BadHoliday.com - Кошмарите в туризма  
 
Ти си в:   BadHoliday > Кошмарни пътувания > Кошмарно пътуване с Престиж ВИП БГ

Кошмарно пътуване с Престиж ВИП БГ

До момента мнението не се подкрепя. (общо гласували: 5067)

Здравейте, искам да споделя огромното ми недоволство от екскурзията ми с Престиж ВИП.

Най-неприятната ми екскурзия досега! Пътувахме 50 човека до Гърция, с възможно най-стар и тесен автобус, като на всичко отгоре, климатикът не работеше в задната част на автобуса, където бяхме ние. Навън температурата беше 37 градуса, а в автобуса над 50 градуса. Средно прекарвахме по 10-12 часа в него. Сами можете да си представите колко ПРЕСТИЖ-но беше и как се чувствахме като ВИП...

Представителите на фирмата бяха отпред на хладно, хихикаха се с младите шофьорчета и за три дни не дойдоха поне веднъж да видят дали сме живи, освен когато минаха да съберат парите за допълнителните екскурзии. За капак се опитаха да ни убедят колко сме тъпи и че климатика работел, ама трябвало да се отворят едни дупки, които си бяха отворени. Накрая шофьора каза „Ми, тва е” и не позволи да отворим поне капандурата отгоре, защото беше изгнила и нямаше да може после да се затвори. Това е автобус с 3 звезди!!!

Изоставахме винаги с 2 часа. Не посетихме някои места, както беше запланувано, но пък винаги се съобразявахме, ако трябваше да спрем някъде, за да може екскурзуводката, която не можеше да говори правилно български език „голями децибали” и колежките й да седнат в някое заведение да се нахранят.

По време на пътуването се спира на 3 часа и ако някой реши да се изправи, защото се е схванал от теснотията, жегата и дискомфортния автобус, представителки на фирмата почваха да хокат като даскалици, а не да скъсят времето между почивките.

За Престиж ВИП БГ клиента не е важен, важни са хората които работят в тази фирма. Само да спомена, че при направата на резервацията едната служителка си е държала краката на бюрото праз цялото време. Обещаха ни да сме в средата на автобуса и ще бъдем само младежи, естествено, това не беше така.

Автор: Данаил (nidana@abv.bg)
Написано на 6 октомври 2014 в 12:49 ч.
Дай своята оценка!
vote no vote yes comment
send_icon
Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.
badholiday | хотели | заведения | пътувания | клиенти | други кошмари
досада | контрол | закони | полезно | съвети | цензура
Кошмарите в туризма - Кошмарно пътуване с Престиж ВИП БГ - отхвърлям