BadHoliday.com - Кошмарите в туризма  
 
Ти си в:   BadHoliday > Други кошмари > Глобул Турс - некоректни и нагли

Глобул Турс - некоректни и нагли

До момента мнението не се подкрепя. (общо гласували: 4037)

От туристическа агенция Глобул Турс са изключително некоректни!

Съгласно договора, минимум дри дни преди заминаване трябва да ни уведомят за място и час на заминаване. В деня, преди тръгване, не знаеха за това и ни се развикаха, че питаме и че не били длъжни! Трябваше няколко пъти да им се обаждаме, за да питаме.

Много са зле!

Автор: Георги Иванов (garho1@abv.bg)
Написано на 30 април 2014 в 13:36 ч.
коментар До момента има 7 коментара:
Написано на 13 септември 2015 11:21 ч.
Ужасна фирма,на два пъти ми скапа хубави иначе дестинации,никога повече с тази некоректна фирма!!!
Написано на 13 септември 2015 11:22 ч.
Ужасна фирма,на два пъти ми скапа хубави иначе дестинации,никога повече с тази некоректна фирма!!!
подкрепя мнението
Написано на 13 септември 2015 23:31 ч.
Тези автобуси,които ползват трябва отдавна да са извън движение,по магистрала ни задминаваха всички-други автобуси,тирове,добре че не се наложи да бутаме,толкова издухан и стар автобус,при това предназначен за ученически екскурзии,а не за възрастни хора,затова е толкова тясно,неудобно,с една дума-КОШМАРНО!!!Не е коректно да не влагаш нищо и да трупаш печалби за сметка на нещастните туристи-излъгали се да пътуват с тази фирма!Наистина са некоректни и нагли,дори пестят от обаждания на мобиен телефон на клиентите,за да го уведомят за номера на автобуса,а пращат e maili-Нямам думи просто...Много са далече от туристическа агенция,ама много!!!На елементарното ниво са на измислената туристическа фирма Бек райзен,това е моето мнение,използват ужасно стари,неудобни автобуси,които превръщат пътуването в мъка,а не удоволствие и организацията им е нулева!!!Не може да разгледаш,препускайки Белоградчишките скали,да обядваш на 2,на 3 в центъра на Белоградчик,защото гоним час за пещера Магурата,при тези лоши пътиша дотам,при това с автобус,който беше пред разпадане!Никога вече с тази измислена фирма!!!
подкрепя мнението
Написано на 23 септември 2015 15:38 ч.
Не съм пътувала с тях но и никога не бих го направила. Станах неволен свидетел на организираната им екскурзия до Седемте рилски езера. 1. Нямаха никаква организация.2. " Туристите" не бяха инструктирани по никакъв начин какво може и какво не може в планината.3. Водача на групата не направи никаква забележка на хората от групата, когато започнаха да хвърлят камъни и храна в ез. Бъбрека, а един г-н се спусна да лови пъстървата с голи ръце.4. Водача явно не знаеше нищо за езерата, само заблуждаваше случайно минали туристи с уж знанията си за маршрутите.Ако такива фирми си изкарват парите с това да водят групи в планината, е добре да им кажат че тя трябва да се пази. Защото с тези си действия скоро няма да има къде да ги водят.
Kristiyana
не подкрепя мнението
Написано на 5 ноември 2015 14:57 ч.
Екскурзята на която Вие станахте свидетел е на фирма ГлобАл тур, тъй като и аз бях там. Правете разлика между имената на фирмите има малки разлики! 
Написано на 22 декември 2016 00:41 ч.
Това кой какво прави е до лично възпитание. Някой ако е ловял риба и вие сте го видяли защо сте си мълчали? Така е по-удобно нали? Ескурзоводите не са подари.  Относно автобуса. Някой трябва да е луд, за да пусне нов автобус в планината. Но на нас какво ви пука? Нали няма да се надере вашата кола. Човешката злоба и завист са на първо място.
Написано на 22 декември 2016 01:09 ч.
Като се зачетете внимателно ще разберете, че някой се опитва да си прави евтин PR за чужда сметка.  Уж не е пътувала с тях а разказва с подробности какво се е случило. Да не би на челото на водача да пише от къде е или туристите да викат "ехо ние сме от Глобус турс". Много сте елементарни и жалки. Все едно да твърдиш, че можеш да свириш на пиано, но никога да не си пробвал. Но нали знаете, то простия индивид не е само прост ами е и глупав! Не я знам агенцията, но май има и капка завист!
Дай своята оценка!
vote no vote yes comment
send_icon
Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.
badholiday | хотели | заведения | пътувания | клиенти | други кошмари
досада | контрол | закони | полезно | съвети | цензура
Кошмарите в туризма - Глобул Турс - некоректни и нагли - отхвърлям