BadHoliday.com - Кошмарите в туризма  
 
Ти си в:   BadHoliday > Кошмарни клиенти > Скандални клиенти на ТА Амадеус 7 от град Септември
Патета расисти
Патета расисти

Скандални клиенти на ТА Амадеус 7 от град Септември

До момента мнението не се подкрепя. (общо гласували: 5700)

Уважаеми партньори и колеги!

Ако някой път решите да пътувате с град Септември и директорката Янка Кметска, знайте, че те никога няма да останат доволни, ще Ви обиждат и ще се подиграват с труда Ви.

Екскурзията ни беше до Истанбул, дамите и господата от групата се подиграваха с нашата екскурзоводка, както и с турския колега!!!

Те не бяха дошли на екскурзия, а само да се оплакват...

На 22.09.2011 г. една от малките групи, настанени в един хотел, в автобуса се разигра томбола с подаръци, всички посещения по програма се изпълниха...

За едни 4 лири, които трябваше да си платят за лифт, вдигнаха скандал и заплашваха екскурзовода ни с грозни епитети... Бяха изпълнени с неуважение към турските ни колеги и пълни с расизъм!

Ужасна група!!!

Автор: Ana Markova (ani_markova@mail.bg)
Написано на 1 ноември 2011 в 12:45 ч.
коментар До момента има 13 коментара:
Написано на 3 ноември 2011 10:52 ч.
Не може да отидеш на екскурзия в чужда страна и да не уважаваш тяхната религия и начин на живот.Освен това, аз съм ходила в Истанбул и знам колко е натоварена програмата за екскурзоводите от турска страна, колко е убийствен трафика и как трудно се настанява цяла група от 50 човека в един хотел. Повечето фирми си настаняват групата в два или три хотела.Според мен такива "ужасни" туристи трябва да бъдат сваляни от автобуса, след проява на неуважение към фирмата или заплахи към екскурзоводите. Нека да видим как ще се справятсами на чужда земя без хотел и транспорт!И в крайна сметка, защо отиваш в Истанбул, щом мразиш турците! Стой си у село Септември!
Ана Маркова
подкрепя мнението
Написано на 3 ноември 2011 11:00 ч.
Да, точно така е!!!! Да не говорим, че изразите им бяха доста нецензурирани, псувните много грозни, а епитети направо срамни........И най - интересното беше, че г-жа Кметска беше объркала датата на тръгване, и въпреки всичко ние от агенцията поехме вината, в последния момент и се отказваха хора и връщахме пари, като в договора е упоменато, че при тръгване на групата капаро не се връща....Да не говорим, че първия ден ни изгониха от ресторанта на хотела, тъй като учителите взеха да си пълнят торбите със закуската от ресторанта...Чудя се тези учители на какво учат децата..?
Ivanka Mihailova
подкрепя мнението
Написано на 3 ноември 2011 13:15 ч.
da vazmojno eeeeeee, viarvam na tazi istoriq, uchitelite mai sa sviknali samo da vzimat pari bez da davat.....
Ана Маркова
подкрепя мнението
Написано на 3 ноември 2011 13:16 ч.
Да взимат и то много пари взимат, на гърба на децата ..........
подкрепя мнението
Написано на 10 декември 2011 17:16 ч.
Някой колеги са ги свикнали учителите на тази схема, да искат комисионни и да ходят безплатно.А Т.Агенции да си хабят нервите и то без комисионна.Подкрепям колегите.
ano
Написано на 6 януари 2012 23:54 ч.
Това не е вярно!А защо не казахте за обидите нанесени ни от  екскурзоводката от турската агенция? Кажете и  за вашите кривици, а не само да критикувате. Между впрочем групата беше от около 38, от които учителите бяха  около10.
не подкрепя мнението
Написано на 20 февруари 2012 16:22 ч.
Уважаеми администратори на този така наречен етичен  сайт  за коментари на разочарованите от туризма,Безкрайно съм огорчен от  факта,че си разрешихте  да манипулирате вота за несъгласие с публикацията,след моето писма за КОШМАРЕН САЙТ- който предлагам на обществото да гласува във  Ваша полза. Толкова хора,колкото Вие сте посочили като  бройка за гласували против статията не са  влизали нито във  Вашият сайт,нито са идвали в Комплекс Орехите,за да  изразят мнение.Преди да си направите труда да манипулирате брояча си, имаше  380 вота,не подкрепящи изнесената от Вас статия.ДНИ ,СЛЕД КАТО ВИ ПОМОЛИХ ДА МАХНЕТЕ ПУБЛИКУВАНИЯ КОМПРОМАТ, ВИЕ ПО НАЙ-НЕКОРЕКТНИЯ НАЧИН,ВМЕСТО ДА СИ НАПРАВИТЕ ТРУД ДА СЕ КОРИГИРАТЕ ЗА ИЗНАСЯНЕТО НА НЕДЕЙСТВИТЕЛНИ  ФАКТИ,ПРОСТО СМЕНИХТЕ БРОЯЧА С НЕВЕРОЯТНА БРОЙКА,КОЯТО ПРАВИ ВАС ЖАЛКИ И СМЕШНИ.С ТОВА ВИ ДЕЙСТВИЕ МЕ ПРИНУЖДАВАТЕ ДА СЕЗИРАМ КОМИСИЯ  ПО ЕТИКА И АГЕНЦИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ,ЗА ДА ЗАЛИЧАТ ВАШИЯ ЖАЛЪК САЙТ ОТ ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО.
Милa
Написано на 18 май 2012 22:25 ч.

Случайно попаднах на коментарите за тези клиенти на Амадеус7 и се чудя защо такива прости хора ходят на екскурзии, сигурно за да си пазарят.... Бяхме със същата фирма в Истанбул за предишния празник на 6 септември 2011 година и прекарахме чудесно. Екскурзоводите бяха на ниво, програмите се изпълниха, имахме достатъчно свободно време, шофьорът и автобусът бяха перфектни.

Подкрепям г-жа Ралица и г-жа Ани, че са писали за тези техни клиенти, защото такива хора пречат не само на туроператорите, но и провалят екскурзиите на останалите туристи. Нека се знаят имената на тези даскали или каквито и да са, щом имат наглостта да обиждат. Такива хора не подбират обектите на злобата си. В конкретния случай турските представители са били поредните им жертви.

Ана Маркова
подкрепя мнението
Написано на 3 юли 2012 15:39 ч.
Коментари, без имена не се приемат!!!!!А, екскурзоводката защо се изнерви и Ви обиди, защо се държахте като животни! Може ли 100 групи пред двореца "Долмабахче" никой да не му направи впечатление, че ще чакат 1 час да влезнат в Двореца, заради наплива от хора, а само Вие да вдигате скандали....Останах без думи!!!!!Само искам да кажа, че за нищо на света не бих пътувала повече с този колектив!!!!!!!!!!! Сега пак пътувахме с град Септември преди седмица и хората са много доволни, жалко, че изложихте този град!!!!Повече никога с Вас!!!
не подкрепя мнението
Написано на 11 юли 2012 08:49 ч.
Не може да отидеш в друга държава като турист и да те изнудват и мамят, а когато реагираш да те обвинят в расизъм и то хора, които дори не знаят значението на тази дума.
Написано на 5 декември 2012 15:57 ч.
ПРЕЗ МЕСЕЦ ОКТОМВРИ, НИЕ ГРУПА ОТ 50 ЧОВЕКА ОТ БОТЕВГРАД ПЪТУВАХМЕ С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА "АМАДЕУС 7". ТОВА КОЕТО МОГА ДА КАЖА Е , ЧЕ ТОВА СА ХОРА, КОИТО НАПРАВИХА ТАКА, ЧЕ ПРЕБИВАВАНЕТО НИ В ИСТАНБУЛ БЕШЕ ИСТИНСКО УДОВОЛСТВИЕ ЗА НАС!  А, ВОДАЧКАТА НИ - АНИ, БЕШЕ ЕДНО СЛЪНЧЕВО И СТРАХОТНО МОМИЧЕ. ВСИЧКО БЕШЕ МНОГО СПОКОЙНО И МНОГО ДОБРЕ РАЗПРЕДЕЛЕНО И НЕ УСЕТИХМЕ КАК МИНА ВРЕМЕТО. А ПРЕЗ АПРИЛ МЕСЕЦ ЩЕ ПЪТУВАМЕ ОТНОВО, ЗА ДА СЕ НАСЛАДИМ НА ИЗОБИЛИЕТО ОТ ЦЪФНАЛИ ЛАЛЕТА.                                     НА ВАС МИЛИ ХОРА ОТ ЕКИПА НА "АМАДЕУС 7", КАЗВАМЕ ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ И ВИ ЖЕЛАЕМ ВСЕ ТАКА ДА ПРОДЪЛЖАВАТЕ И ЗАНАПРЕД С ДУХ И АМБИЦИЯ КЪМ НОВИ ДЕСТИНАЦИИ И УНИКАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!
Ani
Написано на 24 септември 2014 22:13 ч.

Предупреждавам всеки който реши да пътува с въпросната фирмичка или да си го спести или да се зареди с неограничено търпение . Качихме се от Пловдив в 5 сутринта посока Италия . Великата екскурзоводка Бети току що се запозна с шофьорите на фирма Медилин ( момчетата си свършиха работата коректно между другото ) и имаше 1 час кандърми докато най - накрая склониха да включат климатика на топло , понеже бяхме кристализирали . В Хърватия пристигнахме много късно , като на другия ден имахме нает гид (и слава богу) който ни разказа за града. Относно екскурзоводката никакви организаторски умения, никаква подготовка от към информация за обектите. В автобуса четеше нещо, което е извадено от Уикипедия.В Италия Триесте разгледахме площада и от там за замъка Мирамаре .Но уви ударихме на камък , оказа се , че тя въобще не си е направила труда да провери до колко часа работи и опънаха веригите към градините и в крайна сметка нищо не разгледахме .Имахме възможност само да си платим и да влезем да разгледаме вътре , но единственото мрънкане беше от страна на туроператора , че италианците виждаш ли били увеличили цената на паркинга , все едно трябва да ни натоварва на цялата хубост и със това . По обектите бяхме пуснати като овце на паша - всеки да се оправя сам , особено във Верона , понеже отново Бети ни беше гид . За Венеция не можем да се оплачем понеже за там беше нает гид , който беше човек на изкуството и доста запознат с историята и забележителностите на Венеция . Всичко беше твърде зле организирано , да не говорим , че госпожата няма хъс за тази работа , едва ли не си беше тръгнала на разходка . Свободното време тук и там се ограничаваше до час, час и половина , а за тоалетните вечно ни пришпорваше да сме действали по-бързо , че ни чакал път. Какво да кажем за хотела в Опатия на връщане , мхм "красота" - бяха наели най - вероятно възможно най - евтиния , хлебарки се разхождат в банята , мръсотия , а тавана само не беше паднал, за разлика от ресторанта във въпросния хотел който беше на ниво . Капака беше на българска граница , понеже не бяхме правили почивка скоро , пак по нейни увещания се разбрахме да спрем на първата бензиностанция от българска страна, само че от сръбско ни бавиха час и половина , а на БГ граница 2 часа при което напрежението ескалира и се наложи една от пътничките която пътува да ходи да се договаря с митничарката понеже Бети спинкаше и си натискаше парцалите , а ние видяхме как 5 автобуса преминават транзит в съседната лента . Съгласен съм че няма как да предвидиш в коя лента да застанеш за да минеш по-бързо но и бездействието на човека който УЖ отговаря за теб дразни страшно много . След разпрата нещата се случиха бързо , но явно беше въпрос на това някой да си мръдне пръста за да се случат нещата , само че на Бети не и пука ! Като заключение обяснявам с две думи : Изключително разочарование и физическо мъчение! Никога не пътувайте с Амадеус 7 !!!!!

Написано на 17 април 2015 23:23 ч.
Преди 3 дни бях на екскурзия с Амадеус 7 в Хърватска и Словения. Всичко беше чудесно!
Дай своята оценка!
vote no vote yes comment
send_icon
Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.
badholiday | хотели | заведения | пътувания | клиенти | други кошмари
досада | контрол | закони | полезно | съвети | цензура
Кошмарите в туризма - Скандални клиенти на ТА Амадеус 7 от град Септември - отхвърлям