BadHoliday.com - Кошмарите в туризма  
 
Ти си в:   BadHoliday > Други кошмари > Никога Валео Травел и сайт niamavreme.bg

Никога Валео Травел и сайт niamavreme.bg

До момента мнението се подкрепя. (общо гласували: 4575)

НИКОГА не си купувайте ваучер за хотели от сайта NIAMAVREME.BG,  собственост на Валео Травел.

Рекламират хотели, в които нямат места! Опитват се да пробутат някакви други, в които уж има...

Явно са някакви начинаещи в далаверите...

Автор: Lilia (livanova18@yahoo.de)
Написано на 16 ноември 2013 в 16:16 ч.
коментар До момента има 9 коментара:
Написано на 18 март 2015 09:49 ч.
Моля да поясните защо, понеже си харесах тяхна оферта.
Написано на 18 март 2015 09:51 ч.
Моля да поясните защо, понеже си харесах тяхна оферта. Ще Ви бъда благодарна, ако опишете фактите, поради които имате негативна оценка.
Написано на 25 май 2016 21:59 ч.
Никога не купувайте и не се доверявайте на Валео Травел. Купихме си ваучер за хотел в Гърция, който не само не отговаряше на описанието, но беше и много, много по-зле (без тоалетна, топла вода, телевизор, климатик и...... завивки). Когато се свързах с тях по телефона ми обясниха, че не могат да ми възстановят сумата и  се налага да се "приспособя". НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА НЕ ПЪТУВАЙТЕ С ВАЛЕО ТРАВЕЛ. 
подкрепя мнението
Написано на 15 декември 2016 18:51 ч.
Явно тези форуми са много полезни,защото тъкмо реших да ходя на рафтинг с тази фирма в Босна и Херцеговина!Винаги влизам във форуми и оттам черпя информация за фирмата!Край-отказвам се!
Написано на 25 юни 2017 08:01 ч.
mokOnenejow rt35unjmfto8wmmagc
подкрепя мнението
Написано на 22 март 2018 15:32 ч.
Миналата седмица пътувах с Валео Травел  до Рим - "Вечният град! 4 дни, 3 нощувки със закуска..." за 300 лв. на човек. От хотела сме ДОВОЛНИ! Но от организацията на туроператора и от екскурзовода - НЕ. Пътуването е с Ryanair, т.е. полетите са много рано сутринта, което означава, че на четвъртия ден просто ставаш посред нощ и гониш самолет, който излита в 8 ч. Закуска!? Добре, че в хотела ни почерпиха по едно кафе на тръгване (в 4:30 през нощта, закуската е от 7). Всичко, което сме доплатили извън този пакет, в последствие разбрах, че е било на двойни и тройни цени.
Написано на 5 септември 2018 14:03 ч.
И ние бяхме измамени от Десислава Митева - 08888775496 Валео Травел  !!!!
Александра
не подкрепя мнението
Написано на 18 септември 2018 15:51 ч.
Здравейте,  Вчера се върнахме от почивката си в Гърция. Резервацията си направихме през сайта nqmavreme.bg на Валео травел и всичко беше наред. Всичко описано в офертата беше включено и нямаме никакви забежки към агенцията.
подкрепя мнението
Написано на 18 февруари 2019 16:57 ч.
Закупихме си екскурзия до Рим на 14.02.2019 г. от сайта на Валео травел https://niamavreme.bg/browse.html и започнаха нашите мъки. Първоначално бяхме 5 човека /резервацията я направихме 09.2018 г./ и поискахме една двойна и една тройна стая, като станахме 6 човека поискахме да бъдем в три двойни стаи но НЕ МОЖЕ. Ваучери за пътуване и договор се изпращали 5 дни преди тръгване. Договор така и не получихме. Поискахме декември месец да се откажем и да си платим неустойката от 10 % както пише в общите условия на сайта им но се оказа, че НЕ МОЖЕ. Губим цялата сума според офертата им. Първоначално ни казаха , че имаме право и на 10 кг. багаж освен ръчния, това го потвърдиха един ден преди полета, а на летището се оказа, че единия пътуващ има право само на ръчен багаж. Нямаше представител на тур. агенция нито на летището, нито в Рим. Настаниха ни в хотел tre stelle в Рим  - стаите бяха много мръсни, чаршафите не бяха сменени, а хавлиите миришеха на мухъл. Комуникацията с този тур оператор беше много трудна и никога повече няма да си резервирам екскурзия от техен сайт.
Дай своята оценка!
vote no vote yes comment
send_icon
Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.
badholiday | хотели | заведения | пътувания | клиенти | други кошмари
досада | контрол | закони | полезно | съвети | цензура
Кошмарите в туризма - Никога Валео Травел и сайт niamavreme.bg - приемам