BadHoliday.com - Кошмарите в туризма  
 
Ти си в:   BadHoliday > Кошмарни пътувания > Студено пътуване с Ориент 99

Студено пътуване с Ориент 99

До момента мнението не се подкрепя. (общо гласували: 4011)

На 11/12 октомври 2014 се връщах от почивка в Турция с автобус РВ 1999 РС на фирма Ориент 99. Цяла нощ климатикът духаше студен въздух. Два пъти казах на шофьора за проблема, но напразно.

По стар български обичай останалите пътници кашляха, кихаха, протестираха под носа си, но само един подвикна на шофьора. Не бях сигурен, че са го чули и повторих по-високо оплакването, но отново без резултат.

От пристигането ми, втори ден съм болен на лекарства, а на 15-ти ми предстои пътуване с автобус до Атина. Дано оздравея!

Не мисля, че е нормално, за сметка на здравето на клиентите, да се реализират печалби или може би го наричат икономии...

Автор: Стефан (rum_rumenov@abv.bg)
Написано на 13 октомври 2014 в 17:35 ч.
коментар До момента има 4 коментара:
не подкрепя мнението
Написано на 19 юни 2015 17:24 ч.
На море се ходи лятото. Там е проблема. Шофьора няма да си хаби нафтата, за да ви топли. Парното не е калкулирано в цената, която сте заплатили.
подкрепя мнението
Написано на 29 септември 2015 10:29 ч.
Абсолютно подкрепям това мнение. Една година по-късно нещата не са се променили. И в двете посоки на нашето пътуване в автобуса беше толкова студено, че хората си изкарваха дрехи от куфарите, за да се навличат. На няколко пъти казахме на шофьора да спре климатика, защото духаше страшно силно, при което той отговори, че това не е от климатика. Интересно как точно след няколко минути той беше спрян. Аз съм доста по-недоволна от непрестанните почивки, които се правеха на 2 часа и дори на час - час и половина. Освен, че бяха на често, продължителността им беше поне по половин час, като имаше две с продължителност около час. Всеки е наясно, че шофьорите трябва да почиват, но това не е нормално. Пътуването ни и в двете посоки се удължи с поне по 4 часа, а то и без тях съвсем не е кратко!
мамаНаси
Написано на 27 октомври 2015 21:16 ч.
Ориент99 са професионалисти.Доверете им се и ще имате незабравима екскурзиа.
мамаНаси
Написано на 27 октомври 2015 21:18 ч.
Ориент99 са професионалисти.Доверете им се и ще имате незабравима екскурзиа.
Дай своята оценка!
vote no vote yes comment
send_icon
Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.
badholiday | хотели | заведения | пътувания | клиенти | други кошмари
досада | контрол | закони | полезно | съвети | цензура
Кошмарите в туризма - Студено пътуване с Ориент 99 - отхвърлям