BadHoliday.com - Кошмарите в туризма  
 
Ти си в:   BadHoliday > Други кошмари > Игнорирайте Атлас С - мизерно настаняване, произвол над туристите!

Игнорирайте Атлас С - мизерно настаняване, произвол над туристите!

До момента мнението не се подкрепя. (общо гласували: 3322)

Никога повече с Атлас С България!

Ако не ги игнорирате, има много да патите! Толкова са алчни, че винаги настаняването е мизерно и сте излъгани. Обявяват настаняване в хотели по-висока категория и след това, пред свършен факт, те набутват в нещо изключително мизерно.

Упражняват абсолютен произвол над туристите по отношение на тръгване и пристигане. Няма обявен час за обратно прибиране, както изисква Закона за туризма!

Не плащат никакви неустойки, ако вместо в обявения ден, ви приберат на следващия и не можете да разполагате с времето си. Тръгнете ли с тях и най-хубавата дестинация е разочарование и провал.

Автор: Петър (tusi1990@abv.bg)
Написано на 12 август 2013 в 13:27 ч.
коментар До момента има 46 коментара:
Написано на 4 април 2014 09:52 ч.
Здравеите, Аз съм пътувала с тази агенция , Цените са ниски , хотелите добри , не съм имала проблем с тях, коректно обслужване ...
Написано на 22 април 2014 22:32 ч.
Силно съм разочарована от Бохемия. Бяхме десет дни в Италия. Хвърлиха ни в хотел на 50 км. от Рим. Оказахме се настанени в индустриалната част на Помеция, сред тучни ливади, кокошки и овце. Още от БългариЯ ни обещаваха, че в свободния ден ще имаме удобен транспорт  до столицата. Пълна лъжа. Час и половина чакахме за някакъв междуселски автобус да ни измъкне до градче - Санта Паломба, откъдето да вземем влак за Рим. При това на ужасен студ. Час и половина нищо не дойде. Наложи се да търсим познати българи в Италия да ни помогнат. От страна на Бохемия е чиста гавра. Те знаят, че сме толкова далеч, автобусът им и без това в този ден отиваше до Неапол. Нямаше нищо по-лесно да ни стоварят някъде в чертите на Рим, на място с удобен градски транспорт. Господата на Бохемия дават ли си сметка, че човек понякога само веднъж в живота си посещава място, което отдавна е мечтаел да посети. Много безотговорно постъпват с клиентите си
маги
подкрепя мнението
Написано на 4 август 2014 17:07 ч.
Не съм доволна от тях. Аз ви препоръчвам по света и у нас.
Написано на 28 август 2014 10:45 ч.
Пътувам от доста години - качеството общо СПАДНА, обслужват ни прости и невъзпитани временни служители, посрещат горе- долу добре, обещават, а след това безпардонно и алчно си взимат своето и ни хвърлят на ужасни превозвачи, без да мислят, че обричат живота ни по пътя ! Всяко туристическо пътуване вече е СОБСВЕН РИСК - до там я докараха....
Росен…
Написано на 17 февруари 2015 21:56 ч.
АТЛАС С може да бъде игнориран само от пишман-туристи, като онзи софиянец, дето беше тръгнал да изкачва крепостта Устра в Родопите през ноември по... къси плажни гащи. И отгоре на всичко с цялото си безочие държеше сметка на екскурзовода, че пътеката била обрасла с къпинаци. Ами с к,во да обрасте, може би с пролетни салатки, та нежно да галят тапирската кожа!!! Аз от седем години пътувам с тях по 3-4 пъти годишно и не си спомням да са ме разочаровали.
Написано на 5 март 2015 11:40 ч.
Пълна измислица. Обиколила съм България с Атлас, освен това съм посетила Гърция, Румъния, Турция и навсякъде фирмата е била коректна. Колкото се отнася до нивото на хотелите, все пак екскурзиите не са от скъпите и това съответно води до по ниска категория хотел. Относно екскурзоводите, винаги са били на ниво. Може би не винаги рейсовете са били от най добрите, но на фона на всичко останало това не е проблем. Проблем е възпитанието и дисциплината на някой от екскурзиантите, които не се съобразяват с обявения час и много често карат цялата група да ги чака.
смях и пак…
подкрепя мнението
Написано на 21 март 2015 20:48 ч.
Аз все още не съм пътувал с тази фирма но мой познат с жена си са пътували не е истина кви ми ги разправяха то под строй като офце за да не избягали някви псувни били относно хората в дестинацията където са пътували и определено си оставам с впечатлението че повечето им щофьори не знаят на къде са тръгнали и кога ще се върнат а по принцип уж имало време на тръгване и връщане поне се смях с глас като ми разправяха :)))
Написано на 23 март 2015 21:05 ч.
Някой чувал ли е нещо за туроператор АЛЕКСТРЕК и да има мнение по въпроса що за птица е това?
не подкрепя мнението
Написано на 13 април 2015 14:03 ч.
аз пътувам само с тях и съм изключително доволна.Вярно че не всички екскурзоводи са на най-добро ниво,но се стараят. А това "под строй", никога не ми се е случвало. Ако групата е читава-всичко е о.к. Уговаряш се с екскурзовода и си ходиш където искаш.Само трябва да внимаваш за часа на тръгване на автобуса, защото никой не е длъжен да те чака.
Соня…
Написано на 17 май 2015 10:13 ч.
Мхого пъти съм пътувала с Атлас С и винаги са били коректни.
не подкрепя мнението
Написано на 27 май 2015 14:15 ч.
От 2007 година ползвам услугите на  фирма АТЛАС-С за организиране на  задграничните ни почивки и екскурзии. Изобщо, ама изобщо не съм съгласна с горния коментар! Ако публикувам снимки например на хотела в Прага, в който бяхме настанени през последната ни коледна екскурзия, ще замълчите засрамени. Ако пък имате щастието да бъдете на екскурзия с екскурзоводи като момичето - до Трансилвания и момчето - до Будапеща и Прага /ужасно съжалявам, че не запомних имената им!!!/, няма и да потърсите друга туристическа агенция... Трудно ми е да повярвам, че коментарът ви е безпристрастен!Румяна Танева от Стара Загора
Написано на 14 юли 2015 14:08 ч.
Пътувала съм с Атлас С 2 пъти и съм с много добри впечатления. Бих пътувала отново с тях.
Маги
Написано на 19 юли 2015 21:40 ч.
Преди по-малко от месец пътувахме до Хърватия и сме във възторг от агенцията-организатор. Всичко беше много точно. Хотелът беше двузвезден, единствено нямаше шампоан. Но - безупречна хигиена. Впрочем кому е нужен лукс - легло, баня, тоалетна  като има. Автобусът и шофьорите също бяха на ниво.
Написано на 21 юли 2015 14:30 ч.
Точно с тази фирма не съм пътувала, но много много екскурзии имам с други  фирми. Има толкова лигави туристи, на които все нещо им е криво, все нещо не им е както трябва, все мрънкащи през целия път, пък с големи претенции, а иначе мажат лютеници в автобуса. Така, че сигурно и тези недоволни тук искат с колкото може по-малко пари, пък първокласни хотели и още и още какво ли не.
Найденова
Написано на 6 август 2015 12:29 ч.
Не смятам да игнорирам Атлас. Пътувах с тях из Източноте родопи и Димотика. Всичко беше перфектно: организация, настаняване, екскурзоводно обслужване. Групата беше от интелигентни и коректни хора и всичко вървеше като швейцарски чесовник. Поради обективни причини имаше 2 непосетени обекта, които екскурзоводът замени с други 3 обекта и навсякъде ни разказа много интирисни факти.Пътувала съм с Балканика, с Мондел Травъл и бохемия и съм много доволна от обслужването и коректността. Но бих игнорирала Виа Тур и подалата иск в съда за несъстоятелност Арайвълс ИДИ. Измамни оферти, прибират парите 6 -7 месеца по-рано и после се "фалират", а посредникът Виа Турс не носи отговорност вместо да ни върне парите, а после да си ги търси от фалиралата Арайвълс. Ние внесохме в офиса на посредника и трябваше от неговата застраховка да ни се върнат сумите, а той да си ги търси от фалиралия принсипал. Да ама НЕ! Потърпевши са клиентите. Може и законодателството ни да е сбъркано, но винаги клиентът пие студената вода...
Светла…
Написано на 17 август 2015 21:51 ч.
Аз пътувам от няколко години с Атлас с и съм  във възторг от организацията,екзурзоводското и транспортното обслужване,да не говорим за ниските и достъпни за много хора цени.Не разбирам какви са тия,които очакват някакъв неверотен лукс за парите,които дават и смятам че това нарочени коментарии от нелоялни конкуренти.
Р. Диканска
Написано на 22 август 2015 09:01 ч.
Ние и нашите приятели ходиме на екскурзии с АТЛАС С ОТ 20 г. Много сме доволни от отношението в офиса. Екскурзоводите са на високо ниво. Всяка година ходим поне на две екскурзии в България и чужбина. 
Боряна…
Написано на 27 август 2015 12:19 ч.
Не съм съгласна с негативната оценка. Пътувала съм освен с Атлас С и с други фирми и мога да направя сравнение. Наистина съпоставено с по-луксозните и съответно по-скъпи хотели предлагани от други тур-оператори, цените на Атлас са съобразени с условията, които предлагат - разумни :) От няколко години пътувам в Европа само с Атлас и като цяло съм доволна. Разбира се и има още какво да се желае, но впечатленията ми са , че работещите във фирмата се стремят към непрекъснато усъвършенстване, още повече, че колектива е млад! От шофьорите също съм доволна, до сега не е имало никакъв проблем. По отношение на обявяването на час на пристигането, винаги е било в деня посочен в договора, за точен час едва ли е възможно - минават се граници!
Написано на 28 август 2015 13:34 ч.

Много пъти съм пътувал с тази агенция,персонала в офиса и екснурзоводите са били на ниво.Автобусите който ползват не са тяхни но са на една фирма от Благоевград,не са чисто нови но винаги са били технически изправени а шофьорите много любезни.Що се однася до хотелите те винаги са били три звезди.Мога да спомена за тези който не са пътували с Атлас да проверят всайтовете за хотели хотели като Лъв в Сърбия, Коле в Чачак,и много други в Австрия,Италия,Гърция на островите Корфу,Унгария.Просто недейте да злословите относно дейността на тази фирма.

не подкрепя мнението
Написано на 28 август 2015 15:45 ч.
Пътувам редовно с Атлас С от поне 5 години по 3-4 пъти в годината по дестинации в България и чужбина и съм изключително доволна. Пътувала съм и с други агенции, от чието обслужване бях шокирана, затова първият ми избор винаги е бил и ще бъде Атлас С, особено ако става въпрос за планинска екскурзия. Веднъж ходих на планина с Глобус нещо си, екскурзовода ни заряза в планината на връщане да се оправяме сами! С Дидона сме пътували в Гърция - не спазиха програмата, уж щяха да ни компенсират с посещение на Филипи, а вместо това ни закараха до там с автобуса, който направи обратен завой и ни казаха ето това е Филипи, сега си тръгваме. С Атлас С всичко е точно, винаги знаеш кога и от къде тръгваш и единствения проблем, който сме срещали е бил с некоректни туристи, които от зор да си купят сувенири, цялата група седи и ги чака по половин час и развалят организацията на цялата екскурзия!
Иванова
Написано на 3 септември 2015 20:05 ч.
Teпърва ни предстои пътуване с тях. Надявам се всичко да е ок. Малко се притеснявам за хотелите - някой пътувам с тях до Италия нека сподели кои са х... отелите които предлагат
П. Иванчев
не подкрепя мнението
Написано на 10 септември 2015 15:10 ч.
Атлас С за туристическа фирма въс София ми се струват най-добрите. Екскурзоводното обслужване, информацията и дестинациите, които задава невероятният Станой Арабаджиев, са на много високо ниво. Случвало ми се е да платя, да размисля и след това да ми възстановяват сумата. Служителките в офиса им също са лъчезарни и вежливи.
Аз
не подкрепя мнението
Написано на 15 септември 2015 09:29 ч.
Доста съм пътувала с Атлас-с и написаното като първи коментар в тази дискусия няма общо с действителното състояние на нещата. Не казвам, че всеки път всичко е перфектно, но в общия случай нещата са наред. Особено що се отнася до българските вмършрути, които са представени от компетентни хора за разлика от пишамн екскурзоводите по други агенции.
Написано на 6 октомври 2015 16:14 ч.
Пътувах с Атлас S до Корфу. На връщане казах на екскурзоводката Пламена, че с цялата организация и нейното лично присъствие съм повярвала, че и организираните пътувания могат да бъдат едно голямо удоволствие.
Написано на 19 ноември 2015 17:56 ч.
Срещнах в друг форум подобна тема и се обръшам и към вас с въпроса. Ако избера АТЛАС-S за предколедното ни пътуване до Виена , ще остаа ли доволна? Имате ли впечатления от екскурзоводите по тази дестинация? Чувала съм две имена, за които се говори със суперлативи като водещи на групите - Пламена и Валентина? Виждам че едното лице го споменавате по-горе? Какви са преимуществата? Да не би някой сам да се рекламира колко е кадърен?
ив
Написано на 1 декември 2015 11:18 ч.
тази година имам 15 екскурзии с атлас с.  някои хора да прочетат граматиката и после да пишат. 
Написано на 4 януари 2016 13:59 ч.
Аз бях с фирмата Атлас С за посрещане на Новата 2016 година в Гърция. Приятните изненади за мен започнаха още при настаняването. Екскурзоводката Соня беше на ниво.Разказваше за всяка забележителност покрай която минавахме, независимо дали в България или в Гърция. Понеже екскурзията ни беше икономичен вариант, не се предвиждаше никаква новогодишна програма по време на празничната вечер. Приятно ни изненадаха със жива музика и танцьори на гръцки танци. Менюто беше обогатено извън обявеното, при изрично условие за вечерята на 01.01. "без алкохол" сервираха узо и вино. Естествено за тези промени не се искаха допълнително пари. Разгледахме освен всичко предвидено в програмата и музея на тютюна. Бих отишла отново с тази фирма при подобни условия.
не подкрепя мнението
Написано на 12 януари 2016 15:34 ч.
От десет години пътувам с Атлас-С и ще продължавам да го правя с удоволствие! Чудесно отношение към клиентите, отлично подготвени екскурзоводи, интересни маршрути, добра организация! Но ако човек е тръгнал с нагласата не да се забавлява, а да капризничи и да търси кусури, той е наказание и за себе си, и за цялата група. За съжаление, срещат се и такива.
Написано на 1 март 2016 00:28 ч.
Ех, славни времена бяха! Но Плама и Тони вече не са в Атлас С...
Написано на 19 март 2016 12:49 ч.
    Аз веднъж съм бил с Атлас-С и съм доволен.Това,което малко не ми допада са ранните тръгвания от София,но все пак е съобразено с маршрутите.
любо
Написано на 21 март 2016 11:16 ч.
само миналата година съм пътувал 17 пъти с атлас с. надявам се , че не е необходимо да давам оценка!    когато някой пише "офце", той сам си дава оценка...
Написано на 11 май 2016 19:45 ч.
 Не мога да повярвам, че това мнение се отнася за организирано пътуване от Атлас С. Винаги пътуването с тур оператора е било удоволствие - чудесни екскурзоводи, знаещи, приятелски настроени и добри организатори / Инче, обичам те!/ .  Важно е с каква нагласа тръгваш- дали да видиш нови места и да научиш нови неща или да търсиш кусури. Ще Ви дам пример - миналата година бяхме 7 дни в Албания /поредното ни пътуване/. Екскурзията струваше 400 лв. - вкл. закуска и вечеря, като в тази цена влиза пътуване 1300 км., български екскурзовод, македонски екскурзовод, пътувания до вътрешни дестинации, хотел, шезлонг и чадър на плажа. Разбира се не се разминахме с вечно присъстващите мърморковци, които търсят лукс, без да си дават сметка колко са платили. Е не можеш да платиш 400 лв.  и да искаш настаняване в 5 звезден хотел "ол инклузив", можеш само да благодариш на Атлас С за това, че ги има!
не подкрепя мнението
Написано на 31 май 2016 11:33 ч.
Миналата година пътувахме с колектива до Будва- Котор и Дубровник с фирма Атлас - S . Останахме очаровани от екскурзоводското обслужване,от фирмата превозвач, от настаняването в хотелите, от изхранването,от туристическата програма.Нямахме никакви проблеми с фирмата и бихме пътували отново с нея.  
Рая
Написано на 1 юли 2016 16:15 ч.
Аз също от няколко години пътувам с Атлас С, в края на този месец отивам с тях на преход в Родопите. Не бих ги заменила с друга туристическа агенция - страхотни са! 
Написано на 22 август 2016 17:25 ч.
От 2.3 години пътуваме с Атлас.Общо взето, сме доволни но като бивш екскурзовод мога да кажа че има какво да се желае.Въпрос на култура на цялото ни общество!Българинът е свикнал "как да е"и му убягват някои неща .В Сърбия, екскурзоводката хукна от реиса по неини си проблеми. не се съобрази че някои не са ходили там и не знаят,че има възрастни хора ,че водача изчезна и не разбрахме кога тръгва. В Истамбул ни заведоха някъде и обещаха да ни върнат но реиса спря само на единия хотел а до другия трябваше да питаме как да се приберем и добре  че на всяка крачка говорят български! Та така! Но пак с тях ще пътуваме.Другите едва ли са по добри!
Написано на 18 септември 2016 15:26 ч.
Обиколила съм Европа, Азия и Южна Америка. Наскоро открих "Атлас С" за кратки екскурзии в България и съседните страни. Много съм доволна от тази фирма. Не може да пътуваш за много малко пари и да очакваш лукс. Точно това е "Атлас С" - евтини екскурзии, в прилични хотели. Който не е доволен,има решение - да плати двойна или тройна цена и тогава да има претенции.
Написано на 1 октомври 2016 10:44 ч.
Пътувах на 22 Септември 2016 на 4 дневна екскурзия до Котор, Будва и Дубровник и съм изключително доволна! Впечатлена съм от професионализма на екскурзоводката г_жа Соня Василева.Освен всички интересни неща, които ни разказваше и полезната историческа информация, тя ни обгрижваше през целия път. .много мила и внимателна жена! Шофьорите Митко и...забравих името на втория бяха също много опитни, справяха се безупречно на този тежък път.Хотелът беше прекрасен, храната също! За смешната цена от 319.лв.ние получихме 3 нощувки, 3 закуски и 3 вечери, плюс път и екскурзовод ако обслужване...Има хора, които вечно мърморят и са все недоволни.Ами.да.си стоят.в къщи.или.да се бръкнат и да си пътуват със.самолет Аз ще продължа да пътувам с.фирма Атлас С и.я препоръчвам горещо!????
Написано на 2 октомври 2016 23:09 ч.
Пътувахме с Атлас-С до Хърватско, Италия, Словения. Автобусите са добри, хотелите също добри, екскурзоводката се чудеше как да угоди на всички вкусове. Шофьорите са перфектни, защото спазват напълно правилника за движение. За цените, на които са екскурзиите, напълно отговарят на изискванията. Разбира се има и някои екскурзоводи, които са супер-отлични като Валя, с която бяхме по маршрута до Будапеща, Виена и Братислава, но колегите й също са отговорни. Много е важно участниците в групата да се стремят да спазват часовете за тръгване, но при толкова хора все ще има някой, който да не хареса нещо. В Македония, също сме ходили с тях и за предложената цена, напълно отговаря на търсенето.
не подкрепя мнението
Написано на 14 октомври 2016 10:34 ч.
За пореден път пътувахме с "Атлас С" на екскурзия в началото на м.Октомври до Южна Италия и отново останахме изключително доволни от цялата организация. Хотела в Неапол беше много хубав, eкскурзовода в Италия Антоанета също беше страхотна и се представи много добре. И не на последно място сме изключително благодарни на екипа екскурзовод Катя Генова и шофьора Сашо, които бяха перфектни и благодарение на тях си изкарахме страхотно на цялата екскурзия. Ще пътувам отново с "Атлас С", защото отново бяха коректни, а Катя и Сашо на ниво.
не подкрепя мнението
Написано на 14 октомври 2016 11:43 ч.
Пътувала съм по различни дестинации в чужбина с Атлас С, с различни екскурзоводи и мога да кажа само че са изключително коректни, имат чудесна организация и  че хотелите в които са ни настанявали отговарят напълно на обявените категории. Нямам случай на настаняване при лоши условия, винаги е било чисто, уютни, с прекрасно обслужване. Най-голямото предимство за мен на екскурзиите беше отличната организация: точно спазване на графиците, добре разчетена програма без излишно претоварване и с достатъчно време за индивидуални разходки, много добро екскурзоводско обслужване с внимание към всеки турист от групата.
Румяна…
не подкрепя мнението
Написано на 24 август 2017 11:19 ч.
От 2009 г. пътувам с Атлас С, тогава беше приказно в Родопите - Триград, Ягодина, много мила екскурзоводка и внимателен шофьор. Всякя година пътуваме с тях из България с майка ми и съпруга ми, особенно мама очаква с нетърпение екскурзиите с тях. Тази година бяхме на празника на черешата в Кюстендил и останахме много доволни.
Написано на 24 октомври 2017 16:55 ч.
Посрещнахме вата 2016 година в Сараево с Атлас С, екскурзовод Ина. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОВОЛНИ., направо нямам думи от качеството на екскурзоводката. Шофьорите - едни момчета с луксозен автоблус от Благоевград. вежливи, усхнати, точни, познават пътищата. Изключително умело водеха големия автобус по острите завои в босненските планини. Автобусът отоплен /даже беше горещо/ и се събличахме по фанелки с къс ръкав, въпреки, че навън беше минус 10 и по-студено даже. Ина /екскурзоводката - начетена, подготвена, винаги усмихната, знае кога да ни говори и да ни запознава с факти от заобикалящата ни природа и градове, знае кога да ни остави даси починем. Поздравиха всички рожденици, които бяха през тези 4 дни.БЛАГОДАРИМ НА АТЛАС С ЗА НЕЗАБРАВИМАТА НОВА ГОДИНА В САРАЕВОБЛАГОДАРИМ НА ИНА.Тази година повтаряме с тях в Охрид.И пак ще пътуваме с тях./Апропо - на невярващите, пътуваме често, 3-4 пъти в годината, не е да нямаме опит. Обиколили сме около 30 държави/Група русенци
Написано на 4 януари 2018 08:35 ч.
както писах вече, отново пътувахме с Атлас С. Както писах и в анкетната карта, обръщам внимание както на самата фирма Атлас С, така и на всички нейни клиенти.Бягайте от хотел Климетица в Охрид, особено зимно време. ПРИЧИНИ:1. хотелът е летен, не е пригоден за зимно настаняване2. трите звезди са му направо подарени, едвам покрива изискванията за две звезди3. ресторантът е извън хотела, трябва да се минава през открито и студено място4.безумието е че тоалетните на ресторанта за също навън, извън ресторанта. Като в хотелите от ранния социализъм или тоалетните при почивните станции от социализма.5. безумно силна музика в ресторанта6. провал със закуските, особено последния денЗАКЛЮЧЕНИЕ:Никога в този хотелПРЕПОРЪКИ:Петя е много любезна и старателна, но трябва да бъде малко по-настоятелна към туристите по време на почивкитеАвтобусът да се отоплява преди да се качим туристите в негоВъпреки всичко отново бих пътувал с Атлас С заради отличните впечетления от Сараево, тогавашните шофьори /благоевградския рейс/ и Ина. Разбира се благодаря и на Петя за старанието.
Написано на 24 юли 2018 01:01 ч.
Никога не пътувайте с Атлас С.Ужасна фирма  и изключително арогантни.Въпросната почивка до Гърция се оказа ад за мен,дъщеря ми на 8г и родителите ми.Хигиената в хотела,в който бяхме настанени беше ужасна,нямахме вода в стаята,с която човек да се изкъпе.Половината от групата искаха да си тръгнат на следващия ден.Аз обясних,че в тези условия не мога да седя с детето ми,но отговорът от шефката на Атлас С беше,че за толкова пари какво да очаквам едва ли не.Смятам,че хората цяла година чакат лятото,много от тях спестяват дълго време пари за отпуската си и такова отношение и такива условия не заслужава никой.ХОРА НЕ ПЪТУВАЙТЕ С ТАЗИ ФИРМА НИКОГА!!!!!
подкрепя мнението
Написано на 14 септември 2018 21:39 ч.
ТАЗИ АГЕНЦИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАТВОРЕНА, КАКТО И СЪМ ПОЧТИ СИГУРНА, ЧЕ СКОРО ТОВА ЩЕ Е ФАКТ! НЕ ЗАСЛУЖАВАТ И ЕДНА ЗВЕЗДА ТУК. ТОВА СА ЛЪЖЦИ БЕЗ КАПКА СРАМ ЗА НАЧИНА ПО КОЙТО СЕ ОТНАСЯТ С ДОВЕРИЛИТЕ ИМ СЕ КЛИЕНТИ.НАКРАТКО ЗА ОПИТА СИ С ТЯХ - ПЪТУВАХ ДО АЛБАНИЯ 6.09-12.09.НА САЙТА НА АГЕНЦИЯТА ЗАРИБЯВАТ ХОРАТА С ХУБАВ ХОТЕЛ И КОГАТО ПРИСТИГНАХМЕ ТАМ НИ НАСТАНИХА В ЦИГАНСКИЯ КВАРТАЛ НАКРАЯ НА КУРОРТА ВЪВ ВСЕ ОЩЕ НЕЗАВЪРШЕН ХОТЕЛ И НАЙ- ИЗВРАТЕНОТО - ТВЪРДЯХА МОЛЯ ВИ СЕ ХОТЕЛА БИ 5 ЗВЕЗДИ. А ОТ РЕЦЕПЦИЯ ДОРИ И ЗА ЕДНА ЗВЕЗДА НЕ МОЖЕХА ДА ПОКАЖАТ ДОКУМЕНТ. ПЪЛНИ ЛЪЖЦИ И АЛЧНИ ЗА ПЕЧАЛБИ. СЛЕД 5 ЧАСОВИ РАЗГОВОРИ С КРИЕЩАТА СЕ УПРАВИТЕЛКА МЕН СЪПРУГА МИ И ОЩЕ ДВЕ ДАМИ БЯХМЕ НАСТАНЕНИ В ДОГОВОРЕНИЯ ХОТЕЛ, КОЕТО ДОКАЗВА, ЧЕ НЕ Е БИЛО ТОЛКОВА ЗАЕТО, КАКТО ЛЪЖЕХА, НО ОСТАНАЛАТА ГРУПА СИ СТОЯ В РАЗВАЛИНИТЕ ЦЯЛАТА "ПОЧИВКА"ЩЕ СЪБЕРЕМ ПОДПИСИТЕ НА ЦЯЛАТА ГРУПА И ЩЕ ГИ ВНЕСЕМ ПРИ КОМПЕТЕНТНИТЕ ОРГАНИ ТАЗИ АГЕНЦИЯ ДА БЪДЕ ЗАТВОРЕНА!
Даниера
Написано на 19 февруари 2019 10:28 ч.
Публикацията е стара, но все пак искам да добавя, че са писани пълни глупости. Пътувам основно с Атлас, доволна съм, екскурзоводите са добри, с изключение на една девойка, но тя още се обучаваше. Единствените две фирми с които ви е спокойно да пътувам са те и фирма Искони. На останалите нямам доверие. За Бохемия отзивите не са добри от близки и познати.. 
Дай своята оценка!
vote no vote yes comment
send_icon
Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.
badholiday | хотели | заведения | пътувания | клиенти | други кошмари
досада | контрол | закони | полезно | съвети | цензура
Кошмарите в туризма - Игнорирайте Атлас С - мизерно настаняване, произвол над туристите!