BadHoliday.com - Кошмарите в туризма  
 
Ти си в:   BadHoliday > Други кошмари > Не пътувайте с Bulgaria Travel, София

Не пътувайте с Bulgaria Travel, София

До момента мнението не се подкрепя. (общо гласували: 4092)

Бяхме на екскурзия от 1 до 5 май с агенция Bulgaria Travel, по празниците, но всичко ни излезе на носа!

Оставете, че нямаше нищо празнично, били сме и друг път по такива празници и винаги е имало някаква изненада, а тук изненадата беше,-че нямахме никаква придружаваща екскурзоводка. Тя не знаеше нищо! Никаква организация! Пропуснахме сума ти обекти, защото не си бяха направили труда, да проверят работното време на забележителностите и затова се прибрахме и по-рано. Бързаха си хората за агнето...

На рекламацията, по мейла, ни отговориха: Запознахме се с Вашето оплакване. Не бихме могли да Ви отговорим, тъй като изпратеният от Вас текст съдържа основно обиди към водача на групата. Ха ха-а-а, тя че е некомпетентна!

Да, ама, ние ли сме я избирали?!?

Автор: Снежана Иванова (white_troll@yahoo.com)
Написано на 24 юни 2013 в 21:59 ч.
коментар До момента има 12 коментара:
не подкрепя мнението
Написано на 28 юни 2016 21:41 ч.
Здравейте, на 22.06.2016 бяхме на Будва, Котор, Дубровник, Цетине, като спахме в Олцин. Искам да кажа че екскурзията си беле супер. Хотела бе добър даже с басейн с закуски и вечери като от храната сме много доволни. В хотела имаше климатик беше приятно и на 200 м от хубав плаж. Екскурзовода Димитър бе много точен и изпълнихме програмата си както бе написано. За 350 лв 4 нощувки и с тези условия нямаше как да е по-добре. Автобуса бе старичък но ни заведе и ни върна успешно а и имаше климатик :) Имаше разни нагли пенсионерчета които естествено не бяха доволни. Автобуса им бил раздрънкан, от храната очакваха едва ли не морски дарове, калмари, и всякакви глезотии. Бяха с големите претенции а тръгнали на екскурзия за 350 лв с големите очаквания. Ами като са толкова важни що не идат със самолет и в 5 звезден хотел? Бяхме 50 на 50 млади и стари. От младите нямаше нито един недоволен и си го направихме многи яко. А 2 от Бабите седяха на едната граница цял ден щото все са много важни и като не чуват си забравиха паспортите и видяха Ду ровник през крив макарон. Така че идете пробвайте не бъдете с големите очаквания за малко пари и ще видите че ще сте доволни. Хората бяха много любезни и всичко беше ОК!
Мария
подкрепя мнението
Написано на 31 май 2017 15:04 ч.
И яз пътувах с въпросната фирма. Програмата беше спазена и хотелът беше наред, но липсваше елемнтарна организация от страна на водачката Лили. На всеки въпрос ни беше отговаряно с крясъци, а автобуса беше технически неизправен и се наложе да чакаме по няколко часа да бъде оправен.
Написано на 22 юни 2017 14:50 ч.
бях на екскурзията Перлите на адриатика от14,06,2017,и искам да кажа че нещата не са се променили,тръгнахме от София като на погребение и накрая ни настаниха в хотел на Черноморската ривиера с лице към гробищен парк,настанени по двойки без предварително информиране в един апартамент и един санитарен възел,хавлиите бяха прищявка а за храната на блок маса да не говорим.Автобусът беше лицензиран ама може би с по дебела пачка а водачът на групата дебело подчертаваше че не е негов ангажимент организацията.Добре замислена дестинация но много лоша логистика   
Написано на 28 юни 2017 18:07 ч.
  На 24.06.2017 г. се върнах от 4-дневна екскурзия до Будапеща и Прага с България Травел. Неприятностите започнаха още преди да сме тръгнали. Чакахме автобуса повече от час, никой не ни се обади, за да ни каже какво става. Звъняхме във фирмата, но не ни върнаха обаждане.   В 18-годишния автобус няколко седалки  бяха счупени, климатикът беше тотално повреден, нямаше стъпенки за краката, а шофьорът Ники безцеремонно заяви, че това не е негова грижа.    Не съм си представяла, че може да има екскурзии на дълги разстояния с подобни автобуси и  шофьор, който ръси ругатни и нецензурни изрази по адрес на другите участници в движението, шофьор, който влиза в завои с 90-95 км. в час, сякаш пътувахме с влакче на ужасите!     Излишно е да казвам, че никога повече не бих ползвала услугите на тази фирма. Екскурзоводката Пенка беше опитна и много добра в работата си, но и тя отнесе разправия с въпросния шофьор. 
Мария
Написано на 7 май 2018 12:35 ч.
Ужасна организация,никаква координация между фирмата,екскурзовода и шофьорите.Мизерни хотели,екскурзовода неадекватен.Само търсят пари от хората.Не съм срещала друга такава некомпетентна фирма
Деси
Написано на 2 юни 2018 15:02 ч.
Здравейте, бяхме на екскурзия с България Травел от 23.05-28.05.2018г. до Будва, Котор и Дубровник. Автобуса,с който ни превозваха беше стар, без климатик, шофьорът ни излъга , че го е оправил и на връщане няма да имаме проблем, но ни свариха, като сардини. Екскурзоводката единствено изказваше съчуствие без да вземе адекватни мерки. Т.к. преди това бях чела подобни коментари за автобусите им, специално се обадих да питам с какви фирми работят и те отгориха, че с лицензирани превозвачи. От тук питам аз, ако това беше лицензиран автобус за международни превози, кой дава тези лицензи и при какви критерий.
подкрепя мнението
Написано на 3 юли 2018 00:35 ч.
  На 1 юли се върнахме от екскурзията на България Травъл Класическа Италия, от 23 юни до 30 юни. Автобусът беше стар и много неудобен, с тесни седалки и малко място за краката. Ако пътникът е малко по-висок, пътуването е истинско мъчение. Нямаше задно стъкло на автобуса, беше заменено с пластмасов лист, закрепен с тиксо и винтове, които изпопадаха повечето и вътре духаше, шумеше и течеше при дъжд. Още на отиване  се появи някакъв проблем и автобусът често гаснеше. Случваше се да пристигаме късно вечерта в хотела, а и времето за посещение на градовете да остава много малко. Във Венеция от 16 до 19 часа, в Пиза - след 20.30 часа. Не бихме използвали втори път услугите на България Травъл.
Написано на 30 октомври 2018 12:10 ч.
Това е последната фирма с която ще пътувам! Много не коректни и изключително нагли в отношението си с клиентите.Лошо обслужване много стари и ставаш и за нищо автобуси.Хотелите с които работят са като пионерски лагери,а храната няма да коментирам.Ако харесате някоя дестинация се обърнете към друга фирма.Нищо положително немога да кажа за тях.Екскурзоводите им са нелицензирани и ви оставят сами да си разглеждате ,за което си прибират парите.Екскурзията е да си почине и зареди човек,а не да си донесе проблеми,кошмарно пътуване и да се разочарова,че е тръгнал на някъде.Хора,забравете за тази фирма!
Деляна…
Написано на 26 декември 2018 22:03 ч.
Екскурзията с България Травъл, по маршрут София-Будапеща-Виена-София, потвърди коментарите,които бяхме чели. Стар автобус, съчетан с некомпетентни и неопитни водачи. Хубавото беше това, което си направихме сами.
Написано на 30 декември 2018 23:14 ч.
Здравейте,  Очаква се да посрещнем Нова година на о-в Корфу. Пътувахме 12 часа седнали върху найлон, т.к седалките бяха мокри, а автобуса беше пълен до последната седалка.  Хотелът изглежда наред, но... Едно голямо НО. Уведомиха ни, че трябва едва ли не да се изчакваме, за да си вземем душ. Понеже видиш ли, топлата вода не стига за всички.  Пълен смях
подкрепя мнението
Написано на 8 януари 2019 10:10 ч.
За Бога, не пътувайте с тази фирма! Развалиха ни Новата Година в Черна Гора. Водачът на групата Румен, беше арогантен, некомпетентен крадец и лъжец. Дано да фалират скоро.
подкрепя мнението
Написано на 16 юни 2019 19:40 ч.
Провалиха ни посрещането на нова година 2019г еЧерна гора.Мизерен хотел без топла вода,управителя нагъл. Новогодишната вечеря на блок маса,пълна мизерия,спагети и претоплена храна от предишните дни.Редяхме.се на опашка,за последните храна не стигаше.,,Живата "музика беше един пиян барман с най-обикновен лаптоп,на който хора от групата пускаха музика.В ,,празничната "вечеря,не ни се полагаше никакво питие,нито дори вода!Прибраха и диспенсъра ,за да нр си наливаме! Включените закуски и вечери бяха потресаващи!ЯПървите 10 мин всичко свършваше,за хората нямаше дори хляб! Ужасна фирма,никога повече с тия мизерници!
Дай своята оценка!
vote no vote yes comment
send_icon
Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.
badholiday | хотели | заведения | пътувания | клиенти | други кошмари
досада | контрол | закони | полезно | съвети | цензура
Кошмарите в туризма - Не пътувайте с Bulgaria Travel, София - отхвърлям