремонта все още продължава.Все повече си мисля, че тук пишат нелоялни конкуренти и всякакви маргинали 
Написано на 22 октомври 2012 15:18 ч.
Явно в този хотел има проблеми.Прочетох обявата им за работа ,но след всички тези коментари......МНОГО СЕ ЗАМИСЛЯМ.Тия приказки за нелоялна конкуренция,са неоснователни.Добрите хотели се Конкурират с Добро обслужване и Хубави заплати на персонала.И така имам следните въпроси;НЯКОЙ РАБОТИЛ ЛИ Е ВЪВ "ФЛОРИМОНТ"?*Как е работната среда?*ПЛАЩАТ ЛИ ЗАПЛАТИТЕ НАВРЕМЕ?Ако някой е работил там ,моля да ми отговори.
Игор Мишев
не подкрепя мнението
Написано на 24 октомври 2012 15:28 ч.
Интересно ми е, това форум за туризъм ли е и мнения или за оплаквания.Моля пишете обективни мнения иначе по форумите е пълно със задклавиатурни разбирачи и профани.Ходя във въпросния хотел от 2008 година и лошо не съм видял.Случвало се е ако има групи да се чака на рецепция, но така е навсякъде в Банско. И моля госпожицата пишеща преди мен да си намери форум, а не да спами този
Написано на 29 октомври 2012 16:30 ч.
Бяме през април 2012 за един уикенд на база HB. Хотелът беше почти празен и не мога да се оплача, че не е имало място в спа центъра, нито от температурата. Обаче не ми хареса много обслужването в ресторанта. Т.к. имахме включени вечери през цялото време ни се напомняше какво можем да си поръчаме и какво трябва да си платим. Освен това една от закуските не беше на блок маса, което не ми се вързва за хотел 4*. А за цените не коментирам, след като се оказа, че сме си забравили пастата за зъби, проверихме на рецепция и ни предложиха такава, която в магазина струва 1.20 за 7 лева!!! Разбирам, че е нормално да е по-скъпо, но пък 6 пъти...
Стилян…
не подкрепя мнението
Написано на 29 октомври 2012 16:52 ч.
Силно преувеличени мнения.Ходя там по работа през седмица.Фирмата ми има договор за настаняване. Искам да ви попитам следните неща: 1. Ако хотела е лош, както казвате, защо е целогодишно пълен. 2. Посещавам доста често Банско и мога да Ви кажа, че съотношение цена-качество е ок даже отлично.  Както навсякъде така и във х-л Флоримонт има какво да се желае, но то е минимално в сравнение с това, което е направено.Посещавам го горе долу от м. Септември 2010 г. Така че просто отидете и вижте, сами ще разберете, че тия писания доста се разминават със съществуващата реалност  Стилян Мандалов
Георги…
не подкрепя мнението
Написано на 9 ноември 2012 17:34 ч.
Писаниците тук нямат нищо общо с това написано тук. Мразещите са комплексари, които окепазват хубавия град и хотел в случая 
Мария…
не подкрепя мнението
Написано на 23 ноември 2012 09:57 ч.
Била съм много пъти там.Писаното тук няма общо с истината
Написано на 15 декември 2012 12:42 ч.

Всичко то ва което казваш е самата истина,бях там когато се правеше самият хотел и мога да ви кажа ,че го стройха циганите от Разлог и Банско за да не им се плаща разбира се.... Собственика Паскал Дойчев е най - големия смешник който съм виждал някога,мислих че мутренските години са отминали ,но уви този "господин" е пример,че това още не се е случило.Сигурен съм ,че положителните коментари са от хора който работят в хотела.Един бесплатен съвет ,помислете си добре преди да изберете Флоримонт за вашата почивка. 

Написано на 17 декември 2012 18:08 ч.
Вие сте за предаването Искрено и лично, нито едно обективно мнение.
Написано на 3 януари 2013 00:07 ч.
Хотела е пълен леш!Посрещнахме с приятели, които не живеят в България новата 2013г., но повярвайте ми повече няма да стъпим там и не препоръчвам на никой да си харчи парите там. В България има много, много по-добри места на доста по-изгодни цени. Никаква организация, всичко негативно написано по-горе от другите дами и господа е истина. В допълнение мога да кажа още, че басовете от "елитният"Най-клуб се усещаха в стаята, в гардеробите липсваха закачалки, халатите за СПА-то бяха без колани, консумативите в стаята бяха икономисани, имаше прах по и под мебелите, новогодишната вечеря от цена 195лв, не струваше и 9.50лв.....,липсваха карти-ключове за стаите, камериерката на два пъти нахлуваше в стаята да събира боклуците, при положение, че на вратата имаше табела "Моля, не безпокойте"....., закуската и вечерите с никакво качество,лоби бара под всякаква критика, в СПА центъра изключително шумно. И още и още мнооого пропуски.Кажете ми как да се развива икономиката ни, като гостите на България не остават с добри впечатления от такива хотели, като този....
Иван Арсенов
не подкрепя мнението
Написано на 15 януари 2013 11:19 ч.
На мен специално ми хареса на НГ, за всеки влак си има пътници.Хотела е нов кипи живот и ми харесва  Поздрави Иван Арсенов 
.
Написано на 15 януари 2013 22:16 ч.
Never go there during the winter season. It was too cold everywere and the excuse was that it was the beginnig of the season and they weren't prepared. Less then 16 C. The spa is too small for the capacity of the hotel. The staff was polite and friendly. Good food.
не подкрепя мнението
Написано на 8 февруари 2013 12:06 ч.
НЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА С ГЛУПАВИ МНЕНИЯ !!!
Написано на 11 февруари 2013 22:49 ч.

Не плащат .. не плащат заплати .. не се хващай ...

http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=8335

dimitrova
Написано на 15 март 2013 09:34 ч.
ne otivajte da rabotite v Kadeva kysta ste rabotite bez pari
gas
Написано на 16 март 2013 13:54 ч.
Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Отговорен за измамата Флоримонт е Стаматов Дойчев

 Той е собсвеник на "ФЛОРИМОНТ ПРОПЪРТИС" АДСИЦ. Също така контролира и Ядра, Пи Енд Пи Маунтин, ФЛАМИН, КЛОРЕЛ, ВИТОША ПРОПЪРТИС, ФОРМНЕКСТ, ФИОРА, Флоримонт Казино и Спа, Флоримонт Каса, Emirates Apart Residence, Pulse Fitness & Spa и други фирми с цел измама.

Негови партньори в престъпната му дейност са:

-        АНДОН НИКОЛАЕВ АТАНАСОВ ( съдружник);

-        СТАМАТ ПАСКАЛЕВ ДОЙЧЕВ ( баща и адвокат);

-        Милена Антова( финансова директорка и любовница);

-        Краси (технически ръководител, поне така е известен)

и други.

 

Други престъпни действия на Паскал Дойчев и неговата група:

Прозводсво и търговия с амфетамини( разполага с мобилна разглобяема лаборатория); Контролира мрежа от проститутки, който се предлагат в хотелите. Организира трафик на проститутки; Кражба на ДДС и укриване на данъци; Пране на пари през хотели,  заведения,  казино, фитнес зали; Манипулиране на устройсвата на  Флоримонт Казино и Спа в Банско с цел повишаване на печалбата на казиното; Измамили са  хиляди доставчици, като не са заплатили получената стока( ако се направи проверка на цялото имущество на фирмите изброени по-горе, ще се установи че нямат фактура за 75% от материалните активи или фактурите са фалшиви). Измамили са  хиляди подизпълнители, като не са заплатили положеният труд( ако се направи проверка на всичко построено, ще се установи, че всичко това е построено без работна ръка. Практиката е следната: наемат бригади или отделна работна ръка, баламосват ги един-два месеца, след което ги гонят от обекта под предлог, че не работят качествено, не заплащат положеният труд, наемат друга бригада и прилагат същата схема). Измамили са  хиляди собсвени служители, като не са заплатили положеният труд( въвели са система от глоби за какво ли не, така на практика им плащат по малко, защото непрекъснато ги глобяват. Преди да те наемат на работе те карат да подпишеш молба за напускане без дата, така те уволняват във всеки един момент, вадят молбата, дописват дата и си уволнен ). Измамили са  собсвени служители по следната схема: Назначават те на работа, успиват те известно време, че си много талантлив. Убеждават те че си много ценен за тях и искат да станат съдружник с теб. Убеждават те да направиш фирма 100% твоя собственост. Взимат през твоята фирма стоки от доставчици на забавено плащане, които влагат в своите обекти. Когато сумата набъбне те уволняват и увисваш с десетки хиляди за стоки които дори не си пипнал. Уволняват те защото си подписал при назначаването празна молба за напускане. Мамят клиентите на хотела Флоримонт Казино и Спа в Банско всеки ден:

  -        Първо - този хотел не отговаря на изисктанията за 4 звезди. Той и другите техни обекти са постоени от непрекъснато подменяни измамени доставчици и подизпълнители. Качеството е под всякаква критика, защото измамените се усещат в един момент какво става и работят през пръсти докато ги изгонят от обекта.

  -        Второ – услугата която предлагат е подменена и не отговаря на описаното в рекламата;

  Флоримонт има много билдбордове по пътищата. Голяма част от тях са откраднати от други фирми, демонтирани са и са преместени на друго място. Също така не плащат наем на общините за рекламата поместена на тези билбордове. Генерират непрекъснато корупция, защото всичките тези закононарушения се прикриват чрез правилен рушвет. По всяка вероятност, имат протекция от висши държавни служители в България, защото все още не са наказани.

    

   Как да проверя дали това е истина  - отделете малко време, влезте в гугъл и ще намерите безпрой оплаквания от измамени служители, доставчици, под изпълнители и клиени, със сигурност ще откриете още престъпни действия извършени от тях.

    

   Апел:

   - не ползвайте услугите на тази престъпна организащия, не купувайте техните стоки и услуги, не наливайте Вашите пари в техният престъпен бизнес, защото така ги правите по силни;

   - ако сте техен служител напуснете по най-бърз начин, защото работейки за тях  те използват Вашият имиж и почтеност за да реализират престъпните си схеми;

   - ако вярвате на написаното, копирайте го и го разпространявайте по форуми и коментари в интернет.

   /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}
   Florimont
   не подкрепя мнението
   Написано на 21 март 2013 15:57 ч.
   Относно злобните клевети в горният пост са взети наказателни мерки, съответните органи работят по проблема и скоро името на човека, който го е написал ще бъде публикувано. 
   не подкрепя мнението
   Написано на 19 април 2013 11:39 ч.
   Това "българите" нямат угодия!!! Не стига,че искат да почиват с висок  стандарт на обслужване, но и да им е на безценица!!! Редовно посещавам хотела и смея да твърдя,че всичко беше чудесно. Това е голям хотел,а ние за миг не сме усетили, че на хората, които се грижеха за нашият престой им е доста натоварено (особено през зимният сезон). Хотелът е пълен - постоянната заетост говори сама по себе си дали обслужването е добро, или не!!!
   гост
   подкрепя мнението
   Написано на 27 април 2013 19:56 ч.
    Hе си струва разкарването....
   oner
   подкрепя мнението
   Написано на 27 април 2013 20:01 ч.
   Абе кога ще ги тикнат в затвора тия..... Ненормална държава...
   не подкрепя мнението
   Написано на 29 май 2013 12:11 ч.
   Аз пък съм изключително доволен от персонала и условията. Изгубих си телефон за 1600лв и ми го върнаха на рецепцията. Храната беше много хубава, стаята също. Единственото, което не ми хареса е, че джакузито не е достатъчно голямо за големия брой посетители и малко трудно се вредихме за него с жена ми.
   не подкрепя мнението
   Написано на 31 май 2013 17:02 ч.
   Хотелът е много готин след ремонта. Много хубави стаи. Един от малкото хотели с наистина хубава фитнес зала. Цените са чудесни, като за лукса, който предлага.Храната не блок масата не е лоша, на все пак предпочитам механата. Ако случайно минете от там, опитайте свинските им уши...да си оближеш пръстите!
   не подкрепя мнението
   Написано на 3 юни 2013 11:03 ч.
   Този уикенд бях там. Надявах се да изпробвам външния басейн, но времето не го позволяваше. Наложи ми се да ползвам вътрешния. Малко беше задушно, но с това се изчерпва негативното. Всичко останало беше на ниво.  Авторът на статията най-вероятно е или голямо мрънкало, или са му платили от конкуренцията. Аз като заминавах в петък я прочетох и се притесних, но всичко беше идеално. Бих препоръчал хотела на приятели.
   не подкрепя мнението
   Написано на 30 юни 2013 23:37 ч.
   Хотелът си е много готин според мен, явно сте били там отдавна, той даже не се казва така вече. Любимото ми място за отсядане в Банско. През последната зима прекарах над месец там и смятам, че статията е напълно неправдоподобна Нямам търпение да започне сезонът и да се върна там! Банско <3
   не подкрепя мнението
   Написано на 15 август 2013 15:34 ч.
   Hotelat si e mnogo hubav. Bqh sys semeistvoto si i si izkarahme strahotno. Ot hotela ni osiguriha detegleda4ka, imashe i detska plo6tadka, kydeto malkite si igraha i nie s jena mi imahme vyzmojnostta da se nasladim na pochivkata si. Hranata v restoranta e mnogo hubava i raznoobrazna, staite sa uiutni. Ne smqtam, che tova reviu e realno
   подкрепя мнението
   Написано на 19 август 2013 22:41 ч.
   Преди 2 дни посетих хотела и казано честно всичко беше наред.Не съм ходила преди това,но мисля че хотелът е наскоро ремонтиран,защото всичко беше много чистичко и новичко.От самото посрещане до края на почивката си всичко беше перфектно.Обслужването на рецепцията беше на ниво,момчето се опитваше да намери добра стая и да ни настани още по-рано от 14ч.Стаята беше просторна,луксозно обзаведена и като цяло обстановката беше много приятна.Е,нямаше тераса,но не смятам,че това е кой знае колко съществено.Храната от all inclusive-a беше също много вкусна и нямаше манджи,както бях прочела в един от предните коментари.Нямаше кой знае какво изобилие,но смятам,че имаше достатъчно разнообразие на храна за всички вкусове и предпочитания...Всичко беше прясно и много вкусно приготвено.Персоналът беше само от млади и много учтиви хора.Най-много ми хареса СПА центъра - имаше място за всички-няколко сауни,парни бани,стаи за релакс и не се налагашие да сме набутани като сардини...Прочетох доста негативни мнения,но хора,наистина,хотелът си е супер и аз лично съм супер доволна.
   подкрепя мнението
   Написано на 3 януари 2014 20:28 ч.
   Относно злобните клевети в горният пост са взети наказателни мерки, съответните органи работят по проблема и скоро името на човека, който го е написал ще бъде публикувано.Ей, ама плащайте си на охрана, щото мноооого са ви дигнали мерника. Случайно го чух ... ...ето и сега в новият ви строеж на хотел във Велинград ,който правите под името "Клорел" не можете да намерите хора и имате поне 200 обяви из Интернет.. който го интересува - може да отвори на търсачка "обява за работа"+хотел Велинград+Клорел ..и да види, колко пъти ви се е сменял персонала и за колко месеца, колко обяви сте пускали ...Чуло ви се е име,  из строителните кръгове и никой, ама никой, даже и злато да му обещавате, не ще да ви работи ... такива неща веднъж, за вас чух на маса .. сред колеги и стана дума за Паскал и Флоримонт ...Сменете си името още веднъж ...Приятелски съвет ...!
   Написано на 26 януари 2014 20:57 ч.
   Аз ходих на почивка с ваучери за Каса Флоримонт: http://kolektivni.bg/team.php?id=5424 Цените са много изгодни, храната е хубава. Хареса ми, добър е хотела и обслужването. 
   Стефан
   не подкрепя мнението
   Написано на 19 февруари 2014 16:59 ч.
   Хотела си е супер. Нищо му няма. Бездарници
   Георги…
   не подкрепя мнението
   Написано на 27 февруари 2014 17:10 ч.
   Преди време прочетох мненията тук,  е от хотела се връщам и мога да ви кажа, че няма нищо ама нищо общо с написаното.Хотела вече се казва Гранд Хотел Банско, и е изключително направен. Хубаво лоби, уникално СПА и чисти стаи. През седмицата в Банско е изключително приятно.Препоръчвам
   подкрепя мнението
   Написано на 6 март 2014 17:02 ч.
   На мен лично хотелът много ми хареса. Обслужването беше на ниво, хубави и чисти стаи, храната беше много вкусна и разбира се най-много от всичко SPA-то. В това отношение мисля, че са се представили блестящо, никъде няма подобно SPA.
   Иван…
   не подкрепя мнението
   Написано на 12 март 2014 14:14 ч.
   Ужасно тъпи мнения. Ми ходих в хотела.Супер. Стаите чисти.СПА-то уникално .Не мога да разбера как съществуват интернет мрънкачи
   не подкрепя мнението
   Написано на 3 април 2014 17:03 ч.
   Ама те интернет мрънкачите никога няма да изчезнат. Това си е до нагласа. Ако си отишъл там с нагласа само да следиш и да записваш какво не ти е наред ами ти си си виновен....ние отидохме с нагласа да се разбием от купон и всички останали неща останаха на заден план. Плюс това сега като се замисля дори не мога да се сетя какво лошо мога да кажа. Хапвахме, пийвахме, изкефихме се на Спа-то, малко разходка на чист въздух и се прибрахме.
   Атанас…
   не подкрепя мнението
   Написано на 16 април 2014 13:52 ч.
   Хубав хотел, добро обслужване и уникален СПА център. Крайно време е да закриете тоя малоумен сайт, който само  лъже потребителите
   не подкрепя мнението
   Написано на 15 май 2014 11:31 ч.
   Ми сега се връщам от Банско  Хотела е на топ ниво.СПА-то също.Просто се разтърсих и попаднах на тоя малоумен сайт с оценки от преди 300 години 
   Дани Петрова
   не подкрепя мнението
   Написано на 20 май 2014 11:00 ч.
   тези, които си създават впечатление само от интернет пространството без да са били на място много жалко. Препоръчвам отивайки там да не проспускате и Рококо.
   Асен…
   не подкрепя мнението
   Написано на 29 май 2014 14:58 ч.
   Хотела е супер, ама много. Супер СПА.Супер изкарване 
   не подкрепя мнението
   Написано на 4 юни 2014 13:48 ч.
   Хотела е идеален. Не знам, тия мрънкачи по-горе какво повече искат 
   не подкрепя мнението
   Написано на 4 юни 2014 13:49 ч.
   Хотела е идеален. Не знам, тия мрънкачи по-горе какво повече искат 
   Златин…
   Написано на 26 юни 2014 09:42 ч.
   Хотела си е супер. Само подвеждате хората с тоя малоумен сайт, по добре го закрийте
   подкрепя мнението
   Написано на 26 юни 2014 16:21 ч.

   Явно много се е променил хотела след тази статия. Бях на тим билдинг там и се чудех защо са избрали този хотел след толкова лош отзив, но се оказа че там нещата са променени. Нито имахме проблем в стаите, нито пък имаше тапети по коридорите – сега всичко е с дърво и някаква мазилка, наподобяваща метал. Вътрешния басейн не е голям, но затова пък имаше голям открит. За съжаление нямахме възможност да му се порадваме, защото времето беше лошо. Затова пък залата за конференции е огромна, а вечерта си направихме кино и после го поляхме.... 

   Димитър…
   Написано на 27 юни 2014 13:56 ч.
   Това, което е написала авторката към днешна дата изобщо не отговаря на действителността. Хотела няма нищо общо с това, което се описва от нея. Всичко си е наред - СПА центъра е превъзходен, има къде да си паркираш колата, храната е прекрасна. От една страна не разбирам защо ти е да се киснеш повече от час в басейна - дори е достатъчно като време да поплуваш и да се отдадеш на други приятни занимания. Като искаш да се разкисваш - можеш да го правиш във ваната в стаята, където си се настанила. Не ми е ясно що за изисквания имате към персонала и хотела изобщо. Мястото е чудесно - ще го посетя отново.
   Илия
   Написано на 27 юни 2014 14:09 ч.
   Не ми е ясно, защо такава тъпа пачавретина като пише простотии не вземе да еволюира от едноклетъчно в homo sapiens. Що за маолумни съчинения се пишат тука из мрежата от шизофреници и полека развиващи се хуманоиди. Когато доживеете деня на интелектуално развитие и започнете да използвате оня орган в черепната си кутия наречен "мозък" тогава започнете да пишете смислени статии по отношение на това, какво е обслужването и самата почивна база. 
   Мариян
   Написано на 2 юли 2014 16:56 ч.
   Хотела в Банско си е на много добро ниво, аз лично нямах никакъв проблем по време на целия си престой там и съм повече от доволен. Спа центъра е страхотен, стаите са много уютни и приветливи и няма място за недоволство. Не отивайте на почивка за да намирате недостатъците в обслужването, а да се насладите на свободното си време и да го изкарате страхотно.
   Велислава
   Написано на 4 юли 2014 14:23 ч.
   Честно казано на мен престоя в хотела ми хареса. Всичко е много симпатично направено, отношението на персонала беше много учитиво и любезно, нямаше проблеми с престоя и храната, също така СПА центъра мога да кажа, че е великолепен. Отново бих посетила Гранд хотел Банско, защото това е едно прекрасно място за релакс и си заслужава човек да го посети отново.
   не подкрепя мнението
   Написано на 9 юли 2014 15:13 ч.
   Много неща явно са се променили в хотела, и той въобще не отговаря на описанието. Не съм многословен, и затова само бих препоръчал да отидете и да видите - после ВИЕ ще пишете тук само хубави неща.
   Димитрина
   подкрепя мнението
   Написано на 15 юли 2014 14:03 ч.
   Като цяло посещението в хотела ми хареса, не защото е е с толкова звезди, а защото работещите в него се постараха да си изкараме добре. Храната беше чудесна, обслужването беше на ниво и нямаше никакви недоразумения по отношение на целия престой. Съжалявам за хората, които са имали неприятни преживявания, но аз не мога да споделя подобни впечатления относно хотела.
   Написано на 19 юли 2014 13:25 ч.
   Измамници, лъжат и мамят с парите работниците си. Ако си ги потърсиш заплашват и с бой. Удряйте им бойкот на такива иззедници, собствениците им са страшно нагли.. Не само в София, но и в Банско и във Велинград, страшно мнго народ е проплакал от тях.
   Анелия
   подкрепя мнението
   Написано на 22 юли 2014 17:00 ч.
   Tази седмица бях там и си изкарах перфектна почивка. Дори имаше сватба в ресторанта на хотела където хората се забавляваха прекрасно. Аз лично останах много впечатлена от SPA-центъра и приятно обзаведените стаи. Храната беше перфектна. Отново бих отишла да почивам в същия хотел. Препоръчвам го ...
   Славея
   подкрепя мнението
   Написано на 24 юли 2014 15:29 ч.
   Хотелът много ми хареса. Обслужването беше на ниво, храната беше много вкусна и разбира се най-много от всичко SPA-то. Един от малкото хотели с наистина хубава фитнес зала. Цените са чудесни, като за лукса, който предлага.
   Написано на 12 септември 2014 17:17 ч.
   Хотелът ни хареса, храната беше супер, обслужването - добро, хигиената - добра. С хотел 4* си е ок! Бяхме с децата, позлвахме СПА и всички зони, не е перфектен, но за ценовия си клас е супер. Мисля, че е отличен вариант за 3-4 дена, уикенд!
   Иван…
   не подкрепя мнението
   Написано на 16 септември 2014 14:46 ч.
   Бяхме за Джаз феста-Супер хотел, с приятна храна 
   не подкрепя мнението
   Написано на 22 октомври 2014 13:48 ч.
   Бяхме в хотела, точно края на септември. Всичко свързано и изписано тук е долна инсинуация и лъжа. Хотела е хубав, а пишещите ттук са галфони 
   Вальо Груев
   не подкрепя мнението
   Написано на 26 февруари 2015 10:25 ч.
   Хубав хотел, Хубав СПА-център. Не сме спрели да ходим там от 3 години. Изцяло обновен СПА център. Лятото ще бъдем пак там
   подкрепя мнението
   Написано на 1 март 2015 16:11 ч.
   Кой казва,че Банско е най-модерният ски комплекс?Изобщо е в голяма грешка. Хората са хубави,топли,добри,но явно витае заблудата за качество на ски-пистите. Пьлен провал!,,,,И една гондола и скьпотия и простотията да те снимат без предупреждение на касите:-) Хахахаха. Кой ли ще ги осьди за тази папарашка история.Евтини хора могат да измислят само такава гавра, хора, без образование. Няма да стъпна повече в Банско.Пампорово и Чепеларе-там е истината:-) :-) :-) :-) 
   Един…
   подкрепя мнението
   Написано на 25 март 2015 11:45 ч.
   Народе все пак това е "ФЛОРИМОНТ". Работил съм по разширението  на хотела им във Велинград при това ноември 2014 г. Никога няма да има качество в техните хотели като изпълнение. Първо са много скарани с плащането ама МНОГО. Заради което сами се сещате че един читав майстор не се задържа. Голямо текучество никакъв подбор. Аз лично и моите колеги незнаехме за кого ще работиме. Разбрахме на третия ден. За седмица на този трети ден ни дадоха аванс по 100 лв УАААА......при заработени много повече. Както и да е на 6-ят ден си събрахме инструментите и багажчето и дим да ни няма. За тази почти седмица си тръгнаха може би около 10 -на човека. Та мисълта ми е че няма как да има качество . Не съм използвал хотелите им а и най вероятно немога да си го позволя но и да можех на дали. Може би заради голяма неприязън към фирмата.Живи и здрави.И все пак всеки си има глава на раменете и мнение.  
   Цветан
   не подкрепя мнението
   Написано на 30 март 2015 12:34 ч.
   Връщам се от хотела,  Хубав, чист с невероятен СПА център. Моля пишещите тук да се въздържат от недохранени мнения 
   Асен
   не подкрепя мнението
   Написано на 23 април 2015 15:31 ч.
   Хотела е топ, с хубав СПА център, хиляди удоволствия и хубави масажи. С право наречен "Гранд"
   подкрепя мнението
   Написано на 26 април 2015 19:45 ч.
   pravish zabelejka za nekadarnata rabota na maistorite v hotela a znaesh li kakvo e tiahnoto zaplastane .edin bob i 20 lv na sedmica tova e nai moshenicheskata firma v bg triabva kalashnikov za tiah kato se zapocne ot shefa 
   gl
   подкрепя мнението
   Написано на 26 април 2015 20:08 ч.
   pravish zabelejka za nekadarnata rabota na maistorite v hotela a znaesh li kakvo e tiahnoto zaplastane .edin bob i 20 lv na sedmica tova e nai moshenicheskata firma v bg triabva kalashnikov za tiah kato se zapocne ot shefa 
   CVK
   не подкрепя мнението
   Написано на 8 юни 2015 01:34 ч.
   ЗДРАВЕЙТЕ!   РАБОТЯ В ХОТЕЛА ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ...ХОТЕЛА ПРЕМИНА ПРЕЗ МНОГО ОБНОВЛЕНИЯ И ПОДОБРЕНИЯ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ... В МОМЕНТА НЯМА ПО - РАЗНООБРАЗЕН, БОГАТ И ГОЛЯМ СПА ЦЕНТЪР В БАНСКО! ХОТЕЛЪТ ПРЕДЛАГА СЪЩО И КАЗИНО, НОЩЕН КЛУБ, ИГРАЛНА ЗАЛА, ДЕТСКИ КЪТ, ВЪНШЕН БАСЕЙН, НАИСТИНА РАЗНООБРАЗНА ХРАНА КАТО ЗА БЪЛГАРСКИЯ СТАНДАРТ ЗА 4 ЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ, НИСКИ ЦЕНИ ЗА ПРЕДЛАГАНИТЕ УСЛУГИ И УСЛОВИЯ КАТО ЦЯЛО. ВИНАГИ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ КУСУР НА ВСИЧКО... ЕСТЕСТВЕНО...НЕ МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ ДА ПЛАТИШ 70 ЛВ И ДА ТЕ НОСЯТ НА РЪЦЕ ИЛИ ДА СЕ ПРЕНЕСЕШ В АРАБСКИТЕ ЕМИРСТВА... ИЗВИНЕТЕ МЕ НО ЗА ТЕЗИ ЦЕНИ НА НОЩУВКА ОЛ-ИНКЛУЗИВ ПЛЮС ВКЛЮЧЕНИТЕ НАПИТКИ ЦЯЛ ДЕН И ПОЛЗВАНЕТО НА ВСИЧКИ СЪОРЪЖЕНИЯ В СПА-ЦЕНТЪРА..НОЩУВКАТА ВИ ДРАГИ ЧИТАТЕЛИ И ПОТРЕБИТЕЛИ ИЗЛИЗА БЕЗПЛАТНА. ОТНОСНО ЗАПЛАЩАНЕТО...ДА ИМА ХОРА, КОИТО СА СИ ТРЪГВАЛИ БЕЗ ДА СИ ВЗЕМАТ ПОСЛЕДНАТА ЗАПЛАТА, НО ПРИЧИНАТА СИ Е ЛИЧНО В ТЯХ - МАСОВО СИ ТРЪГВАТ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НЕПОНАСЯЩИ КРИТИКИ, ИНТРИГИ С КОЛЕГИ..ОБЩО ВЗЕТО ТУК СЕ ДАВА ШАНС НА МЛАДИ НЕОПИТНИ ХОРА, НО В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ СЕ ОКАЗВА ГРЕШКА. СЛУЧВАЛО СЕ ДА ИМА ЗАБАВЯНЕ С ПЛАЩАНЕТО, НО ВСЕ ОЩЕ СЪМ В ТАЗИ ФИРМА - НЕ Е ЗАЩОТО СЪМ МАЗОХИСТ, КОЙТО РАБОТИ "ЗА ТОЗИ ДЕТО ДУХА".. АЗ СЪМ НАБЛЮДАТЕЛ И ИНФОРМАЦИЯТА МИ Е ОТ 1-ВО ЛИЦЕ. ЗАПОВЯДАЙТЕ В ГРАНД ХОТЕЛ БАНСКО! ЩЕ ОСТАНЕТЕ ДОВОЛНИ! P.S. ИЗРАЗИХ МНЕНИЕ С НЕОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ, СЛУЧАЙНО ПОПАДНАХ В ТОЗИ ФОРУМ.
   петър
   не подкрепя мнението
   Написано на 25 юни 2015 16:29 ч.
   Хотелът си е ок. Пак имаше подобрения, този път беше в Спа центъра....нов басейн и най-накрая се сетиха да направят и детски басейн, така че там вече ми е любимото спа. Става и за деца. 
   ??????
   Написано на 27 юни 2015 16:41 ч.
   бях в хотела 5 дни на първия ден се сби персонала в ресторанта управителя започна да се присмива нищо не направи. На втория ден сервитьорите бяха РОМИ не е лошо но нормално ли е за 4 звезден хотел !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Александра
   не подкрепя мнението
   Написано на 29 юни 2015 16:41 ч.
   Този хотел е един от малкото хотели в които бих се връщала постоянно :) . Бях гост няколко дни и си изкарах страхотно .Храната в ресторанта беше чудесна и имаше голям избор на блок масите, стаята беше чиста , персонала беше много усмихнат и отзивчив .А и до колкото ми обясниха на рецепция хотела през последните няколко години е претърпял множество иновации. Аз самата бях в една такава стая и беше чудесна Мога с чиста съвест да кажа , че ми угодиха на капризите и то на 100%. . 
   Добрин…
   не подкрепя мнението
   Написано на 8 юли 2015 16:06 ч.
   Бил съм в хотела поне 7 пъти откакто е отворил. Хубаво е, а мненията в този форум са пресилени
   Манол
   не подкрепя мнението
   Написано на 20 юли 2015 11:42 ч.
   Хотела е хубав, след ремонт. Бяхме преди един месец. Целият СПА център е обновен от миналата година. Храната също ни хареса.
   ПЕЩО
   подкрепя мнението
   Написано на 20 юли 2015 11:42 ч.
   АЗ СЪЩО СЪМ ДОВОЛЕН ОТ ОБСЛУЖВАНЕТО И ХРАНАТА. ЗА ЛЯТО В ПЛАНИНАТА Е СУПЕР...МОЖЕШ ДА СИ НАПРАВИШ И МНОГО ДОБРО СПА. ПРОМЕНИЛИ СА ДОСТА НЕЩА ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА. 
   Ангелин…
   не подкрепя мнението
   Написано на 3 август 2015 12:56 ч.
   И аз се връщам от преди малко  Хотела е супер, чисто е с вкусно ядене. Дано има повече такива хотели
   цветан
   подкрепя мнението
   Написано на 10 август 2015 12:50 ч.
   хотелът е пълен август месец. исках пак да си направя резервация но нямаше места. това какво може да говори, че хората са доволни и си предпочитат Гранд Хотел. ще изкарате добре там.
   васил
   подкрепя мнението
   Написано на 17 август 2015 13:29 ч.
   Гранд Хотел Банско... бях на Джаз Феста. Васил Петров напълни залата им. 400 човека гледаха концерта му в хотела, с който се откри и Джаз Феста в Банско.  Изкарахме екстра.
   Илиян…
   не подкрепя мнението
   Написано на 24 август 2015 11:25 ч.
   Лошите мнения в този сайт са абсолютно неверни. Първо-Хотела се казва Гранд Хотел Банско от няколко години. Второ-Хотела е супер с уникален СПА център и хубав ресторант. И трето-казвам ви го от първа ръка, тъй като 2 пъти ходих това лято 
   Спас Генов
   Написано на 7 септември 2015 12:05 ч.
   Хотела си е супер. Сайта ви е стар, а мненията неактуални.
   ЕС
   Написано на 12 септември 2015 07:57 ч.
   Не се чудете защо ви "цакат с топла бира". Това българака е прост та знае ли се. След първият пост който е абсолютно обективен да се появяват индианци които да твърдят че този по-скоро гаров хостел по евро стандартите е приемлив си е чиста порнография и израз да инфантилизъм. Каквито сте като хора такива са ви и ваканциите и хотелите и всичко. Селска чест от маскани.
   Спас…
   не подкрепя мнението
   Написано на 14 септември 2015 11:48 ч.
   Лятото изкарахме 10 дни  Хотела е супер, СПА центъра е голям. Изкарахме невероятно
   Димана…
   не подкрепя мнението
   Написано на 23 септември 2015 09:42 ч.
   Супер хотел-Уютен, голям, СПА центъра е чудесен и храната е добра. Подобна блок маса има само в Кемпински. Отрицателните мнения са силно -пресилени и не отговарят на реалноста.
   Написано на 24 септември 2015 00:15 ч.
   Сега това е  Гранд хотел Банско ....най-тъпото място  от "по света и у нас",в което съм била!Съгласна съм с коментара на Е С,че единствено първият пост е обективен,макар че е от 2009г. и има промени в хотела, но те не са в положителна посока.Всички останали мнения са по скорошни,и много положителни-твърде загадъчно?Истината е,че картината е почти същата...Няма достатъчно места за паркинг и трябва да плащаш на този на Автогарата,в ресторанта за обяд и вечеря сме натъпкани като сардели и отново не достигат места,а температурата на въздуха е около 35 градуса.Липсва всякаква климатизация и кислород!Единственото място да "глътнеш въздух"и да изпушиш цигара е пред хотела,на улицата/пътя за Гоце Делчев/,където стърчат 3 щъркела,покрити с окъсано платно,което някога е било бяло.Там редовно се виждат гости на хотела по халати,които от време на време притичват през пътя до т.нар.външен басейн,заобиколен с изкуствена трева,с неминерална студена вода!Гледката е" очарователна"....В хотела отново като през 2009г. е тъмница, и като добавиш черни стълби между нивата става страшно....След задръстване и 6-часово пътуване от София до Банско попаднах на това "прекрасно място",чиито реклами висят по билбордове на всички магистрали в България /за уникален спа 2000кв.м. и фитнес 300кв.м./Изненадах се,че не мога да си поръчвам на картата на стаята/бях All inclusive/,в ресторанта трябваше да си плащам газираната вода/250мл. по 2,50лв./,не позволяваха да си изнеса и кафето на вън,при щъркелите,с обяснението,че храна не може да се изнася от ресторанта.Аз им поясних,че това е напитка,ще върна чашата обратно и въпреки крясъците им излязох.Станах много обстоятелствена,но искам да обърна внимание на простащината,липсата на професионализъм и елементарна култура на обслужващия персонал и порядките в хотела....На другата сутрин изнесох кафето в пластмасова чаша,за да не ги дразня,но на третия ден отказаха да ми дадат такава дори и с/у заплащане.....Отново вдигнах скандал и слава Богу единственото симпатично момиче от персонола донесе.Целта е да си купуваш кеш всичко...кафе,безалкохолно и т.н.,въпреки че си All inclusive!"Чудя се кой е дал 4 звезди на тоя тъп хотел?Пропуснах да кажа,че хляба ,който се предлага в ресторанта е замразяван и при рязане попадаш на неразмразени части....Прилича ли на такъв рекламиран хотел?Да ги мързи да купуват хляб всеки ден?Одисеята е дълга,има и още.....,но стига за днес
   не подкрепя мнението
   Написано на 28 септември 2015 11:53 ч.
   Нещата във фермана над мен са силно пресилени. Този уикенд бях там. Нищо общо или сигурно съм бил в друг хотел.  То в Банско минерални извори няма :) Но така е, на едни харесва, на други не. Факта, че когато и да съм бил хотела е винаги пълен говори сам по себе си. Лек ден и повече позитивни емоции.
   Мнение от…
   подкрепя мнението
   Написано на 3 октомври 2015 21:25 ч.
   Дали ви прави впечатление, че мнението е от 2009? Сигурно е било вярно и човека не е излъгал или преувеличил.  Я седнете и напишете ново мнение, а не коментари към мнение от 2009...  Ало, това са 6 години и сигурно хотела е минал през много за това време. 
   Цветан
   Написано на 5 октомври 2015 11:38 ч.
   Хотела наистина е с друго име вече и е супер, винаги ходим там. Моля изтрийте този коментар
   Цветомир
   Написано на 12 октомври 2015 11:47 ч.
   Супер хотел, супер обслужване-винаги сме там. Аман от стари и неактуални мнения, които лъжат хората.
   Цветан
   не подкрепя мнението
   Написано на 20 октомври 2015 12:30 ч.
   Тая госпожа не знам какво е гледала, но хотела е ОК. Крайно необективно мнение. Бях два пъти в продължение на месец от не
   Георги…
   подкрепя мнението
   Написано на 26 октомври 2015 11:57 ч.
   Пълно със криви мнения от хора, които не са виждали хотела на живо, а само плюят. Хубав хотел с усмихнат персонал
   Страхил
   Написано на 2 ноември 2015 11:50 ч.
   Хотела си заслужава всяка една звезда. Просторни стаи и най хубавото СПА, което съм виждал. В съитношението цена/качество, няма комкуренция в Банско
   Мирослав
   не подкрепя мнението
   Написано на 9 ноември 2015 11:00 ч.
   Ходим там последните 5 години и мога да кажа, че много от мненията не отговарят на истината. Първо, от 2009 до сега доста вода е изтекла-хотела е с ново име и изцяло нова визия, която в доста "5 звездни хотели" не може да се срещне. Така, че мога само да го препоръчам.
   Иван Маринов
   не подкрепя мнението
   Написано на 23 ноември 2015 12:53 ч.
   Първо- не мога да подкрепя пишещата, Второ- ходя там по работа всеки месец и мога да кажа, че хотела е невероятен и постоянно се обновява. Моля, не подлъгвайте хората в този стар и глупав сайт
   Цветанов
   не подкрепя мнението
   Написано на 30 ноември 2015 13:23 ч.
   ИЗТРИИТЕ ТОВА СТАРО МНЕНИЕ!!!!НИТО ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА! НИТО ХОТЕЛА СЕ КАЗВА ФЛОРИМОНТ!!!! ПОСТОЯННО ПЪТУВАМ ПО РАБОТА. СУПЕР Е ТАМ. И СПАТО СЪЩО!!!
   Мадлен
   не подкрепя мнението
   Написано на 14 декември 2015 11:44 ч.
   Хотела е мега!!!Пододящ за хора всякакви хора с най хубавия Ол инклузив. 
   Цецо
   не подкрепя мнението
   Написано на 21 декември 2015 13:24 ч.
   Там сме на НОВа Година-Хотела е супер, всички мнения са крайно преувеличени.
   подкрепя мнението
   Написано на 6 януари 2016 12:38 ч.

   Запазихме си ваучери за хотела от 30.12.2015 до 02.01.2016 г. с надеждата, че ще посрещнем добре Нова година. Преживяването в този хотел се оказа истински кошмар: вратата на стаята на мои приятели се оказа развалена, дръжката на вратата на банята падна в ръцете на моя приятелка. Лампата на стаята им не светеше и след като казаха на рецепция, никой не се погрижи за нея до края на престоя. Не сменяха всеки ден хавлиите и всяка сутрин трябваше да ходим да си просим тоалетна хартия, защото не оставяха достатъчно. Храната беше сервирана студена и в лош вид, също така не отговаряше на цената, която сме платили. В яденето имаше косми, а щипките за хляб бяха оставени на бара - доста нехигиенично! Сервираха ни сух хляб - сигурно престоял от 3,4 дена. Нямаше интернет в стаите на нашия етаж, защото "рутерът се развалил и няма кой да дойде да го оправи на третия етаж". В хотела няма асансьор и няма кой да ви качи багажа - рецепционистът само се похилва и ви гледа как го качвате. Персоналът е изключително нелюбезен - отговаря без "благодаря" и "моля" и така, все едно сте го притеснили, ако имате някакъв въпрос. Във ваучера беше включено безплатно ползване на СПА - в другите хотели може да се ползва по цял ден, а в този се оказа на място, че може да ползваш СПА безплатно само от 17 до 19 часа, иначе било платено! Точно в тези часове се предполага, че човек трябва да се приготвя за посрещането на Нова година например, нали така, а не да е задължен точно тогава да ходи на СПА. А на 31 декември, разбира се, целият хотел реши да ползва СПА и към 18 часа топлата вода спря! Нямаше топла вода повече от два часа и хората не можаха да се изкъпят преди посрещането на Нова година - безобразие! Персоналът на хотела не се извини за това, а каза: "Какво? И вие ли ще ни задавате същите въпроси като останалите? Няма вода, радвайте се, че има ток, щото в половината Банско няма.".... Освен това рецепционистът се оказа барман в лобибара, диджей на Нова година в ресторанта, камериерката беше готвачка и управителка на хотела - толкова ли не може да се наеме персонал в хотела за тези пари, които прибират от нас? А рецепционистът изкара повече от 40-часова смяна, докато ние бяхме там....

   За цялото това нещо всеки един от нас плати 279 лв. ваучер за две вечери и три закуски, които не струваха и не наяждаха достатъчно! На тръгване от хотела никой не се извини за това, а се заяждаха с нас, че те си били изпълнили всички условия от ваучера и не са виновни за нищо. Не казаха дори "Довиждане" на гостите си!

   Бих искала да препоръчам на всички да не ходят в този хотел, защото ще изживеят кошмар вместо да си починат! Не се подлъгвайте от името на хотела - преди този хотел е бил с 4 звезди и се е помещавал в друга сграда, всички са били доста доволни от него, но сега има 3 звезди (а дори накрая персоналът се оправда с това, че "в момента сваляли едната звезда и ставали 2") и обслужването е под всякаква критика!

   не подкрепя мнението
   Написано на 18 януари 2016 12:43 ч.
   До - Лина. Вашето мнение не е за въпросния хотел. Бях на нова година-различни цени и всичко. Вашето мнение е за Флоримонт каса !!!Моля бъдете коректна.
   Цветаб
   не подкрепя мнението
   Написано на 7 март 2016 12:24 ч.
   Мнението е старо, хотела си е супер и с хубаво СПА
   Мирчо…
   не подкрепя мнението
   Написано на 11 април 2016 11:56 ч.
   Супер хотел, супер обслужване. Бях преди 2 седмици, амненията са стари и неактуални
   татяна
   Написано на 3 септември 2016 16:37 ч.
   В тоя хотел изживях най голечия кошмар в живота си работа сам на много места дори и в чужбина с 3 езика сам но исках да поработя там защото плащат на седмица на 15 минута старшата вече ми каза че маймунски работи не  да се чудиш за какво иде реч тормоз 5 дена сигурно сам измила около 50 бани всичко от всякъде тече краката ми изгоряха от препаратите станаха на кебапчета и получих инфекция лекувах 10 дена краката след това такова унижение не сам имала в живота и попитах една от колежките как така само аз сам мокра ама ние вода в баните не бараме значи госпожице елена миленкова значи покрай вас е пьлно с маймуни или е политика на фирмата да не се мият баните да се използвт мръсните чаршафи и кърпи от предишните посетители колко пари на хората не дадохте и защо вече в никой хотел не ви искат*  избивате комплекси вьрху хората сажалявам дошла сам да работя чесно защото срамна работа няма но за тормоза и униженшето нямам думи и за какво да поработи човек няколко дена и да не вземе пари Благодаря и на люси за идиотщината силно се самнявам че собственика знае всичко гн паскал жалко че имаме общи познати в париж
   подкрепя мнението
   Написано на 14 ноември 2016 15:54 ч.
   Внимавайте много със собствениците на фирмата. Имат регистрирани многобройни фирми на тяхно име, защото се занимават с измами - не плащат на работниците и на доставчиците си. Имената на замесените в групата лица: Андон Николаев Атанасов, Паскал Стаматов Дойчев, Милена Ганчева Атанасова, Стамат Паскалев Дойчев, Красимир Стойчев.
   Иван Петров
   не подкрепя мнението
   Написано на 21 ноември 2016 13:29 ч.
   Крайно преувеличени мнения от малоумници.
   Написано на 9 февруари 2017 01:41 ч.
   best discount on delivery tylenol buy tylenol - tylenol price of on delivery USA tylenol 500mg * 90 pill 56.7$ zithromax - cash tylenol no prior script
   Дай своята оценка!
   vote no vote yes comment
   send_icon
   Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.
   badholiday | хотели | заведения | пътувания | клиенти | други кошмари
   досада | контрол | закони | полезно | съвети | цензура
   Кошмарите в туризма - Хотел Флоримонт + Банско