BadHoliday.com - Кошмарите в туризма  
 
Ти си в:   BadHoliday > Кошмарни хотели > Една съвременна приказка или Не работете на Елените

Една съвременна приказка или Не работете на Елените

До момента мнението се подкрепя. (общо гласували: 3144)
Александър Велики Alexander The Great
Александър Велики Alexander The Great

Нека ви разкажа една модерна приказка...

Имало през XXI век една туристическа империя. Наричали я Виктория. Добрия император Ветко и императрица Маринела много обичали своята империя и "поданиците" си, но им се налагало често да пътуват по разни дела.

И така, мили ми читателю, те се доверявали на своите велможи или по точно лакеи които трябвало да се грижат за тяхната собственост. Там където се сливали морето и планината се намирало кралство Елените - част от империята. Сега си представете как изведнъж с вълшебната пръчица се издигнал голям и красив дворец - цял палат с красиви градини, басейни и само на един хвърлей от морето. Всички били на мнение, че това е най-добрия от замъците в кралството. Стичали се хора от всички краища на света да видят и се насладят на чудния дворец. Наричали го Роял Парк "кралския" и още от пръв поглед личало че е перлата в короната. Това бил Намерения Рай на земята".

И както често се случва, щастието неизменно се помрачавало още щом прекрачиш прага. За поданиците било истински кошмар. Не защото ги карали да работят от сутрин до мрак или защото спели на тавана или в мазетата, не защото нямало елементарни условия, не защото... Просто това било личното кралство на велможата Александър.

Но зад красивото име се криела гнила нисша душица. Той, освен че бил дребен и невзрачен, искал да бъде велик и всички да го слушат, и да му се подчиняват. Но нали сега разказваме приказка, а както често се случва в приказките, това не било възможно, защото зад красивия костюм и лъскавата кола се криел некадърен, тъп и зъл тиранин, който, за да прикрие собствените си недостатъци, пожертвал много от поданиците си, особено онези, които му пречели да заграбва всичко, до което може да се докопа и заплашвали властта му.

Ще се запитате: Защо добрите император и императрица не направили нищо? Просто лакеят Сашко, пардон Александър, така ги бил омаял, че те му вярвали безрезервно, освен това той затворил всички граници и пътеки към малкото си царство, така че никой не можел да му попречи да си живурка и да управлява в "Намерения рай на земята".

Е, приятели, май сега е време да се появи принцът с бляскави доспехи и да оправи нещата, а може и принцеса, нали сме в XXI век. Уви, до момента това не се е случило и май е време да сложим край на приказката, да помълчим за миг и да съчувстваме на всички паднали под ударите на "великата и справедлива десница" поданици, които са останали обидени, разочаровани и без заплати.

Наистина жалко, защото желаещите да дъдат поданици на добрите императори няма да свършат. И за в бъдеще ще се намират млади, неопитни и глупави, които да работят в кралския замък, наричан Роял Парк, в кралството, където се сливали морето и планината. За жалост на добрите императори, докато има такива лакеи, които да хвърлят прах в справедливите им очи, техните поданици ще бъдат все по зле, а гостите им все по недоволни.

Е, скъпи читателю и приятелю, дано си извадил поука от тази приказка и никога да не работиш за Сашко, пардон Александър "Велики", в кралския замък на кралство Елените в империята Виктория.

Всички прилики и съвпадения с реални лица и събития НЕ са случайни.

Написах това, приятели, не защото искам да си отмъстя или да злепостявя фирмата и собствениците й. Напротив, много бих искал те да се избавят от крал Сашко, пардон Александър и от всички подобни нему знайни и незнайни дребни душици, които се разпореждат със собсвеността им, заслепени от собсвеното си високомерие и алчност, защото много бих искал всички некадърни и некомпетентни самозвани крале да изчезнат, така че всички, които желаят да работят във втория по големина холдинг в туризма в България, спокойно да го направят и да не се страхуват, че ще бъдат неоценени, ощетени и охулени за кървавия труд, който са положили.

Дано не съм ви досадил. За всички, които имаха нерви да стигнат до тук и разбраха приказката и подбудите да я напиша: Моля отговорете и ако има и други "поданици", пострадали от Елените или Виктория груп пишете, защото човек и добре да живее, умира и друг се ражда, и нека родения последен, като чете това, си спомни за всички знайни и незнайни герои, работещи в сферата на туризма и услугите, които са пострадали от некоректни работодатели и ръководители.

Автор: unknown (noname_unknown@abv.bg)
Написано на 15 септември 2006 в 20:41 ч.
коментар До момента има 210 коментара:
подкрепя мнението
Написано на 27 септември 2006 19:02 ч.

с голямо прискърбие заставам твърдо и плътно зад думите и невероятната приказка за мишок Александър от "Ваканционна мизерия - Елените " която съществува под крилото на Виктория гнус. Гениалнатамаика кърмачка Виктория отглежда под крилото си банда пехливани заслепени от алчност и грандомания визирам господин Александър Арабаджиев и сие компания счетоводители гъзолизници чието дар слово или по скоро дар неслово ме карат да се замислям дали мажат очичките на семеиство Арабаджиеви или просто на семеиство Арабаджиеви им отърва холдинът им да има отвратителна репутация.Полицеиските методи на управление на един иначе зле построен хотел страдащ от мухъл мизерия и всякакви други екстри ме карат да се замисля че в скоро време единствените които ще работят там ще бъдат изклучително неквалифицираните работници от мангалски произход простете в ЕС сме ве4е ромски произход миндили които могат единствено и само да се нахранят и гледат часовника до края на работното време . Колкото до просперитета и развитието на въпросния хотел жестоко съмнение ме тормози относно неговото развитие в положителна насока т.е. както в момента парадират с неговите незнаини 5 звезди които може би не са 5 и не са маи и звезди ами тирета.Колкото до Сашко Серсемаджиев щом е толкова вървежен защо просто не си седи във влас да си управлява семеината кочина според него хотел предполагам защото няма от къде да финансира един вид чудесно е да сучеш от две маики кърмачки. а пък и освен това е и малко трудно да издържаш жена хотел любовница (опа това беше таина визирам управителката на бардак "роял беи"която междувпрочем с тези небесни очи би могла да разплаче и рецидивист от някои федерален затвор)ТА СЛЕДВАЩИЯТ МИ АНОНС Е КЪМ ВСИЧКИ ХОРА БАРМАНИ ГОТВАЧИ ХОСТЕСИ МИЯЧИ СЛАДКАРИ Ф&Б МЕНАЖЕРИ И Т.Н ДА НЕ ИЗБРОЯВАМ ЦЕЛИЯТ ПЕРСОНАЛ НА ЕДИН ХОТЕЛ НЕ РАБОТЕТЕ ВЪВ ВИКТОРИЯ ГНУС ОСВЕН АКО НЕ СТЕ МИЛИОНЕРИ ЕКСЦЕНТРИЦИ ИЛИ ПРОСТО МАЗОХИСТИ ЧИИТО НЕРВИ СА НАБОДЕНИ С ИЗОБИЛИЕ ОТ КАРФИЦИ ОЩЕ ПРИ РАЖДАНЕТО ИМ

БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО

Потресена
подкрепя мнението
Написано на 5 октомври 2006 20:55 ч.

Ееххх! Въздишам тежко и казвам, здравейте!

За голямо мое съжаление абсолютно подкрепям автора защото и аз "изгорях" в мръсната игра. Браво на автора на приказката, защото накрая някой се осмели да каже истината макар и като приказка. За жалост ако бях Маргарита Михнева може би щях да съм много по надарена със красноречие, но уви аз съм само още една от жертвите на некадърните управители във фирмата и знаете ли кое най-лошото. Аз също познавам лично въпросния Сашко или г-н Александър Арабаджиев. Искам да ви кажа, че само добрия тон и възпитанието ми не ми позволяват да споделя истинското си мнение за този... Сега следват някои нелицеприятни думи и ирази, но все пак ще се въздържа от цинизми и няма да ви натоварвам с излишен негатививизъм. Апропо пък и не се знае дали няма да дойдат от охраната на шефовете и да ме ликвидират, както междувпрочем се заканва милият Сашко. Въпреки че фамилното му име съвпада с фамилията на собствениците той няма нищо общо с тях освен че така е засмукал задните им части че направо ще им направи липосукция. Искрено вярвам, че те са почтени хора и ако наистина знаеха какво се случва във фирмата им нямаше да позволят на някакви си мижитурки да си играят със собствеността им и същевременно да създават особено лошо име на фирмата. Аз направо съм потресена как може един наистина безскруполен двуличник да се държи така с подчинените си и същевременно той никога да не е виновен, просто той си измива ръцете със всички без значение какво са направили за него и фирмата. Не съжалявам за времето прекарано в гадната му компания, дори напротив ако можех щях да го почерпя за опита който придобих в работата си с нещастници и комплексирани измамници.

Пострадал…
подкрепя мнението
Написано на 8 октомври 2006 19:06 ч.

С пари можеш да купиш къща, но не и дом. С пари можеш да купиш часовник, но не и време. С пари можеш да купиш легло но не и сън. С пари можеш да купиш книга, но не и знание. С пари можеш да купиш лекар,но не и здраве. С пари можеш да купиш положение, но не и уважение. С пари можеш да купиш кръв, но не и живот. С пари можеш да купиш секс, но не и любов.

Това уважаеми Сашко-пардон господин Александър Арабаджиев е древна китайска поговорка ако някога съдържанието и стигне до вас и низкото ви съзнание я проумее, а нисшата ви душица устои на силата и, и се замисли, ако можеш.

Стар…
подкрепя мнението
Написано на 5 февруари 2007 14:03 ч.

Да. Много точно.Много вярно.Но Бог високо цар далеко.

Знаещ
подкрепя мнението
Написано на 25 февруари 2007 17:01 ч.
Да всичко е точно така както го пише по горе аз  съм работил там преди 2, 3 години и тогава всичко беше приказка и беше наистина един рай но за съжаление всичко започна да пропада иджат все по неквалифицирани работници и поради тази причина бях пренуден да напусна макар че ако не бяха някои управници все още с удоволствие щях да работя там ......... те изтърваха много кадърни кадри като Катя бившата управителка на Роял бей ..........просто не ми се говори просто се вижда че и тази приказка подхожда към своя край
Случаен…
подкрепя мнението
Написано на 18 април 2007 10:53 ч.
Ей хора наистина написаното от хората преди мен е вярно.Сашко е класическиа пример за комплексиран тип който исползжа служебното ти положение да избива комплекси.Аз лично през сезон 2005г му преложих да му помогна с избиването им самоче физически :)).Цяло лято гледах тоя глупак добрече не му бях подчинен а просто спях в комплекса.Относно приказките за Таня незнам дали е вярно ,за мен тя е мъжко момиче което работи сериозно.
Hope
подкрепя мнението
Написано на 4 май 2007 00:44 ч.

Много, много жалко,

жалко за този холдинг, жалко за сем. Арабаджиеви. И аз бях там, и аз видях.

   Ветко и Маринела Арабаджиеви за мен са хора, които искат всичко да е наред в империята, която са създали и да Ви кажа мисля, че това не е чак толкова трудно, те просто трябва да приемат суровата истина и да променят генерално изгнилата структурата под тях. Много от мениджърите работещи "за" семейството съсипват прекрасните и луксозни хотели, които са създали.

   Да, съгласен съм с всичко гореизписано и пример за опетняване на Виктория Груп, наистина е името Александър Арабаджиев (съвпадение на фамилиите със собствениците). Човек тотално лишен от ценностна система, безкруполен, нагъл, непочтен, безсъвестен, ........... и арогантен тип. Той съвсем успешно бавно, но славно съсипва Роял Парк, един от най- красивите хотели в България, а защо не и в Европа. За него сервитьорите, камериерките, барманите и всички на ниските позиции са животни или по-точно врагове. Еееееей Сашо, та ти без тези хора си загинал Бе човек (ЧОВЕК по принцип не е много уместно да употребя тук, но ще се държа и аз почтенно) Той унижава подчинените си ежедневно и винаги оправдава грешките си с тях пред собствениците. Действията към подчинените му немогат да се опишат, те трябва да се изживеят ( е това не пожелавам на враговете си дори)

   Много, много жалко,

жалко, че сем. Арабаджиеви немогат да видят какви хора всъщност управляват империята им. Немогат, защото тези управители са лицемери. Естествено има няколко свесни в този холдинг, но им се чудя как все още са там. Мога да цитирам и имената на шепата почтенни работещи във Виктория Груп, но се опасявам, че ще им направя мечешка услуга, а са хора, които са достоийни за уважение.

   В заключение мога да кажа един огромен туристически холдин, който може да бъде най- добрия в България за работа, но не и с тези управители, но не и стези заплати!

unknown
подкрепя мнението
Написано на 18 май 2007 02:02 ч.

Здравейте, приятели!

Отдавна не бях посещавал този сайт. Виждам, че не само аз съм разочарован от работата във Виктория груп и по специално Роял Парк. От тогава обиколих доста земи и посетих различни кралства, но друг като А.А.(Александър Арабаджиев-Сашко) не съм срещал.

Здравейте, Вие падналите в боя за оцеляване във многобройните владения на империята!!!

Осъдените на смърт, Ви приветстват!

Не знам, мили ми читателю, дали знаеш че преди векове гладиаторите които излизали на арената приветствали по този начин тълпата и императора. Е вие едва ли ще стигнете чак до там, но знае ли човек. Това би трябвало да изрецитират всички, които отиват да работят в Роял Парк. Скъпи приятели сигурно е гадно да кажа че се радвам задето толкова хора споделиха горчивия си опит,но вярвайте ми съм убеден, че това е начина собствениците да разберат истината. Надявам се, че един ден те ще я проумеят и дано не е твърде късно. Ето започна новият сезон и нови и заблудени легиони от работници са се запътили към курортите. За бога хора не се лъжете и не се оставяйте да ви правят на маймуни. Докога ще робувате на самозвани управители като Сашко (пардон г-н А.Арабаджиев)-няма общо със собствениците освен името. Този господин благоденства на гърба на подчинените си. По точно е да се каже пие кръвта им без да се интересува кога и от какво ще умрат. А сега следват няколко примера: 1! през лятото на 2006 година, когато се наводни кухнята на Роял Парк той нареди хората да не напускат работното си място при положение, че всичко беше залято с 20 см вода и много проводници по които течеше ток бяха под вода, хората газеха и токът си течеше, А ТОЙ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ОТКАЗА ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ И ПИСМЕНО ДА НАРЕДИ, А ПРОСТО СЕ СКРИ В ОФИСА СИ И СИ ИЗМИ РЪЦЕТЕ КАКТО ОБИКНОВЕНО. 2! в моялното помешение многократно ставаха токови урдари, защото водата си тече свободно по пода и във моторите на машините. 3! доста от колегите си останаха без заплати защото Сашко отказа да потвърди, че тези хора са работили за него. 4! по времето когато въпросния господинчо беше решил да съкрати храненето на персонала ТОЙ СЕ ХРАНЕШЕ С ЯГОДИ И ШАМПАНСКО В КАБИНЕТА СИ ЗАЕДНО С ЕДНА ГОСПОЖИЦА(която между другото не му е съпруга!!!?), само да не си помислите, че сам си ги купува-фирмата от която така блажено суче отново поема разходите на тази пиявица,за сметка на храната на персонала на който се крепи властта му. 5! охраната на хотела и комплекса си пийваше в лоби бара на Роял Парк, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ОХРАНАТА през нощта крадеше от кухнята и какво мислите се случи, ами просто Сашко се направи на сляп и глух въпреки че по цял ден зяпаше на камерите, а по същото време колеги със здравословни проблеми бяха глобени за един чай, а някои бяха и дори ПОНАБИТИ за назидание от великите охранители. 6! когато идваха на проверка от английският туроператор Сашко се покриваше винаги и естествено за всички проблеми виновен беше персонала, а не той. 7! когато недоволен клиент искаше да говори с него и проблема можеше да бъде решен само с едно извинение от управителя, той-Сашко реши, че е по лесно да е виновен някой от персонала и отново се укри и знаете ли какво се случи ами просто клиента осъди хотела за обезщетение. 8!  когато собствениците идват в хотела всички се строяват и се обявява пълна боина готовност, а когто ги няма Сашко не смее да погледне персонала в очите. 9! Сашко не общува директно с персонала а само с пряко подчинените си управители и мениджъри, така че заповедите да не излизат от него и той да е невинен винаги. Тези примери будят някои въпроси нали: Как е възможно човече, което прекарва целия си ден пред камерите да не види какво се случва с подчинените му или е по-лесно да се обвинява друг и да вдига рамене и да са виновни собствениците, а от друга страна да им замазва очите  и те да не знаят какво става в хотела, а персонала в същото време да работи в невероятни условия на труд и всички да си мислят че вината е на собствениците. Но питам се аз дали собственика трябва да доиде да се справи с проблемите по хотела си или управителя е човека на който плащат за това. Но ето че ми хрумва що за управител е този, който е готов някой от персонала да умре или десетки други да работят като бели роби само и само той да е добре. А може ли въобще да се нарече управител някой който дори не познава персонала който работи за него и не е ли смешно това. На кой или на какво е управител тогава. А как тази карикатура на управител да решава проблеми с клиенти, като не говори добре нито, английски нито руски. Ето така клиентите печелят основателни и неоснователни искове към хотела и фирмата търпи загуби. Как така се допуска полицейщина и произвол за охраната. Сигурно с нейна помощ Сашко довърши и обзаведе собственото си хотелче във Св.влас

Спирам с примерите и въпросите, защото ще ми е необходимо много време да опиша всичките глупости, измами, прегрешения и постъпки на Сашко. По скоро ще напиша един учебник НЕ ПРАВЕТЕ КАТО НЕГО за да се поучат всички, които могат.

Призовавам ВИ знайни и незнайни войни на фронта на туристическите услуги и бойното поле на черноморските курорти: НЕКА ДА НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ НА ХОРА КАТО САШКО ДА СИ ВЕЯТ БАЙРАКА, ДА ПЕЧЕЛЯТ НА НАШ ГРЪБ И ЗА СМЕТКА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ. Апелирам към здравия разум на всички споделете своите мнения и впечатления за да може най накрая и собствениците да разберат що за змия си отглеждат.

vessy
подкрепя мнението
Написано на 11 юни 2007 21:45 ч.

ZA sajelenie vsi4ko tova e vqrno za za Viktoriq Gnusss,i az bqh tam i az vidqh i az izgorqhhh

персонал
Написано на 17 юни 2007 22:00 ч.

работих 1 сезон и повече няма да повторя докато мишока САШКО е там знаете ли с какви впечатления сме за него тои е един ръководител лишен от способноста да работи с отговорен персонал. Поради липса на достоинство и отговорност.Масово унижава персонала с нецензорни думи и изрази,а по този начин сриваше личния си авторитет,които между впрочем му липсва.С личния си пример показваше на прсонала си ,че най удобния момент за флиртове и любовни обяснения е работния ден.ЗА  НЕГО А.АРАБАДЖИЕВ МОЖЕ ДА СЕ НАПИШИ ЦЯЛ РОМАН ЗА ЕДИН СЕЗОН  ,ЗА 2 ИЛИ 3 МОЖЕ И ТОМОВЕ. ЗА НЕГО СА ТЕЗИ поговорки които той не може да разбере защото той е конник без глава ,само с дол.а. Видял малко масло чини му се мандра е гърло дъно няма. От какво се мъдрият срамува ,с него глупавит надува.  АКО ИСКАШ ДА ПОЗНАЕШ ЧОВЕКА ДАЙ МУ ВЛАСТ АЛЕКСАНДЪР ВЕЛИКИ. Който незнае да опита  ,който опита няма да повтори. Е има още мнооого да се пише но  спирам дотук. Това което са писали преди нас е самата истина.

Много…
подкрепя мнението
Написано на 4 ноември 2007 17:18 ч.
САМО ЕДНО ЩЕ ВИ КАЖА,НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ ДА РАБОТИТЕ В Royl Park!!!!
георги. .
подкрепя мнението
Написано на 11 февруари 2008 16:54 ч.

здравейте бойци кой еб................л  еб..........л кой не еб.......л  да е еб.......л  отварайте си о4ите .поткрепям вси4ки паднали    в битката  за свобода ,нека най добрите оцелеят.     колкото до александар велики ;'шаизе. ку4е вла4и няма диря.

Написано на 26 септември 2008 12:24 ч.

Може би вече са се появи ли и принца и принцесата.Все пак чудеса се случват и в днешно време.

shushi
Написано на 26 септември 2008 12:25 ч.

Може би вече са се появи ли и принца и принцесата.Все пак чудеса се случват и в днешно време.

подкрепя мнението
Написано на 2 ноември 2008 20:44 ч.
Аз съм бивш служител на новата фирма, в която се пренесе приказката .... и меко казано съм недоволен от нея.Недоволен? Извинявам се, грешка... потресен, разочарован, обиден, за съжаление....Никой, никога и с нищо не може да ми промени лошото мнение за смотаната и дезорганизирана атмосфера, насадена особено през последния месец с новото управление.
?
подкрепя мнението
Написано на 14 ноември 2008 12:37 ч.
radvaite se Sashko veche go nqmaaaaaaaaa!!!!
петя
подкрепя мнението
Написано на 2 декември 2008 11:42 ч.
а какво е това ново управление?
unknown
подкрепя мнението
Написано на 20 декември 2008 12:34 ч.

Здравейте!

Поздрави и поклон на всички, които споделиха мненията си!

Поздрави и поклон на всички, които се постараха мишока да бъде изритан на бунището където му е мястото.

Хиляди благодарности на всички които подкрепиха мнението ми и приказката през цялото това време!

Сега когато сме далеч от кошмара нека спомените не избледняват и не позволяваме това и подобни неща да се случват с нас или други независимо къде и кога.

Ясно ми е че с премахването на Сашко нишо няма да се промени във Виктория Груп но поне е някакво начало и нека чистката продължи докато не останат никакви комунистически управители, никакви закостенели ръководни кадри и никакви крадци лъжци и измамници да ядат душите на персонала и парите на фирмата. Искрено се надявам че един ден фирмата ще стане добро място и ще бъде наистина най-добрата на пазара не само наи голямата!Че ще бъде мечтаното работно място на млади, образовани и амбициозни хора.Не само спирка по пътя и точка от биографията.

Сега когато съм много далеч от България дори, бих искал да благодаря на Сшко и всички като него, които ме научиха какво да не правя и сега когато ръководя собствен бизнес как да се държа със персонала и как да бъда по добър човек и управител.

Това е последната ми статия тук и се надявам някои ден да мога да напиша че Виктория Груп е добро място бих желал да се върна. До тогава дерзайте и се надявайте на промяната, която е изклучително бавна но необратима.

lelq penka
Написано на 21 декември 2008 11:29 ч.
А може ли тази тъпа патка Доменика да оправи хотела?Само и вижте името...Доменика...как ви звучи?Та-Доменика и още две патки като Радка и Кирилка..как ви зучи..ще оправят нещата на Елените...На всичкото отгоре Доменика беше зам. комплексен на Елените.....ха ха хаааааааааааааааа.........
аз
подкрепя мнението
Написано на 11 януари 2009 08:14 ч.
Тази фирма е една пералня на пари.За пример-те са спонсори на спортна федерация,а в тази федерация не влизат пари,типичен пример на класическо пране.Този Ветко е класически мошенник.
г
подкрепя мнението
Написано на 23 януари 2009 20:48 ч.

Всичко зависи от нас самите и каквото си го направим,такова ще е.Сами сме си виновни,че позволяваме така да ни работят гадни човечета като въпросния господин,мислещи,че всичко им е позволено и могат да се подиграват на хората,които им вършат работата.

подкрепя мнението
Написано на 29 януари 2009 13:59 ч.
federaciqtq e po tanzi i se iztochva dosta uspeshno ot vetko s podkrepata na lider na gerb,v momenta e pred falit.nqma li prokuratura za tezi moshennici,sasipaha i sporta.
edin otishal si
подкрепя мнението
Написано на 27 февруари 2009 14:22 ч.
ami otrepkite manolov i o  rhan adem aaaaaaa..........
ванчето
не подкрепя мнението
Написано на 16 март 2009 15:37 ч.

Ха... Ха... Ха... !!! Нас българите много ни бива по приказките... и до там.... защо тези приказки се пишат от малоумниците в страната ни ???????? Тезе помияри ли ще оправят държавата ? Така ли ??? Но явно некадърните идиоти са на почит и всички неангажирани и свободни хора им вярват??? Някой читав служител от Виктория Груп защо не се занимава с тези мизерии ??? Всички съвестни и добри служители във фирмата са лоялни и благодарни на сем.Арабаджиеви, за това че за нищо не ги оставят и не ги ощетяват в нито едно отношение! Аз съм работила във Виктория Груп пет години и седем месеца , е как за цялото това време не ме обидиха или унижиха с нищо ??? КАК ??? Като си гледаш задълженията и работата всичко си е ок ! След като реших да напусна си пуснах молба с предизвестие и всичко до последната стотинка ми беше изплатено и то в срокове! ВСИЧКО !!! А лятото бях на Чайка и зимата в Пампорово - работа както работа,само да му се работи на човек !!! Всички ние трябва да целуваме краката на тези хора, че осигуряват толкова работни места и са супер лоялни към всички. какво сте се захванали толкова за тях. това че някой е решил да си тръгне без предупреждение и е откраднал свят неща от фирмата и претенции за заплата има след това така ли ??? къде ги има тези неща та всички да се възползваме от тях ... кажете деееееееееееееее

anonimen
не подкрепя мнението
Написано на 22 март 2009 10:26 ч.

Здравейте! Абсолютно съм сагласна с последното мнение. Никак не е лошо човек да работи във Виктория Груп,а напротив дори е престижно.Няма по лоялен мениджмънт и по добри условия за работа от тези на сем.Арабаджиеви.Да... клеветите и лъжите са много,но те нямат никакво покритие. Фирмата се развива и разраства непрекъснато,което е най-добрият показател за всички нас. Няма друга толкова голяма,стикова и прецизна структора като Виктория Груп. Искам също така да допълня,че заплати се получават от всички и то без никакъв проблем,това че не се плащало и т.н.са пълни глупости.Всички си работят на трудови договори,получават си заплатите и получават много добри условия на труд. Моят съвет и призив към всички вас е да не слушате и да не се влияете от интригите и лъжите а сами се уверете и докажете че сте истински професионалисти в туризма и най-доброто място за това е ХОЛДИНГ ВИКТОРИЯ ГРУП И РЕСПЕКТИВНО СЕМ.АРАБАДЖИЕВИ !!! Успех на всички !!!

Sashka
не подкрепя мнението
Написано на 26 март 2009 14:11 ч.

Здравейте

По случайност попаднах на този сайт. Ще ви споделя, че съм работила в този холдинг 5 години, направете си извода щом съм стояла толкова време, дали е имало смисъл. Отношението на сем. Арабаджиеви към мен винаги е било на ниво, ако е имало момент на гневност е било моментно и за мен е било разбираемо, защото да управляваш такъв голям бизнес не е лесно. След това дори да е имало забавяне на заплатите, винаги са се старали да  оправят нещата. Относно ръководството на всеки един хотел: Избират хора и винаги са били реалисти, изчакват за да го видят и след това взимат решение. Ако си мислите, че не виждат и не чуват, се лъжете.. Има служители в този холдинг, които са повече от 10 години и са много кадърни. Най-важното от тези 5 години е, че се научих на много неща, които в момента са ми от полза и имам самочуствие, че съм доста компетентна в сферата на туризма и то благодарение на тази работа, защото тя ми даде основи.... Относно всички които плюят и се хвалят, че са крали, живи и здрави да сте, като гледам не са обеднели от вашите кражби. Дали е са за прокурори или затвори не сте вие тея дето може да направите нещо. Като сте толкова умни, защо и вие не постигнете това което те са постигнали...защото нямате кураж... НА КРИВА РАКЕТА И КОСМОСА Й Е КРИВ..

анонимно
подкрепя мнението
Написано на 7 септември 2009 14:27 ч.
АЗ Също съм съгласна че който е отишъл на елените не е преуспял!Това лято бях там и наистина беше кошмар!Нито заплатите навреме,ми пък и те карат да ходиш да се редиш и да чакаш по 2 часа ако имаш късмет да се наредиш!Наистина никога вече няма да ида да работя там!
ANONIMEN
подкрепя мнението
Написано на 13 септември 2009 20:06 ч.
ELENITE KO6MAR POVE4E NIKOGA NIAMA DA RABOTIA TAM DA GO DUHAT SI4KI
Model
подкрепя мнението
Написано на 14 октомври 2009 22:51 ч.

Здравейте и от мен. Не знам кой е този Александър Арабаджиев, много неща изчетох за него, но не мога да коментирам. Аз за първа година работих на Елените тази година 2009 и работата ми наложи служебни комуникации с "г-н" Колев или по-известен в Елените като Емо стандарта или Емо старшината. Да опази господ другите работодатели от пиявици като него. В какво се изразяваше работата на "г-н" Колев? : -кой се е обръснал и кой не; -кой носи обеци и кой не; Да не говорим, че "г-н" Колев хал хабер си няма от стандарти. Това е от мен, не бих работила никога повече на Елените само при мисълта, че ще се наложи да го видя отново!!!

Пламен
подкрепя мнението
Написано на 19 октомври 2009 13:28 ч.

Аз също работих 3 месеца това лято на Елените и смело мога да заявя, че никога няма да се върна пак там!!! Загубих времето и си изхабих нервите с ТЪПАНАРИ като: 'Главната готвачка" (която незнае дори как се приготвя мляко с ориз) на Роял Бей - ИВАНКА ДУЧЕВА, вечно ПИЯНАТА "УПРАВИТЕЛКА" на същия хотел (Роял Бей) г-ца ХУБЕНА ГЕНЧЕВА която й идея си няма как се ръководи персонал, а да не говорим за елементарно възпитание. Другият "хубавец" е ЕМО КОЛЕВ "Плешунгера", той горкия по цял ден бягаше след задниците на манекенките или беше зает с подмазване пред така наречения Комплексен Управител цигането ЙОРДАН КУВАНДЖИЕВ...

Но най-много нерви се трошаха, когато идва времето за даване на заплати и висенето с часове пред касата на комплекса. Касиерката започва раздаването на заплати АБСОЛЮТНО ВИНАГИ след 13.30 часа. и никога по-рано и прекратява със свършването на работния си ден 17 часа. Представете си няколко стотин човека на опашка пред касата на слънце, когато температурата е около 40 градуса... Нямам думи!

А за условията в общежитието, където беше настанен персонала от комплекса мога да говоря с часове, за скъсаните и бракувани от хотелите чаршафи които раздаваха за персонала и за това как не ги сменяха с месеци.... Но най-прекрасна беше гледката на 100-ина метра от общежитието - СМЕТИЩЕТО НА КОМПЛЕКСА.

Който не ми вярва да отиде да поработи другото лято там!

Пламен
подкрепя мнението
Написано на 19 октомври 2009 14:05 ч.

Забравих да спомена как не обичат да плащат и ти обещяват една заплата, а ти дават друга с около 200 лв. по-малка, отделно дето ти правят отдръжки всеки месец около 20-30 лв. за чупливост и бельо. Дават ти първата заплата едва на края на втория ти работен месец, аз чак тогава си разбрах реалната заплата, защото преди започването ми, ми бяха обещали по-висока...

Отделно, че около 90% от персонала (около 400-500 човека) НЯМА ТРУДОВИ ДОГОВОРИ, и защо никой в тази държава не предприема нещо?!  Няколко пъти звънях до Главна инспекция по труда да направят проверка за трудовите договори и внасянето на осигуровки, но гласът ми беше като в пустиня. Явно Ветко-Вълчо Арабаджиев има протекция от доста високо ниво, защото след проверки от същата агенция "изгоряха" доста дребни работодатели за по 1-2 човека без договор, а във Виктория Груп става въпрос за десетки и дори стотици хора без трудови договори!Поздрави!

lok
подкрепя мнението
Написано на 30 октомври 2009 01:48 ч.

AZ IMAM SU6TO VYPROS KYM G-N KOLEV: KAK PLE6IVIQ PLONDIR OT USA GABROVO 6TE KOMENTIRA FAKTA 4E RESTORANTITE NQMAHA POKRIVKI ILI TOI NALAGA NQKAKVI NOVI STANDARTI. PS: NE SE LI 4UVSTVA6 NEUDOBNO BE LAINOR GLUPAV???

Дипар
Написано на 31 октомври 2009 22:20 ч.
  Колкото Цар Киро не е циганин, точно толкова Йордан Куванджиев е циганин. Към днешна дата съм абсолютно убеден, че това е единственият разбиращ от туризъм мениджър в ръководството на Виктория Груп. Хубаво е, че има и такива хора работещи там. Желая му успех.
TRUE!!!
подкрепя мнението
Написано на 31 октомври 2009 22:23 ч.

"AZ IMAM SU6TO VYPROS KYM G-N KOLEV: KAK PLE6IVIQ PLONDIR OT USA GABROVO 6TE KOMENTIRA FAKTA 4E RESTORANTITE NQMAHA POKRIVKI ILI TOI NALAGA NQKAKVI NOVI STANDARTI. PS: NE SE LI 4UVSTVA6 NEUDOBNO BE LAINOR GLUPAV???"

 

ПОДКРЕПЯМ

иван
не подкрепя мнението
Написано на 1 ноември 2009 10:19 ч.
куванджиев е единствения свестен щеф за последните 3 години,които аз работя там.
OTZ na Royal Bay
Написано на 1 ноември 2009 12:36 ч.
az su6to sum potresena kak moje da nazna4at za glaven gotva4 nakoi koito ne moje da pasira edna supa,g-ja Ivanka Ducheva.cqlo lqto si izkara v ofisa na g-ca Gencheva i ne se znae6e kvo stava v taq kuxnq,samo pluska6e i pie6e kafence.su6to imam oplakvane i ot F&B-to na Royal Bay Iliqn Cvetkov,porabotva6e ot vreme na vreme ama ne redovno i dobre 4e bqxa OTZ-tata za da mu opravqt bakiite.UJAS!A moga da kaja 4e g-ca Gen4eva nikoga ne e bila piqna.tva sa gluposti! poznavam q ot mnogo vreme i nqma prosto vtora kato neq,dobre 4e be6e tq ina4e toq xotel 6te6e da zagine tva lqto!razbira si ot rabotata i mnogo q obi4am! da produlja natatuk s ostanalite lica kato Kolev,Kuvandjiev-sramota!cqlo lqto se krixa kato mi6ki i to4no v kraq na sezona po4naxa da se pravqt na 6efova i zapla6vaxa 4e nqma da dadat zaplatite na personala...biva li takiva ne6ta?kazvam vi nikoga pove4e nqma da se vurna da rabotq tam!
Simeon
Написано на 1 ноември 2009 12:50 ч.
http://www.izlugan.com/
SERVITIOR V RB
подкрепя мнението
Написано на 2 ноември 2009 19:36 ч.

DO OTZTO NA ROYAL BAY - 4ETI VNIMATELNO BATE I POMN - BIG BROTHER GLEDA VSI4KO! PRA6TAM TI CITAT:

   "V TAZI FIRMA IMA EDIN GLUPAK   ( G-N ***** )    KOITO BE6E KOMPLEKSEN    UPRAVITEL NA HOTELA IM V SL BRQG  (HOTEL **************** V SL BRQG) - 6TOM TAKYV   4OVEK E O6TE V TAZI FIRMA TAM NQMA DA SE RABOTI NORMALNO.  PARITE SI MI GI DADOHA TYI KATO IM KAZAH 4E 6TE IZPO4UPQ STYKLATA NA HOTELA. V KRAINA SMETKA SE OKAZA 4E  UPRAVITELKATA (***********) I STAR6ATA ADMINISTRATORKA (HUBENA GEN4EVA) OSVEN 4E SA KRALI, SPQHA I S TURISTITE. ........"

TOVA E BATE ZA TVOQTA LIUBIMA UPRAVITELKA KOQTO MNOGO SI OBI4A6 W KOETO LO[O NQMA AMA SI SME6EN KATO GOVORI6 ZA TOVA KAKAV PROFESIONALIST E. AE BATE OSTANI SI S ZDRAVE.

иван
подкрепя мнението
Написано на 2 ноември 2009 23:05 ч.

Супер курва е тая Хубена, що не кажете дето се беше напила, паднала и си сцепила челото. :):):)  Тая жена цяло лято не беше адекватна и няма друг такъв бурсук, все нещо и някой й бяха криви и виновни. Хал хабер си няма от работата си! Вярно, че спеше с туристите, ама кво да прави нали си е стара мома.

 

Добряк
подкрепя мнението
Написано на 2 ноември 2009 23:14 ч.

Боги стига си я защитавала тая уруспия Хубена!

R. Bay
Написано на 2 ноември 2009 23:52 ч.

A kak laje6e Huben4eto, 4ak stava6e sme6na i  se izlaga6e. Nikoi ne i vqrva6e i ne q vzema6e na seriozno. Tq ne e vinovna, 4e nemoje na 2 magareta slamata da razdeli. Prosto taka e vazpitana i geneti4no i e zalojena prostotiqta.

I love hubena : -)
подкрепя мнението
Написано на 3 ноември 2009 11:08 ч.
tq ne e vinovna 4e q ostaviha da raboti tam to e qsno vinovni sa tezi koito ne q osvobodiha ot rabota. q pitaite recepcionistite kolko pari napraviha na partiq s neq. ta tq pobarka turistite da gi mesti kam si viu stai za da dopla6tat a mnogo malka 4ast ot tezi pari bqha ot4eteni. znam o6te ama 6te spra do tuk.
подкрепя мнението
Написано на 3 ноември 2009 11:27 ч.
opa izpusnah "visokointeligentniq" kolev, zad tova "qko" tqlo mai se krie edna kompleksirana du6i4ka. tozi 4ovek gram ne razbira ot turizum az s poznaniq ot TOHa go biq po vsi4ki paragrafi i za6toto ne razbira i ot restoranti i prave6e zabelejki samo za nebrusnati i koe mom4e e s obeca e tova si e tejka rabota. Kak da kaja su6toto za Baliov razvalil se hladilnik gotva4kata tursi Baliov, s4upila se mialnata otzto tursi Baliov, problemi s turisti pak tursqt Baliov, mine Baliov prez restoranta s edin pogled 30 zabelejki no osnovatelni i gi podnasq takti4no na pod4inenite ne kato drugite isteri4ni golemi 6efove ediniq mi kazva "kak da ti dam zaplatata?" se edno firmata e negova (e kak nema da mi q dade to zakoni ima li v BG) drugiq puk zapla6va kolegata 4e 6te go prebie a toi i ne razbra za kakvo se govori. a be dumi nemem
Ivana
подкрепя мнението
Написано на 3 ноември 2009 11:31 ч.
"куванджиев е единствения свестен щеф за последните 3 години,които аз работя там."   ha ha az rabotq tam ot 4 godini i za pruv put vidqh kuvandjiev tova lqto ti mi govorish za nqkakvi si 3 godini, neshto si se oburkal Ivane
иван
не подкрепя мнението
Написано на 3 ноември 2009 13:09 ч.
аз работя от 3 години и преди щефове бяха димиреви,иванке.сегащния е от тази година
Ivana
подкрепя мнението
Написано на 3 ноември 2009 17:23 ч.
Tova kazvam i az Ivanke nevijdam kade e spora!
angel
не подкрепя мнението
Написано на 4 ноември 2009 14:38 ч.
koito iska da hodi i da raboti tam,koito ne iska -da ne hodi.samo obache da pluete po horata e mnogo grozno-vsichki sa vi krivi,koi piel,koi s kogo spal...abe hora stiga ste se zanimavali s gluposti....oste poveche ne sum savsem saglasna s tezi mnenia....ne viarvam che niama nito edin svesten chovek tam.
negar
подкрепя мнението
Написано на 5 ноември 2009 21:47 ч.
 Svesni ima ili imashe, shte govorq s imena, a vidqh, che edin ot svesnite e spomenat v gornite mneniq - g-n Baliov, strahoten profesionalist s mnogo shiroki poznaniq za restoranti i barove i oshte edin Iuli Mihailov sushto vrial i kipial v restorantiorstvoto. Dokolkoto dochuvam i dvamata sa osvobodeni ot firmata, koeto oznachava, che dogodina shte e losha rabota. Jalko za tqh ili po tochno za nas zashtoto ostanalite samo iskat bez da znaqt kakvo i bez da razbirat ot tova. Eto inicialite na ediniq ta davidime dali shte se setite E.K. - parazit vreden no pred big bosovete veroiatno toi e nai dobria. Big Bosove ako razbirate ot restoranti izvikaite go i mu zadaite niakolko vuprosa da vidime kakva ocenka shte mu dadete.
edin maj
Написано на 5 ноември 2009 23:51 ч.
predi 3-4 godini v royal bay imashe mnogo jaka macka-Marina,no ne ponasiashe atmosferata i si tragna.Niakoi chuval li se e s neia,mai veche e omajena,mojete li da mi kajete nesto za neia,napravo super zdrava jena,sajaliavam che ia iztarvah  
ula
не подкрепя мнението
Написано на 6 ноември 2009 10:09 ч.
  Vseki ima pravo da izraziava mnenieto si po vsiakakvi vuprosi. Iskam i az da spodelia che firmata na semeistvo Arabadjievi e na takova nivo edinstveno zaradi kalpavia im personal,koito ne znae kakvo e disciplina i rabota v sferata na turizma.
mizeria
подкрепя мнението
Написано на 6 ноември 2009 10:23 ч.
Stoj ti da rabotish na onezi uslovia i shte ti kaja az disciplina v rabotata, spi v onaia smrad i iaj gadnia sandvich, no ti iavno nepoznavash podobni uslovia a znaesh da govorish.
k
не подкрепя мнението
Написано на 6 ноември 2009 13:52 ч.
baliov i uli sa strahotni kato hora i profesionalisti.sasto taka jenata na uli-dancheto.
petar
не подкрепя мнението
Написано на 7 ноември 2009 11:08 ч.
ne e mnogo losho tam,samo che problema sas izplastaneto na zaplatite e goliam
vesela
не подкрепя мнението
Написано на 8 ноември 2009 10:46 ч.
az sam edna ot malkoto dovolni iavno.samo deto plastat bavno,i dosta sled datite za zaplati.chestno kazano usloviata za men sa priemlivi,zastoto sam studentka i si izkarah liatoto dobre ,no roditelite mi mi pomagat finansovo.i mislia,che horata s koito imah preki kontakti biaha mnogo dobre nastroeni kum nas slujitelite .ne sam imala problemi sas shefovete mi.
angel
не подкрепя мнението
Написано на 8 ноември 2009 11:50 ч.
gotsko beshe tuy liatoooo,mnogo iakooooo-love,love
UPRAVCITEL NA DRUG…
подкрепя мнението
Написано на 8 ноември 2009 17:16 ч.
A GLUPAKA ILIAN CVETKOV?????? ZA6TO SI TREAETE???? Az kato servitior s mnogo staj v tazi sfera za purvi put vidiah upravitel na restorant da raboti po 5-6 4asa i edin po4iven den. I opravdanieto e ,che s Kuvandjiev mu e takava ugovorkata. I 1000 leva zaplata si vzima6e,na kakvo otgore. Na tova 4e ima silen 4ovek zad gurba si -Gospodin Kuvandjiev.Krie se kato mi6ka ot turistite. Ei za tova vi se vidia kalpava upravitelkata,za6toto vur6e6e rabotata i na Cvetkov.
istina
не подкрепя мнението
Написано на 9 ноември 2009 04:15 ч.
kolegi,ili ne znam dali sme kolegi kato cheta ei takiva postove napravo padam.kakvo vi e kriv ilian,che daje i kuvandjiev...verno e ,che ilian e rabotil s nego v ambasador,ama kakvo ot tova....i ako ste kolegi kak vidiahte che raboti po tolkoz,i kolko vzima?i stiga s taia hubena...za neia vsichki znaem za kakvo stavashe na vapros,za pieneto niama chovek deto da ne znae,za platata deto si gi vlacheshe po staite sasto,za tova che laje kato za svetovno.samo tia ot upravitelite se vlacheshe po zavedeniata da si piiva s ceco.a da ne govorime koga idvashe na rabota i v kakuv podpuhnal vid.az licno sum ia vijdal v ujasno sastoianie.za ilian kazvam,che ne e losh i si varsheshe rabotata,za hubena nisto hubavo ne moga da kaja.
fen klub hubka
не подкрепя мнението
Написано на 9 ноември 2009 06:35 ч.
lele,lele,pazi boje sliapo da progleda!!!!!!hubeno,ma idi si napravi forum strahotnata shefka,neveroiatnata hubena,prekrasnata mlada dama,spasitelkata na delfinite bo bulgarskoto chernomorie.....mishelovkata,jenata,koito ne se skri ot turistite-kogato beshe trezva.....ako niakoi se zachete,kakto napravih az za glavata ste se hvane....ima li edno nesto hubavo kazano za tebe-bez tezi deto sama si gi pishesh....kakva dama si,ma?koi ne e vlizal v ofisa pardon v izbata ti....samo toi ne e razbral-cigaren dim i vinarki...upravitelka mi bila,ma kakvo upravliavash osven pianskite si poroci?kakvo neprekasnoto obiasniavash koi se skril,koi ne-ti poludi li,be jena?kakvi turisti kakvi pet leva,kakvi shefove?ti kato si tolkova opravna kakvo napravi be-kolko narod izpistia ot tebe?koi ia nauchi vania da visi po cel den v krachmata ti,a?celata ti roda domakna,sumati prostotii napravi...che te uvolniha i ot tyka e iasno,ama tova nali ne te ucudva-vseka godina znaesh kak e...liatoto na nov,simata pak....cialata ti zloba kum horata e tvoita nezadovolenost vsiakakva.....sto pluesh ilian,a za ceco si mulchish?i dvamata sa ot ambasador...demek na kuvandziev sa hora...sto ceco go uvolni bash shefa deto uj mu e proteje i to v sredata na sezona...ama got ti beshe s nego da si porkash nali...ilian bil glupak,bil ne znam kakav si-problema e che ne si piivashe i zatova e zora...kakvo pluesh i kuvandziev -deto ti varsheshe rabotata i deto kato miska te izdirvashe sled vseki zapoi do kum obed......sto ne prodaljish s baliov,sus kolev,stoilov,i sas vsichki deto te vidiaha sto za stoka si....spoko i drugade ste te vzemat zimata...nazdrave!!!!!!iskam i posledno nesto da kaja-nisto,ama nisto ne razbirash ot hranene,nikoga ne si stapila v restoranta za drugo osven da se naiadesh kak si trebva,ili da si podpiinesh....nablegni varhu rezervaciite-moje tam da ti e silata,che i tyka mojem da posporim.....
marty
Написано на 9 ноември 2009 13:56 ч.
Ole ne mi govorete za Ceco! Pulen s kompleksi chovek s mnogo problemi s alkohola!
kolegi
не подкрепя мнението
Написано на 9 ноември 2009 14:42 ч.
bogomilo nedei pliu kovandgiev Ilian i vania a kaji za sebe si kak uj ima6e priatel a po cial den se natiska6e s servitiora ....... i piehte kafeta i kak onaia hubena vi dade staia i prez rabotno vreme se ka4vahte gore da se......a za onaua hubena ne govori vsi4ki ia znaem kakva e.neuko sa6testvo e izgonena i ot cezar palas.i teb bogomilo te vidiahme kakvo predstavliava6 ot kontingenta na onaia ovca hubena pianata.
barman
подкрепя мнението
Написано на 9 ноември 2009 14:51 ч.
za bogomil4eto i huben4eto li pi6ete kolegi ujas.zabravi bogomil4eto kato idva6e ot biufeta da vzema vodka za huben4eto i neia a pee6e na ilian drugite da gi globiavat.mrasno sa6testvo e taia ku4ka bogomila 4e i huben4eto.
KUHNIA
Написано на 9 ноември 2009 18:20 ч.
  A taka,i Bogomila li namesihte! Momi4eto svur6i cialata rabota na F&B Managera! Kakvi sa tezi gluposti i 6tom si tolkova otvoren pone si napi6i istinskoto ime. A za hranata ,koiato se iznasia6e,za6to ne kajete koi si hrane6e gadjeto? Ne moje da si sukraten i cial mesec da jivee6 v hotel i da polzva6 vsi4ki uslugi na Elenite! I nali e personal,ei taka cialo liato si izkara v hotela a ne v mizernoto ob6tejitie kudeto biahme vsichki nie,bednite du6i4ki,koito ne sme protejeta na niakoi si! Dori Gen4eva si putuva6e za Burgas v pika na sezona,gospodin Baliov i toi se mesti6e ot hotel na hotel. NOOOOOOO MONIKA I ILIAN SA SPECIALNI IMAHA SI UREDENA STAIA ZA CIAL SEZON!!!!
i az ot fen kluba
Написано на 9 ноември 2009 20:43 ч.
ima oste hoteli hubenke,deto moje da ne sa te chuli i razbrali-derzai!!!!!!i kato govorish za drugite ia si spomni tvoite rodnini deto si postoiaha v hotela,i za apartamentite i mezonetite deto si spinkashe,hapvashe i piivashe s nekoi kolegi.....i za ne otcheteni parichki...i za butilki s alkohol...i za kakvo li...mnogo si prostichka draga.mnogo
RECEPCIA
Написано на 9 ноември 2009 21:12 ч.
AAAAA ZA HUBEN4ETO I KONTINGENT LI PI6ETE KATO SVETLA V KAVI4KI HAUSKIPING,BOGOMILA-6MATKATA,SAMO ANI NA RECEPCIA STAVA6E.SVETLA HAUSA DAVA6E NEZAREDENI STAI ZA NASTANIAVANE NA TURISTITE NO NALI E KONTINGENT NA HUBENI6TETO TIA IA PREKRIVA6E HI4 IA NIAMA6E GORKATA.A BOGOMILA SERVIRA6E V OFISA-PIVNICATA NA HUBEN4ETO HI4 GI NIAMA VSI4KITE.PALNI 6MATKI.
J-MAN
Написано на 9 ноември 2009 21:48 ч.
    Mnogo zavistlivi hora ima ei! Ot cialoto Eleni na Royal Bay li namerihte problem! Kolko neuredeni neshta ima. Peralniata,koiato ni6to ne nepere6e i ne ni smeniaha belioto s meseci. Upravitela na Andalusia Stambolov,bez nikakuv predstavitelen vid s kostum i maratonki,a ako e jega djapanki. Front Ofis Managera na Andalusia -biasna nedoebana stara moma,koiato nakraia si nameri maistora,edin ciganin ot ohranata. Domenika-upravitelkata na Atrium,koiato niakolko puti e uvolniavana ot firmata. Dimitrinka na Royal Park,koiato postoianno namekva6e i paradira6e s tova 4e sa dobri priateli sus Dan4o (kakto tia obi4a6e da go nari4a). Otz-to Ari v Royal Park -amerikan4eto koito rabote6e s kostum na BOSS i subira6e personala po staite na turistite s koito se zapoznava6e. Nikolai- AKVA PARKA,koito ne izliza6e ot no6nia bar dokato ne zatvori. Ceco,koito ne spria da goni ruskinite i da gi izpra6ta do staite.Barmankata ot lobito na Vilite,koiato iznasia6e i prodava6e alkohol inkluziven na Pako po 5 leva butilkata. Az niama da kria koi sum. Rabotih kum no6tnata ohrana i mnogo ne6ta vidiah,dokato doide momenta da me sukratiat,i maklo sled tova pak tursiha da nazna4avat ohraniteli. Ne si igraite s horata a si gledaite rabotata!
X MAN
подкрепя мнението
Написано на 10 ноември 2009 10:44 ч.

   KOLEGA SUS VSICHKO SUM SUGLASEN BEZ TOVA ZA NIKOLAI OT AKVA PARKA ZASHTOTO I NA NEGO I NA HUBENA, KOQTO BE POCHITEN GOST NA CECO, KAKTO I NA SAMIQ CECO KRANCHETO IM BESHE SPRQNO OT BALIOV I DORI LICHNO NI E KAZVAL CHE PERSONAL NQMA PRAVO DA BUDE DOPUSKAN DO GALAKSITO I CHE UPRAVITELITE SUSHTO SA PERSONAL. E TOVA E PICH NE CEPI BASMA NA NIKOGO I MNOGO DOBRE SI RABOTIHME S NEGO VUPREKI CHE NE NI BESHE PRQK SHEF.

X MAN
подкрепя мнението
Написано на 10 ноември 2009 10:51 ч.
   OPA ZABRAVIH DA KAJA CHE TIHOMIR TRIFONOV I STANIMIR MINCHEV SA MNOGO TOCHNI SHEFCHETA.
petar
не подкрепя мнението
Написано на 10 ноември 2009 13:46 ч.
evala na ohranata!tazi godina biahte na nivo!!!
stoicho
не подкрепя мнението
Написано на 10 ноември 2009 13:59 ч.
iskamda kaja niakolko dumi za horata,s koito preko ili ne sam kontaktyval na elenite kato cialo.sasto da spodelia che tazi godina beshe po moe skromno mnenie  po dobra ot predishnite-dokolkoto az moga da sam kompetenten.za direktora g-n kuvandziev moga da kaja che e starotno podgotven chovek,s obrazovanie i ezici,i koito razbira ot rabota ta si i vinagi e bil na sresta za vsicko,koeto e bilo neobhodimo.za kolev-ne e losh,ama ima kakvo da se jelae,za traiko i dimitrina-podgotveni sa,i dvamata sa s opit i se spraviaha otlichno s hotela si.meri gotvachkata na parka-mnogo hubava blok masa i mnogo pozitiven chovek,shefkata na recepciata na parka-mnogo mnogo vazpitana i rabotliva jena,za baliov-choveka,koito se zanimavashe sas ujasno mnogo nesta izvan zadaljeniata si,pomagashe i opraviashe mnogo neuredici,mashini,i vsiakakvi nesta,iuli sasto.za individi kato ceco,hubena i drugi ste zamalcha zastoto ne jelaia da pluia po horata.sasto taka da kaja che chistotata na elenite beshe na nivo i da pojelaia uspeh na vsichki kolegi...i veseli predstoiasti praznici,che otivam po korabite.
Tujen
Написано на 10 ноември 2009 15:30 ч.

   V ton s prednoto mnenie i az shte kaja slednoto :

   ne poznavam lichno g-n Kovanjiev, no izglejda dobur chovek i mislq, che gledashe vsichko da e nared. G-n Baliov e ot malkoto hora s vishe obrazuvanie po specialnostta si, kato dobavim i shirokiqt mu spektur ot znaniq v restorantiorstvoto, umenieto da razgovarq i motivira horata da rabotqt s kef i to ne za pari , a za choveshko otnoshenie, i zavurshim s tova, kolko pari e spestil na firmata ot remonti, koito toi e izvurshil vmesto da vika firmite. G-n Kolev - zapazvam si demokratichnoto pravo da ne go komentiram, zashtoto ne obicham da govorq loshi neshta za horata. Iuli Mihailov sushto unikalen chovek i mnogo razbirasht ot restoranti, strahoten profesionalist bez taini v bransha. Govori s personala vse edno sa  na edno nivo i e sposoben da nakara vseki da raboti. G-n Kovachev- strashno mnogo durji na personala si i e mnogo dobur organizator, malko e nerven i dosta strog, no v truden moment vinagi pomaga na podchinenite si i nikoga ne gi predava. Meri gl. gotvachka, - mnogo mila jena, mnogo golqm profesionalist, mnogo krasiva blok masa i mnogo vkusno. Dimitrina FOM - za purva godina bez frapirashti zabelejki na recepciq. Momchetata ot ohranata na chelo s g-n Hristov, Tihomir, Stanimir i Ivelin - tazi godina mnogo profesionalno otnoshenie kum personal i turisti. Tonka ot obshejitieto - vinagi gleda na koi s kakvoto moje da pomogne da se pochuvstva po-dobre v ne mnogo dobrite usloviq za nastanqvane i spane.

   Jelaq uspeh na vsichki

Феим
подкрепя мнението
Написано на 10 ноември 2009 23:45 ч.
Куванджиев и Бальов, хората които внесоха живец в Елените, направиха невъзможното за там, смъкнаха оплакванията до абсолютен минимум и вдигнаха качеството. Голяма заслуга за всичко това има и Юли, както и жена му, но до колкото чувам до година никой от тях нама да работи във Виктория Груп, което е много жалко, защото те бяха правилните хора.
tania
не подкрепя мнението
Написано на 11 ноември 2009 07:08 ч.

rabotia v royal park,iskam da kaja che sam absolutno saglasna s mneniata za gorespomenatite hora.naistina vapreki tova ,che usloviata ne sa ot nai dobrite,parite se baviat s meseci imashe dve vajni nesta za mene-otnoshenieto na tezi hora kum nas i kum turistite.za parvi put ne sam se chuvstvala chovek vtoro kachestvo i sam rabotila s kef.

ivanina
подкрепя мнението
Написано на 11 ноември 2009 14:31 ч.
i az sam saglasna s vas .spor niama za intelegentnosta na g-n KOVANDJIEV i g-n BALIOV.POJELAVAM im mnogo uspehi i vse taka 4ove6ki da se otnasiat s persionala.
ivan
не подкрепя мнението
Написано на 11 ноември 2009 20:37 ч.
nai dobrite shefove,koito sam imal.blagodaria na kuvandjiev,baliov,uli,kovachev za otnoshenieto i razbiraneto kum personala.ot restoranta
4ovek
не подкрепя мнението
Написано на 11 ноември 2009 21:33 ч.
Hei vzehte li si zaplatite za septemvri 4e gi hvalite taka pak niama pari kakto vinagi . Po telefona ti kazvat 4e davat zaplati a kato otidohme v Plovdiv i prasnahme edin kup pari niama zaplati .otnovo niama pari za6toto proslovutite 6efove gi niamalo.Kak ne gi izsram da se podigravat s horata ot koito trupat milionite si .ne opluvaite kolegite si a tia idioti.razkarvat gorkite hora do plovdiv ne da prosiat a da si polu4at sopstvenite si pari.daite na horata zaplatite -tezi pari sa si tiahni.4e vie 6efove ste pazi boje sliapo da progleda.
bez zaplata
подкрепя мнението
Написано на 12 ноември 2009 07:50 ч.
abe chovek,ka ste sme si vzeli zaplatite,nali znaesh che tova e nai trudnoto nesto v taia firma.....vajnoto e niakoga da gi vzemem pak koga tochno e drug vapros.zaplatite ne zavisiat ot prekite ni shefove a ot SEMEISTVOTO!!!!!!!!te si reshavat koga da davat.prez sezona gi davat sto gode redovno,ama nakraia na sezona e ad.i savet ot mene ne se nabutvai s hodene do tam,a zvani po telefonite,che nakraia zaplatata nema da ti stigne za patni....e za tova ne haresvam firmata i sobstvenicite-vse da te precakat gledat.jalko e stoto ako izkluchum zaplatite  kato cialo na elenite e gotino i nachalnicite ni sa gotini hora.
LIDA
подкрепя мнението
Написано на 13 ноември 2009 12:06 ч.
SAGLASNA SAM S PREDNITE MNENIA.ZA JALOST ZAPLATITE GI OTPUSKA SAMO G-JATA I TO NE REDOVNO.
BBBBBBB
Написано на 14 ноември 2009 15:44 ч.
   Niama smisul da izlivate zlobata si sled kato e sur6il sezona. Nie ot restoranta i kuhniata na Royal Bay napisahme dokladna sre6tu F&B Managera ni,no upravitelkata ia pokri niakude.Opravdanieto i be6e 4e niama za6to da zlobeem. Vseki sam se e hvanal na horoto! Kato se zamislia mai e taka. Pone 6te znaem drug put s kogo i kude da rabotim!
k
Написано на 15 ноември 2009 18:26 ч.
toz KUVANDJIEV GOLQM PEDAL,majka kurva, ne kazva ni6to v o4ite ami donosni4i
k
Написано на 15 ноември 2009 18:27 ч.
apak taz ivanka du4ava samo i daite da qde i da kre6ti maikai bursuk mrasen debel gaden
prostotia do shia
не подкрепя мнението
Написано на 16 ноември 2009 06:55 ч.
mnogo si negramoten,be glupak takav!na koi da donosnichi choveka-nali na nego trebva da se donosnichi.takiva deto nisto smisleno ne kazvate,a samo si palnite forumite s gluposti trebva da vi iztrivat.kaji tozi napravi tova,drugia drugo,a ne koi kurva koi pedal.....
не подкрепя мнението
Написано на 16 ноември 2009 09:03 ч.
koi e pisal zastoto az ne si spomniam za takava dokladna.
hhhhhhh
не подкрепя мнението
Написано на 16 ноември 2009 09:42 ч.
nai nakraia go razbrahte,rabotete si s upravitelkata,ste ste vsiaka godina na novo miasto,sred novi zlobari i neudachnici,i vsiakakvi podobni mizernici,ste si zlobeete na voilia po vreme na sezona i sled nego.....
k
Написано на 16 ноември 2009 21:09 ч.
koi si ti be kaji si imeto 4e mi kazva4 4e sam ne gramoten
dovolen
не подкрепя мнението
Написано на 17 ноември 2009 21:02 ч.
za g-n kuvandjiev imam visoko mnenie,iskam da kaja che e mnogo tochen s personala i kogato e pravel zabelejki vinagi e imalo zasto.ne mislia,che mnenia kato predishnoto sa verni-kazvam ot opit.vse pak i na mene mi se e karal,no ne bez prichina.
Bogomila-R. B
Написано на 19 ноември 2009 13:44 ч.
ti be ;K;-to ti si mrasnata gnida ,koito se 4udi kogo da oplue samo i samo da e v igrata .sas sigornost si mnogo prosto i gnusno sa6testvo 6tom se zanimava6 s takiva ne6ta.i s tia pravopisni gre6ki li4i 4e si tapa gnida.pi6i ne6to smislenno i viarno.za6toto i az rabotih za malko na elenite no ne pluia kolegite si te niamat vina 4e niakoi ot 6efovete ne stavat za ni6to.
kolega
Написано на 19 ноември 2009 16:27 ч.
Da ima6e takava dokladna si spomniam Ivan i Bogomila ia pisaha a vsi4ki triabva6e da se podpi6em a Hubena da ia izprati.No taka i ne se razbra kakvo stana s neia .Dokladnata be6e za Ilian Cvetkov do gospojata.
xaxo
Написано на 19 ноември 2009 21:52 ч.
ei ami ko 6i kajete za pikolite na royal bay aaa?
Кухнята
подкрепя мнението
Написано на 19 ноември 2009 22:53 ч.
Ванката е Нонер: 1  !!!!!
life-guard
подкрепя мнението
Написано на 20 ноември 2009 11:43 ч.
работих на В. С. Елените на мн длъжхости и ви оверявам че на всякаде в комплекса е така..... е аз изгорях само с 2 заплати....
GABI
Написано на 20 ноември 2009 18:20 ч.
     Kogato na niakoi ne mu e izgodno vinagi 6te plue drugite! 4ovek uvajava6t sebesi niama da se zanimava s takiva dolni forumi. Dokato ima kalpav personal i upravitelite 6te sa mu krivi i vinovni.Vseki ima pravo sam da izbira rabotnoto si miasto.
Abmid
Написано на 21 ноември 2009 02:12 ч.
  Poznavam mnogo dobre g-n Kuvandjiev i Vi uverqvam, che toi e strahotn chovek i maneger, strashno mnogo razbira ot rabotata si, i e profesionalist v sferata na hotelierstvoto. Az veche ne rabotia za Victoria Group i nqam interesi da pisha nevqrni neshta. V sferata na turizma sum postignal mnogo i smelo moga da kaja, che e v blagodarenie ne nego. Vseki ima pravo na mnenie polojitelno ili otricatelno, no jalkoto se proqvqva togava, kogato to e izrazeno ot hora, koito ne poznavat dadenata lichnost, a prosto ozlobeni ot realnosta napadat purviq udoben za tqhh. Do sega sum imal samo edin shef i toi e bil g-n Kuvandjiev i sum gord s tozi fakt. Pojelavam si v budeshte ako se zanimavam s hotelierstvo da prilicham na nego i vinagi da se vodq ot nauchenoto ot nego. Blagodarq mu za vsqka edna sekunda, v koqta sum bil na negovo podchinenie. Jelaq Vi uspeh Shefe :-)
Abmid
Написано на 21 ноември 2009 02:23 ч.
"toz KUVANDJIEV GOLQM PEDAL,majka kurva, ne kazva ni6to v o4ite ami donosni4i'    Na "toz KUVANDJIEV" mojesh samo prahta da mu dishash i sreshtu nego da trugnesh da tichash ne mojesh da go dogonish. No tova, koeto toi e postignal ti ne mojesh da go napravish i sled tri jivot i e normalno po tozi nachin da izrazqvash kompleksiranoto si mnenie. Ako malko ot malko si zapoznat s postignatoto ot negho shte si posipesh glavata s pepel i shnte mluknev za vechni vremena.
priatel
Написано на 21 ноември 2009 11:29 ч.
tova e absolutno viarno!dancho kuvandjiev mi e bil shef i v ambasador ,i na elenite,i predi tova v predishnata firma-i az kazvam,che e strahoten shef,izkluchitelno dobronameren kum horata i strahoten profesionalist.dovolen sam ot vremeto prez koeto sme rabotili zaedno,ot tova na koeto me e nauchil-i nai veche che samo tozi chovek mi e podaval raka v trudni vremena-kogato iskaha staj,staj a nikoi ne se interesuvashe dali mojesh da rabotish.shefe mersi za vsichko!
iva
Написано на 21 ноември 2009 12:14 ч.
saglasna sam Gabi s teb na kalpavia drugite mu sa krivi.Zatova v tozi forum ima tolkova pomia ot takiva hora.
Мимето
подкрепя мнението
Написано на 23 ноември 2009 20:28 ч.
Тук се превърнахте във фен клуб на Куванджиев! Затова ли не си търсите правата и заплатите, щото Куванджиев е големия "пич" и му ги дарявате!?!?
misheto
не подкрепя мнението
Написано на 24 ноември 2009 12:09 ч.
ot koga kuvandjiev gi razdava zaplatite?da ne lajete,ei.ste dadete li telefon da go pitam
Миро
подкрепя мнението
Написано на 24 ноември 2009 23:30 ч.

А от кога Куванджиев се е интересува от персонала, а не от собствени интереси?!?!  И кога е направил нещо в полза на персонала, или се е застъпил за подчинените си пред Ветковците?!?!

agressive
не подкрепя мнението
Написано на 25 ноември 2009 12:59 ч.

mnogo prost narod,ima tyka!vse nekoi im kriv,vse nesto ne im kakto triabva!i edin kak ne kaza,abe az ne stavam za nesto....vse nedovolni ot vsichko...hora,ia se osaznaite be!sto tyka vsichki ste jertvi,ia na vetkovscite,ia na kuvandjiev,ia na kolev,ia na kovachev,dimitrina,hubena.....ma kato ne vi iznasia sto stoite i gi tarpite?toia ne vzel zaplata,drugia mu kriv sveta...ama si sedite godini nared i si pluete po horata.vseki chovek ima izbor za kogo da raboti,kolko da raboti,kolko pari da iska....i e absolutno viarno,che samo nekadarnicite ot tazi firma visiat vav tozi forum i pishat gluposti,i sumati prazni prikazki,za da se namirat na rabota-zastoto golema chast ot tiah mai veche sa bezrabotni!!!!!stiga sipahte pomia po arabadjievi-te vi hraniat semeistvata!!!!i stiga gi pluhte bez izobsto da gi poznavate!!!!!!cialata taia zloba,ako se polzvashe za nesto gradivno.......stiahte da ste udovletvoreni i stastlivi hora,a ne balvasti zmii i gusteri!!!

?
подкрепя мнението
Написано на 26 ноември 2009 00:31 ч.

.........mnogo prost narod,ima tyka!...................i e absolutno viarno,che samo nekadarnicite ot tazi firma visiat vav tozi forum i pishat gluposti,i sumati prazni prikazki,za da se namirat na rabota-zastoto golema chast ot tiah mai veche sa bezrabotni

 

Тука автора на това е писал за себе си! :) :)

кики
подкрепя мнението
Написано на 26 ноември 2009 00:37 ч.

То си личи колко е грамотен, щом кирилицата му е чужда!!! :)

chichko doctor
не подкрепя мнението
Написано на 26 ноември 2009 08:46 ч.
osven prostotia,tyka vzeha i shizofrenici da vlizat!!!!sami si zadavat vaprosi-i sled 5 min sami si otgovariat!
kutlu
подкрепя мнението
Написано на 26 ноември 2009 09:46 ч.

mnogo prost narod,ima tyka!vse nekoi im kriv,vse nesto ne im kakto triabva!i edin kak ne kaza,abe az ne stavam za nesto....vse nedovolni ot vsichko...hora,ia se osaznaite be!sto tyka vsichki ste jertvi,ia na vetkovscite,ia na kuvandjiev,ia na kolev,ia na kovachev,dimitrina,hubena.....ma kato ne vi iznasia sto stoite i gi tarpite?toia ne vzel zaplata,drugia mu kriv sveta...ama si sedite godini nared i si pluete po horata.vseki chovek ima izbor za kogo da raboti,kolko da raboti,kolko pari da iska....i e absolutno viarno,che samo nekadarnicite ot tazi firma visiat vav tozi forum i pishat gluposti,i sumati prazni prikazki,za da se namirat na rabota-zastoto golema chast ot tiah mai veche sa bezrabotni!!!!!stiga sipahte pomia po arabadjievi-te vi hraniat semeistvata!!!!i stiga gi pluhte bez izobsto da gi poznavate!!!!!!cialata taia zloba,ako se polzvashe za nesto gradivno.......stiahte da ste udovletvoreni i stastlivi hora,a ne balvasti zmii i gusteri!!!

   Kak e vazmojno i kak ne te e sram da izbalva6 vsi4ki tezi gluposti v dve izre4eniq? Prosti sme 4e ba4kahme zqlo lqto za tozi deto duha, 4e nemoga da si platq smetkite i da si izdarjam semeistvoto za6toto o6te ne sam si polu4il zaplatite i za tova 4e deteto mi otiva na u4ili6te bez jobni za edna vafla pari nemoga da mu dam. Nikoi ne e kazal 4e sme jertvi na nqkoi a samo 4e ne sme si vzeli zaplatite i 6tom si tolkova v 4as sam siguren 4e go znae6 mnogo dobre na si nqkoe dolno proteje koeto trqbva da pi6e hubavi ne6ta zashtoto v protiven slu4ai 6te ostanat samo lo6ite komentari. A imenata koito sa izbroeni tezi na koito sme jertvi, vsi4ki bez nikakvo izkliu4enie sa palni nekadarnici no za tova e govoreno v prednite komentari i vaob6te v internet. V tazi firma nqma hora koito da stoqt godini na red. Radvam se 4e i ti se priznava6 za nekadurnik 6tom visi6 v tozi forum. I ne mi obqsnqvai koi me hrani vse edno sa mi podareni parite. Purvo ne sum si polu4il poslednite zaplati, vtoro za da gi izkaram sum spal v ne4ove6ki usloviq. Ne mi i trqbva da gi poznavam a ako ti gi poznava6 te sajelqvam silno.

  

кики
подкрепя мнението
Написано на 26 ноември 2009 18:39 ч.

Абсолютно си прав!!!!!!!

Това си е самата истина и нека да го знаят всички (и да си имат едно на ум), които имат намерение да почват работа следващото лято в в.с. Елените (или в хотелите на Ветко в Пампорово) !!!

lili
подкрепя мнението
Написано на 27 ноември 2009 12:01 ч.
absolutno sam saglasna s izkazanite mnenia za otvratitelnite uslovia na trud na elenite.absolutno e viarno,che v tazi firma,ako vaobste uspeesh niakak si da si vzemesh zaplatata to e pone 2 meseca po kasno.vsichko zavisi ot nastroenieto i blagovolenieto na gospojata...pak ti si chakai kolkoto si iskash.zatova i normalnite hota tam sa kat-za da ne kaja che vaobste niama.
DA
подкрепя мнението
Написано на 28 ноември 2009 10:18 ч.
DA.TAKA E
edelvais
подкрепя мнението
Написано на 28 ноември 2009 20:51 ч.
za zaplatite i otvratitelnite uslovia za rabota e mnogo viarno.ste si chakame mnogo dalgo oste.ebati darjavata
ivan
подкрепя мнението
Написано на 6 декември 2009 20:47 ч.
podkrepiam za loshite uslovia i zaplatite
съгласен
подкрепя мнението
Написано на 11 декември 2009 07:51 ч.
и аз съм с вас колеги!всичко ,което е написано за заплати,за условия,за неплащане е напълно истина!чакаме,чакаме а празници идват и с какво да празнуване никой не го брига.
подкрепя мнението
Написано на 19 декември 2009 01:05 ч.
da nikoga ne rabotete na elenite posle 6te sajalqvate
dovolen
Написано на 1 февруари 2010 02:10 ч.
az si zeh zaplatata i sam dovolen ot izminaloto lqto tova lqto 6te se varna pak na Elenite a s 80 % ot tezi koito tolkova se oplakvat po forumite sam sam 100 % sigoren 4e 6te se vidim pak :) za6toto sqka godina e taka golqmo revane a edini i sa6ti hora se vra6tat sqka godina :)
KOLEGA
подкрепя мнението
Написано на 19 март 2010 09:35 ч.
HORA RAZBRAH 4E KOLEV TI I STOILOV TI SA UPRAVITELITE NA ELENITE UJAS.HORA KOITO HALHABER SI NIAMAT OT TURIZAM.TAM TOVA LIATO 6TE  E PALEN HAUS S TEZI DVAMATA 6EFOVETE NE VIJDAT LI.E.KOLEV I STOILOV SA GAZOBLIZCI ZABRAVIH.
Ang
Написано на 20 март 2010 23:37 ч.

Eiiii, tova sme jalkite horica. To sezona oshte ne e pochnal, nie veche znaem kakuv shte bude, koi shte sa upravitelite, kakuv haus shte nastupi i t.n.

S takiva predvaritelni naglasi po-dobre naistina ne pochvaite rabota tam, zashtoto taka niama kak da e uspeshen sezona. Az lichno raboteh tam kato ohrana minalata godina i shte se vurna i tazi. Shefovete biaha super i tazi godina shte sa.

A i za zainteresovanite - zaplatite si gi vzeh

Ti ri ri ram
Написано на 21 март 2010 23:01 ч.

"Eiiii, tova sme jalkite horica. To sezona oshte ne e pochnal, nie veche znaem kakuv shte bude, koi shte sa upravitelite, kakuv haus shte nastupi i t.n.

S takiva predvaritelni naglasi po-dobre naistina ne pochvaite rabota tam, zashtoto taka niama kak da e uspeshen sezona. Az lichno raboteh tam kato ohrana minalata godina i shte se vurna i tazi. Shefovete biaha super i tazi godina shte sa.

A i za zainteresovanite - zaplatite si gi vzeh"

   Be pi4ago, ne te znam koi si i ne me interesuva, no sum siguren 4e poznava6 Kolev - edin tup servitior izritan ot usa zanimavash se samo s manekenkite a sega dirktor go napraviha. prosto sujalqvam milite horica (rabotnicite) na elenite.

   Za 6efovete na ohranata naistina sa pi4ove. Dano Vlado zadurji i tazi godina, Tihomir4o e mlad i 6te dqni vupreki 4e i negovite nervi bqha dosta opunati no ima6e dobra podkrepa ot Stanimir koito e dosta umeren, vuzpitan i si vur6i rabotata dobre.

   Pojelavam na vsi4ki uspe6en sezon i dano da go izkarate do krai ...no s glupaci kato liceto Kolev ne mi se vqrva.

Koleff
Написано на 21 март 2010 23:07 ч.

\\\"HORA RAZBRAH 4E KOLEV TI I STOILOV TI SA UPRAVITELITE NA ELENITE UJAS.HORA KOITO HALHABER SI NIAMAT OT TURIZAM.TAM TOVA LIATO 6TE  E PALEN HAUS S TEZI DVAMATA 6EFOVETE NE VIJDAT LI.E.KOLEV I STOILOV SA GAZOBLIZCI ZABRAVIH.\\\"

Shto be ediniq razbira ot tova da pliuska po cql den a drugiq ot manekenki i samobrusnachki za brusnene. hahahahaha

qkoi znaeli kade she bachcat Kovandjiev i Baliov che za tez plondiriiiii ne mi se raboti

Emil klozeta muaaaaaa
Написано на 25 март 2010 12:20 ч.

 V elenite imalo zabrana da budat nazna4avani hora priblijeni do staroto rakovodstvo izdadena ot "umopomru4itelnia genii" Kolev kum li4en sustav.

1. Nikoi ot vuzpitanicite na g-n Kuvandjiev i g-n Baliov niama da zapo4ne da rabotiat tam po dve pri4ini:

- s nekompetentni hora kato Kolev niama kak da stane, dori i da ni se moli niama da rabotime za nego, t.e. niama nujda da izdava zapovedi za zabrana kum li4en sustav, no to za kompleksiranata mu du6ica e normalno.

- s otsustvieto na g-n Baliov edinstveniq razbira6t ot hranene na elenite ostava Iuli, no da ne zabraviame, 4e toi vinagi iska6e suveti ot g-n Baliov i se dopitva6e do nego. Jalko za6toto biaha strahoten tandem te dvamata.

- kato vidia fizionomiata na Kolev pravia asociacia s povrnato      ;-)

 

zzzz
подкрепя мнението
Написано на 25 март 2010 22:58 ч.
golem maitap ste stava s tezi samozabravili se ,samovlubeni palni kreteni-stoilov i kolev!kompleksarska rabota i idiotstina!
koleva
подкрепя мнението
Написано на 27 март 2010 21:05 ч.
tozi stoilov ne go znam, daje ne sum chuvala za nego ama kolev e golqm majtap be napravo dvijest se vic e toj. ne se vidi kolko e zduhan kakva mu e razpliokana fizionomiqta i kolko selski vid i intelekt ima a trugnal da vuvejda pravila. napravo za gospodari na efira e toz kolev.
Petia
Написано на 29 март 2010 12:27 ч.

Abe hora koi gi pishe tezi gluposti, che niama da vzimat hora ot staria personal, nali men mi vzeha molbata i mi obeshtaha che shte pochvam.

I az haresvah Kovandjiev, za Baliov ne chak tolkova, no tova mai im e neshto kato fen sait. Nali vsichki pluete usloviata minalata godina i ne ste si vzeli zaplatite /az si gi vzeh/ a puk upravitelite vi sa veliki?????

Pak kazvam i az sum s dobri spomeni ot upravlenieto na Kuvandjiev, no tova da ni ostaviat da si pravime kakvoto i kolkoto si mojem ne znachi dobur menidjmunt, a samo dovolen personal.

Petia
Написано на 29 март 2010 12:30 ч.

Pak sum az. Koi e pisul che Iuli se konsultiral za vsichko s g-n Baliov? Vie naiasno li ste kolegi, koi ot dvamata razbira poveche ot hranene za da pishete takiva gluposti? Ha ha ha Iuli se konsultiral s Baliov. . .

No comment

Ani
Написано на 30 март 2010 19:09 ч.
Mnogo si tupa be Petia parvo pro4eti kakvo e napisano i posle govori. Az sum napisala 4e nama da vzimat hora koito sa dovedeni ot baliov i kuvandjiev ti nai veroqtno ne si ot tqh i za tova shte te vzemat koeto nqma da e golqm + za firmata shtom si pravish kakvoto si iskash.
Ani
Написано на 30 март 2010 19:10 ч.
i da dobavq nqma kak da ne vzimat hora ot stariq personal zashtoto tova ozna4ava 4e nqma koi da raboti tam.
rabotil
Написано на 31 март 2010 19:05 ч.

golemi pliampadjii ste koi

6te vzemat koi niama da vzemat kadaren persional ne ostana na elenite .no kakvito upravitelite takav i persionala.kadarnite vinagi 6te si nameriat po hubava rabota kadeto da gi oceniat i zaplatiat truda im.

. . .
подкрепя мнението
Написано на 5 април 2010 18:19 ч.

Стоилов и Колев са долни боклуци !!!Нищо не разбират от туризъм и объркаха създаваната организация с години само за няколко месеца в целия комплекс .Пази боже сляпо да прогледа....

AND
Написано на 6 април 2010 18:02 ч.
Prochetoh komentarite po-gore i bih iskal da pomolq tozi jaluk, smeshen chovek Baliov da spre da si pravi samoreklama, zashtoto prosto stava smeshen. Tezi novite ne gi znam shto za stoka sa, no ako Baliov e profesionalist to za turizum v BG ne mojem da govorim /s takiva profesionalisti/. Ako ne beshe Kuvanjiev da go podbutva i do tuk niamashe da stigne tazi utrepka.Kak ne vi e sram be hora, stavate jalki, sami za sebe si da pishete. Nai-loshoto e che tuk vseki moje da pishe anonimno i takiva smeshnici kato nego si puskat bezbroi hvalebni posta. Molia te spri da ni zanimavash s tova kolko si velik, nie te znaem.
servitior
подкрепя мнението
Написано на 19 април 2010 13:20 ч.
Mislia che Petur Stoilov e po-mujkar ot Kuvandjiev! Sluchaino popadnah na tozi forum i se ujasih ot kup gluposti napisani tuk ot kup komplexari! Ilian ot Royal bay s perfektnia si pravopis si lichi otdalech. Toi cialo liato ne moja da izpishe pravilno imeto na hotela! Pulen guzoblizlio.Otiva da pospi dokato doide vreme Arabadjievi da stavat ot 6atrata i da se poiavi da ot4ete deinost. S Gencheva ne biah rabotil do minaloto liato,no ne mislia che i vlizashe v zaduljeniata da vur6i i rabota na tozi maznik Ilian. Baliov su6to go podkrepiam v profesionalnoto si vijdane v sferata na restorantiorstvoto!
JM
подкрепя мнението
Написано на 15 май 2010 15:16 ч.
onzi Halil Smail tam li e, v Royal Bay li e ,niakoi znae li kade raboti
ani
подкрепя мнението
Написано на 15 май 2010 15:37 ч.
niakoi znae li kade raboti  Halil ot Royal bay
подкрепя мнението
Написано на 22 май 2010 09:59 ч.

sega ve4e vqrvam,izpitah go na gurba si-div kapitalizam

top man
Написано на 27 май 2010 15:44 ч.
KUDE E MI6OKA ILIAN OT BEYA?
/
подкрепя мнението
Написано на 6 юни 2010 01:25 ч.
ILIAN E NAI MAZNIA DOLEN MRASEN GEI NA CIALATA PLANETA DAI MU SAMO DA SE EBE STAIA NEGOVATA MONIKA V LAZUR MANIA I O6TE  V NIAKVI KRA4MI I DA IDVA 12 NA OBIAD NA RABOTA I DA SE MAZNI NA KUHNIATA DA SI NAPALNI MAZNOTO KOSMATO 6KEMBE.
hop pak
Написано на 8 юни 2010 13:32 ч.
   Be tab kato te gledam si leko kompleksiran be pichhhhhhhh. Da ne bi da ti lipsvat hubavi momenti v jivota ta zavijdash na drugite che gi imat. Da ti kaja mislq che ti si gei i to mazen, a za Ilian hem gei hem bil s Monika, neshto ne ti shvashtam ednokletuchnata logika i po-dobre si druj ednata kletka za ravnovesie, koeto ochevidno trudno spozvash ot kolkoto da si tovarish kletchicata za razmisli, koito ne ti se otddavat. Ta izvoda e ti si: ednokletuchen mazen GEI! Scr*** YOU
ali
подкрепя мнението
Написано на 12 юни 2010 15:12 ч.

Ako ne znaete Ilian ve4e ne e s Monika i to to4noto poradi tazi pri4ina,che e mazen komplexar. A i na Elenite veche njama na koi da blije zadnika!

viking
подкрепя мнението
Написано на 15 юни 2010 09:29 ч.
palno e s gazoblizci taia godina i s podmazvaci i prostaci ama nai-veche s nekadarnici.
ivan
подкрепя мнението
Написано на 17 юни 2010 17:55 ч.
mnogo tapanari ima.i osobeno 2 rozovi glupaka.
asencho
подкрепя мнението
Написано на 19 юни 2010 14:24 ч.
ebati anarhiata e tyka!kogata sobstvenicite sa tyka e bakano s personal navsekade,ama sega kato nima pred kogo da se pokazvat i dvamata nacalnici gi hvana lipsata!taka che i az sam saglasen che vsichki sa podmazvaci tapi,kradci i nekadarnici osobeno pinkovcite.
bivsha slujitelka
подкрепя мнението
Написано на 19 юни 2010 16:28 ч.
  GOSPODIN ARABADJIEV,ZAMISLETE SE ZASHTO PERSONALA VI E TAKUV I ZASHTO NAI-BLIZKITE VI HORA SI POZVOLIAVAT DA KRADAT. Spored men Vie ste dosta dobur v bransha ,no se ogledaite kakvi hora ima okolu vas i s kolko luji e propit vashia biznes bez dori Vie sam da podozirate. Ne se oglejdaite v chujdite hora a poglednete nai-blizkite si. Az lichno vas mnogo vi uvajavam,zashtoto vidiah choveshkoto vuv VAS.
Anebuh
подкрепя мнението
Написано на 20 юни 2010 23:31 ч.

   G-n Arabadjiev e tochen i iska biznesa da vurvi, no lichno az smqtam, che poluchava izkrivena informaciq ot nai-blizkite si, koito go podvejdat i rezultata e vzemane na grshni resheniq. Pojelavam uspehi na Victoria Group, no nqma kak da stane s pinko podmazvach i pinko shef!

   Elenite e istinski rai, no za da ima dovolni klienti trqbva personala da e dovolen. Dovolen personal = na dovolni klienti, no direktorite koito sa vechno ne dovolni ot personala si mogat da ochakvat samo nedovolni klienti!

Plexy
Написано на 20 юни 2010 23:38 ч.

"Ako ne znaete Ilian ve4e ne e s Monika i to to4noto poradi tazi pri4ina,che e mazen komplexar. A i na Elenite veche njama na koi da blije zadnika!"

   Ilian e s Monika, a ti osven da blijesh zadnici skoro shte proqdesh laina.

   I ako obichash mi obqsni lichnite otnosheniq na Ilian s prichinata "mazen kompleksar"

   I would like to say you that you are quite simple.

Ali
Написано на 23 юни 2010 23:04 ч.
   Hora, ne si zaslijava da se vodi tema na razgovor za Ilian. Vsi4ki koiti rabotiha s nego vidiaha kak si izbiva kompleksite. Purvo se obijda6e 4e znaem godinite mu (vse se praveshe na ulegnal muj ) ama akula mu lipsva6e. Za vsi4ko mu pomagaha personala a toi samo vurve6e sked Kuvandjiev. Kakuv upravitel e tozi. Da spi do obiad ,da hapne i sled obiad pak driamka.Budeha go kogato Arabadjievi stavaha ot 6atrata da se miarne samo da subere niakoia to4ka za prisustvie. A v pove4eto sluchai kato zapo4va obiad ili ve4eria toi e v staiata v toaletnata. A za staiata toi li be6e s nai-golemi pritencii 4e cialo liato nikoi ne go mrudna ot hotela.
bivsh slujitel
подкрепя мнението
Написано на 27 юни 2010 00:43 ч.
sega tania kostova li e shef na beia ,koi raboti na lobito ,imashe edno proteje na demirev- Krasi-mnogo nahalen
slujitel
подкрепя мнението
Написано на 5 юли 2010 17:15 ч.

otnoshenieto kum personala e bezobrazno i ujasno.tia izmisleni glupaci stoilov i kolev sa nai golemite moshenici i kompleksari i kradci.pomia e navsikude i e potanalo v mrasotia.

ROKXanne
не подкрепя мнението
Написано на 10 юли 2010 13:20 ч.
I kakvo stana novata upravitelka na Beya ne izdurja na naprejenieto!!! Ami taka e kato ne si paziat starite kadri. Tova e hotela s nai-minimum oplakvania za minaloto liato. Pravete si izvod za6to.
avatar
подкрепя мнението
Написано на 10 юли 2010 22:21 ч.
na vsichki e iasno,che e takiva upraviteli kato stoilov niama kak da stane chitav sezon!hora koito sebe si ne mogat da upravliavat ste upravliavat drugi!dranciiiii!to cial kompleks lesno ne se upravliava dori i da si nai izpechenia moshenik!
dino
подкрепя мнението
Написано на 11 юли 2010 22:42 ч.
samo moshenici i izmamnici ostanaha.vseki uvajavast sebe si chovek biaga nadaleche ot taia pomia.,
slujitel
подкрепя мнението
Написано на 17 юли 2010 17:53 ч.
sporsd men minalata godina beshe mnogo po dobre.shefovete biaha mnogo gotini i normalni a ne kato sega.
pavlina
подкрепя мнението
Написано на 17 юли 2010 20:50 ч.
saglasna sum,che minalata godina kato cialo si beshe po -dobre.shefovete sasto kato izkluchim hubenka.....a mejdu drugoto hora ne pochvaite v sozopol pri neia,che golemi iadove te berete.
Happy exman
Написано на 31 юли 2010 20:26 ч.

   Във всяка една работа има служебни и лични взаимоотношения и няма нищо лошо в това. Аз лично съм работил с приятели и смятам, че съм си изпълнявал задълженията и че приятелите ми са давали всичко от себе си за да изпълнят своите.

    Не виждам никакъв смисъл в това да се оплюват бившите или настоящите шефове и персонал. Пожелавам на всички бивши и настоящи работници към Виктория Груп много успехи, да търсят човешкото във всяка една ситуация, да гледат себе си и да се развиват с почтенност, а не с подливане на вода на "колегата" си.

   Успех :-)

kati
Написано на 6 август 2010 23:28 ч.
Многобройни са публикациите в чуждата преса, свързани с туризма и лятната почивка в България, съобщи Дойче Велле.

БиБиСи излъчи много критичен материал за почивка в България, цитиран от различни онлайн-портали. Сред оплакванията на туристите, които почивали в курорта Елените, е включително и скандалният факт, че децата им заварили служители на хотела да правят секс в собствената им спалня

 

s
подкрепя мнението
Написано на 7 август 2010 08:21 ч.
tova ne beshe li,mnogo otdavna?
vinkiof varpshre
Написано на 27 август 2010 23:45 ч.
be6e predi 2 godini, imam 4estta da poznavam seks geroinqta :-)
GoreVomit
подкрепя мнението
Написано на 31 август 2010 04:51 ч.
Приказката е много готина, браво!В момента въпросният крал Сашко е към Феста Холдинг и продължава да измъчва също толкова умело служителите си и то по особено жесток начин...думи нямам да ви опиша какъв провал е тоя човек!
подкрепя мнението
Написано на 2 ноември 2010 16:38 ч.
Moga samo da kaja 4e sam rabotil vav Holdina na Victoria Group ve4e ot 6 godini i gore dolu rabota ne e tolkova mnogo ....stava nqkakvo shou ...no sam vazmyten samo ot edno edinstveno neshto ...a tova E BAVENETO NA ZAPLATITE ...napravo e potresavashto kak 30 4oveka ot moite kolegi oshte ne sa si vzeli zaplatite koito trqbvaxa da se vzemat predi mesec ....
подкрепя мнението
Написано на 2 ноември 2010 16:39 ч.
Moga samo da kaja 4e sam rabotil vav Holdina na Victoria Group ve4e ot 6 godini i gore dolu rabota ne e tolkova mnogo ....stava nqkakvo shou ...no sam vazmyten samo ot edno edinstveno neshto ...a tova E BAVENETO NA ZAPLATITE ...napravo e potresavashto kak 30 4oveka ot moite kolegi oshte ne sa si vzeli zaplatite koito trqbvaxa da se vzemat predi mesec ....
подкрепя мнението
Написано на 2 ноември 2010 16:40 ч.
Moga samo da kaja 4e sam rabotil vav Holdina na Victoria Group ve4e ot 6 godini i gore dolu rabota ne e tolkova mnogo ....stava nqkakvo shou ...no sam vazmyten samo ot edno edinstveno neshto ...a tova E BAVENETO NA ZAPLATITE ...napravo e potresavashto kak 30 4oveka ot moite kolegi oshte ne sa si vzeli zaplatite koito trqbvaxa da se vzemat predi mesec ....
подкрепя мнението
Написано на 2 ноември 2010 16:41 ч.
Moga samo da kaja 4e sam rabotil vav Holdina na Victoria Group ve4e ot 6 godini i gore dolu rabota ne e tolkova mnogo ....stava nqkakvo shou ...no sam vazmyten samo ot edno edinstveno neshto ...a tova E BAVENETO NA ZAPLATITE ...napravo e potresavashto kak 30 4oveka ot moite kolegi oshte ne sa si vzeli zaplatite koito trqbvaxa da se vzemat predi mesec ....
подкрепя мнението
Написано на 2 ноември 2010 16:42 ч.
Moga samo da kaja 4e sam rabotil vav Holdina na Victoria Group ve4e ot 6 godini i gore dolu rabota ne e tolkova mnogo ....stava nqkakvo shou ...no sam vazmyten samo ot edno edinstveno neshto ...a tova E BAVENETO NA ZAPLATITE ...napravo e potresavashto kak 30 4oveka ot moite kolegi oshte ne sa si vzeli zaplatite koito trqbvaxa da se vzemat predi mesec ....
rabotnik
подкрепя мнението
Написано на 7 февруари 2011 18:53 ч.
mnogo losho upravlenie.mnogo zaguben shef na selishteto.podmazvach...za stoilov edna dobra duma ne moga da kaja.razbrah che predi godini e bil brutalno izgonen za krajbi,a sega go varnli otnovo.....iasno e che na nikoi ne mu puka...znae se kolko krade ama zaradi nekoi rodnini negovi se zatvariat ochite...mnogo podal i losh chovek.s mnogo kompleksi.kadeto i da e rabotel e izgonvan i tova ne e taina....
не подкрепя мнението
Написано на 23 февруари 2011 16:18 ч.
Zdraveiteeee...i az sam rabotila na Elenite prez 2006 i na Pamporovo sushto...dovolna sam,zashto da ne sam...Rabotih v togavashnata Talqna,s nai-gotiniq kolektiv i nai-qkichkiq upravitel-Vlado Tuhlev!!!Za Manolov su6to ne moga da kaja losho,vse se kaneshe na globi,no taka i nikoi ne globqvashe.I togava ohranata beshe na nivo...Joro Gabkata,Ivan,Krisa....Beshe strashen kupon.Ako nqkoi poznava Joro-ot Plovdiv- togavashnata ohrana- neka mi pishe.Vsichkite kolegi bqha mnogo gotinki...Slavi,Acho-Boxooooo,Vlado,Kalin,Mitio vaobshte mnogo gotini hora i zaplatite si poluchavahme na vreme :)Imam samo hubavi spomeni ot Elenite.
VictoriaNEC
подкрепя мнението
Написано на 25 февруари 2011 00:01 ч.

Сега уважаеми любящи и недолюбващи Викториянци ще ви разкажа един виц:

"Обява за работа във ВГ едно към едно"

Предлагаме Ви: • Постоянен трудов договор, • Cоциални и здравни осигуровки; • Динамична работа; • Атрактивно месечно възнаграждение; • Pабота в млад и динамичен екип; • Нормални и хармонични условия на труд • Възможност за изява и професионално развитие. • Cоциални придобивки "

А коментарита са: NO COMENT

Написано на 25 март 2011 10:31 ч.
abe hora ,i az sam rtabotil na Elenite i to 8godini i ne sajalqvam za nito edna ,vqrno 4e sa6ko be6e idiot i carvul,no vav vsqko stado si ima 4erni ovce!rabotil sam po4ti navsqkade vav vsi4ki barove i restoranti i moga da kaja 4e ima dosta hora koito si razbirat ot raboitata!Pliuete i Manolov,a toi e na tozi kompleks ot vremeto kogato ne ste bili rodeni i razbira pove4e ot koito i da e bilo!pliuete a nikoi neznae kolko razbirate i vie!s kovanjiev rabotih samo godina ,no 4oveka razbira adski mnogo ot rabotata si,abe imam samo hubavi spomeni ot tam i adski mnogo priqteli!zatova nedeite da pliuete samo za6toto 100%ste naduvali inkluziva bez da davate i 1stotinka!
Написано на 25 март 2011 10:35 ч.
Daaaaaaa Krumov - Vsichki naduvaha qko ama vseki si obliza gaza sled tova nali....Vajnoto e che na nas ni beshe unikalno qko i da za Manolov sam saglasna beshe mnogo gotin chovek no mnogo malko hora uspqha da go ocenqt!!!Jalko za tqh..
gossip
Написано на 25 март 2011 11:25 ч.

Сем. Арабаджиеви са готини хора, направили са много, постигнали са много. Ние в БГ, обаче такива хора не ги обичаме, защото само завиждаме вместо да изпълняваме задълженията си. Да Българино, такива сме, а това, че БЪЛГАРИТЕ са трудулюбив народ е пълна комунистическа измислица.

Съгласен съм с предния коментар, че едни от наи-близките хора на Семейството ги гледат в очите и им треперят когато са пред тях, а зад гърбовете им се правят на собственици и си докарват доста допълнителни приходи освен огромните си заплати.

Много хубаво ще бъде Семейството да се дегизира някоя вечер лятото и да се разходи незабелязано из обектите си в Елените - да видят те нощен живот и на персонал, но и на "БИГ БОСОВЕ"-те, а аз ще ви кажа къде ще са "босовете" - по ресторантите с предварителна резервация и ще хапват вкусни гозби и пият качествени алкохоли, и няколко сервитьори ще ги обслужват тях, вместо туристите.

Е мога и други неща да кажа, но стига за сега.

На Арабаджиеви пожелавам успешен сезон и по-съвестни шефове от тези в момента.

ПС: Ако правят тайна дегизирана обиколка да е без кучета, че ги издават :-)

Сега успех на всички шефове и работници във ВГ и се стягайте, че безработицата е 25%, т.е. можете да бъдете сменени по всяко време ...е с малки изключения.

 

 

Написано на 30 май 2011 13:38 ч.
Някой ще каже ли нещо от последната година как е било?Днес ми звъняха за работа - Петко Георгиев мениджър...??Нито имам стаж,нито съм работила някаде и все пак трябва да започна от нещо.Настаняват ли те,осигурена ли ти е храната както е договорено ,плащат ли поне до август месец?
анонимен
подкрепя мнението
Написано на 31 май 2011 23:31 ч.
аз мислих това лято да работя на елените но мисля 4е се отказах ве4е :))
хо-хо gg
Написано на 5 юли 2011 23:16 ч.

Заплатата ще ти е космическа и първата е в аванс, ще те настанят в петзвезден хотел в Президентски апартамент, рум сървиз - на разположение, 24 часа лична охрана, отцепен периметър от плажната ивица само за теб и лични сервитьори. Ще се разхождаш на воля из селището и всичко това срещу трудов догоеор (разбира се на реална заплата) + още някоя друга екстра влизаща в социалния ти пакет. Това знам аз :-) . ...и ако дядо Коледа те помоли да му направишп една свирка, а той да ти изпълни едно желание срещу това си помисли "Още ли вярваш в дядо коледа"

    хо-хо

Написано на 30 юли 2011 11:36 ч.
prost niamam dumi gd.arabazieev neznaee kakvo stava v elenite viktoria grup xotel anda lusia upravitelia stabolov psuva obizda i zakanvase na na rabote6tite na anda lusia  iz4upi televon na barman udari pikolo i posegna s stol da udari rabotnik prosto niamam dumikradat prodavat tazi statia ako ia 4etat 6ovovete v plovdiv dami zvanat 0898918207
подкрепя мнението
Написано на 30 юли 2011 11:48 ч.
 andalusia  upraviteli stabolov nee sprial da psuva xorata da 4upi televonite nakiolegite da gi zapla6va daim posaga s stolove  i da  za6to neznaiat 6evovete v plovdiv i dago maxnat ako 4etat tazi statia 6evivete ot plovdiv dami zvanat daim kaza zakakvo stava duma0898918207 vanko
P Sto-lov
подкрепя мнението
Написано на 1 август 2011 22:47 ч.

Бе бате, ако говориш така, както пишеш нищо чудно, че управителя чупи телефони, столове и др. Но той човекът не е виновен, че на Елените вече работят хора само като теб, не са виновни и туристите, че ги обслужват такива като теб. Направо съсипахте Елените, но виновен е шефът на Елените.

 

ivan stan4ev
подкрепя мнението
Написано на 4 август 2011 23:25 ч.
upravitelite kradat viniat xorata koito rabotit romite ziganite a te rabotiat s 4esten trut i gi vinat na kraia biatgi obizdat igi goniat bez daim pla6tat
cook
Написано на 9 август 2011 11:02 ч.
Работих в Роял Парк през лятото на 2009 г. От това, което прочетох тук бих казал, че нещата са предадени в мека форма. По-страшни са. Бих посъветвал желаещите за работа да потърсят нещо друго. По мое мнение Димитрина е професионалст, Ковачев си разбира от работата, но не разбира хората, като влашка престилка е - ха отпред, ха отзад. А пък като разбрах, че комплексарката Веска е house cleaning, направо ми се отщя да чувам за хотела.Някой от работещите в Рояла ще каже ли как са нещата сега ?
Sega
Написано на 26 август 2011 08:09 ч.
   Sega sa po-zle.
fuck you
подкрепя мнението
Написано на 6 ноември 2011 18:28 ч.

Ха-ха, аз съм работил в Елените, със едно грубо, пъпчиво, мързеливо, тъпо, дебело същество, според легендата пристигнало направо от Аляска-Стамболов. Ще кажа няколко неща от мениджърската кухня: 1) повечето договори се сключват на 4-часов работен ден след втория месец и дори и да работите 24 часа  в денонощието, не разчитайте да ви се платят.2) може да бъдете освободени по всяко време, през целия сезон се обявяват позиции, които вече са заети без договор, затова се назначават хора, които не са от региона, за да няма къде да мръднат ако нещо не им харесва; 3) евентуално може да вземете пари след втория месец-мениджърите по правило вземат заплати редовно, но не разчитайте да вземете заплата за последните 2 месеца, или ако вземете такава-тя ще бъде орязана по всеки възможен начин; 

  Накратко: ако искате да работите срещу заплащане - Елените са последното място в света, където бихте искали да бъдете. Спестете си пътните и си търсете нормална работа. Ай-ай, а за Колев по-добре да не коментирам, че ми става зле, не знам след какви манекенки е търчал ама като гледам сегашната му приятелка-крокооодил, почти го съжалявам ....хахаха

SERVITIORKA
подкрепя мнението
Написано на 19 февруари 2012 15:34 ч.
OKRADAHTE ELENITE BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ген4о
подкрепя мнението
Написано на 23 февруари 2012 19:41 ч.
Аз пък до колкото знам лицето Колев не работи в Елените вече. Но Колев не е лош човек, той прости си се мазнеше на собствениците и на баш-майсторът Стоилов, живееше в някъква си приказка за стандарти, които искаше да наложи да бъдат изпълнявани от братята роми, а те милите дори незнаеха какво е това понятие стандарти. Преди 2-3 години се беше сформирал някакъв екип, който м/у другото май беше до някъде успешен. Тогава бяха пратили една група от София която успяваше да лавира м/у работниците и собствениците, някак си имаха по-човешко отношение към работниците. До колкото разбрах незнам защо но тези хора бяха уволнени, а по тяхно време май Елените се опита да заработи като курорт, защото сега е пълен ташак. И понеже аз бях на подчинение на Юли, той е от пловдив искам а кажа, че беше страхотен човек, помагаше ни и ни защитаваше, а така ние работихме по-мотивирано. Незнам дали има връзка, че Софиянците напуснаха или бяха уволнени, но след тях и Юли си тръгна и стана ужас. Върнете хората от преди три години и ще успеете да предложите нещо на туристите си, със сегашните управници сте обречени.
kolega
не подкрепя мнението
Написано на 26 февруари 2012 10:50 ч.
vsi4ki komentirat samo restorantite i barovete .,kakvo 6te kajete za HOUSEKEEPINGA naprimer .,Koi e Lubomir Ivanov.
Грахшо
подкрепя мнението
Написано на 22 април 2012 08:05 ч.
Опа идва нОв сезон а ни дължат заплати от миалия. То че ще се намерят балъци да работят там ще но тези които искат да изкарат някой лев от заплати елените не е мястото
Д. П
Написано на 26 април 2012 21:21 ч.
Здравейте, кой от вас е работил на рецепция или в HR отдела? Как са заплатите в този отдел? Пак ли не се заплащат на време?
Написано на 28 април 2012 15:15 ч.
Здравейте искам съвет-предлагат ми работа в Роял Касъл,може би  в спа-центъра.Дайте преценка, мнение,как стоят нещата с настаняване плащане натовареност и др .        Благодаря предварително.
Ники
Написано на 29 април 2012 21:59 ч.
Работих на Елените 2 месеца-толкова издържах. Условията са ужасни. Плащат заплати един месец назад. Ужас! В общежитието, в което бях настанен 3 седмици нямаше топла вода. Накрая я пуснаха, защото аниматорите стачкуваха.  Мизерия тотална.  Що се отнася до Стоилов-комплексиран боклук.
СЕЧКОИ
Написано на 8 май 2012 08:04 ч.
Що се отнася до Стоилов-(комплексиран боклук)Х2 НА КВАДРАТ.
подкрепя мнението
Написано на 29 май 2012 18:55 ч.
Преди 6 год работих като администраторка в х-л Виктория Палас Сл.Бряг.Красив хотел,глезотии за гостите всякакви, високи цени....нормално за 5 звезден хотелНо за персонала, условията бяха меко казано....УЖАСНИ.Да не казвам как трябваше да спим в наводнените и мухлясали изби....но това се издържа.Най-неприятните моменти наставаха, КОГАТО ТРЯБВАШЕ ДА СИ ПОЛУЧИМ ЗАПЛАТИТЕ.Това което са писали колегите по-горе е точно така.ПАРИ ВСЕ НЕ ДОСТИГАХА!Последната заплата за АВГУСТ месец ни БЕШЕ ЗАДЪРЖАНА с обещанието, ЧЕ ЩЕ НИ Я ДАДАТ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА КОГАТО ОТИДЕМ ДА РАБОТИМ В ХОТЕЛА!!!Вид тактика, за да са сигурни шефовете че ще се върнем да работим там. Ами ако не дай боже нещо ми се случи през годината.....или не искам повече да мизерствам в тоя хотел?Е по голяма глупост от тая НЯМА.Естествено, че никой не се върна в  хотел ВИКТОРИЯ ПАЛАС.Прежалихме парите.....Преди месец се върнах от Чужбина.Помислих, че нещата в Сл. бряг са се пооправили, но не е така.Положението е трагично.В хотелите Андалусия и Атриум на Елените камериерките са ЦИГАНКИ.      Да така е.....ЦИГАНКИ!Всички знаят че ВИКТОРИЯ ГРУП не плаща заплати и са стигнали до там....ЗА 6 ГОДИНИ НИЩО НЕ СЕ Е ПОДОБРИЛО В ТАЯ ФИРМА!И не е вярно че Сем. АРАБАДЖИЕВИ не знаят за тия работи.Айде моля Ви се !!!
Написано на 26 юли 2012 13:28 ч.
всичко казано до тук за елените е съвсем вярно относно общежитието и храната ....... мухлясъли сандвичи със сирене и салами заплати на съкратени и напуснали не се дават а и сега парите за този курс уж изчезнали и.т.н. и т.н........................всичко е истина и вярно Стойлов и Арабаджиеви ( без думи) ............
Принцеска
Написано на 5 август 2012 13:58 ч.
Намереният рай предлага на своите служители студена вода за къпане и топла за пиене, пеницилин в стайте - безплатно, както и в сандвичите. Вашите заплати ще бъдат депозирани на тримесечен банков влог за сметка на господарите - сем. Арабаджиеви, а вие евентуално ще можете да си ги пОлучите догодина. И за това яжте, пийте и крадете колкото и когато можете защото само това ще ви остане.
силвия
Написано на 23 август 2012 16:04 ч.
Бихте ли ми казали дали Халил още работи на Елените?Работеше там като охрана през 2001-2002г. някъде, не помня точно.
подкрепя мнението
Написано на 3 септември 2012 20:02 ч.
Пълна пародия направо се чудя как не проверих в нета за тая фирма преди да отида там.Не става въпрос за Роял Парк там не знам как е ,а за новия хотел Роял Касъл.Отидохме след личен разговор с Нели Хаджилийска и обещание за чисти 450лева на месец,с трудов договор и платени осигуровки.В края на месеца започват обаче всякакви орязвания на заплатите,за нанесени щети(глоба на работниците от всички хотели,затова че имало счупени чинии) и мистериозни глоби на хората от общежитието за повреди,който никой не е нанесъл,да не говорим,че управителката на комплекса -Ева е пълен боклук,чуди се кой да глоби и за какво само и само да вземе още 50 лева от и без това изрязаните до безобразие заплати,затова и може би ходи с охрана 24/7.Мизерията в общежитието е пълна 3 4овека живеят на 5 квадрата, за това,че нямаше топла вода всеки 15 дена в месеца,имаше осигурена храна само за 15 дни,после дори не получавахме и сандвичи,тъй като "не сме били нощна смяна"?!Надявам се поне да си получа последната заплата,нали все пак имам трудов договор...
Написано на 15 септември 2012 13:00 ч.
Здравейте, обадиха ми се от Роял Касъл за интервю за позиция ОТЗ кажете ми какво да очаквам и какви пари им дават там ?
Написано на 15 септември 2012 20:51 ч.
Концлагер ,,Елените,, - дупе да ви е яко.
Написано на 19 септември 2012 19:34 ч.
Тази отрепка -Ева - любовницата на Ветко, койтто я ощастливява от време на време, когато идва на ,,Елените,, е от Стара Загора и истинското й име било Анастасия или нещо подобно. Тя глобява персонала за щяло и нещяло по 50 и 100 лева, прави после фалшиви ведомости и прибира парите за себе си. Умница. Само от тялото си не може да  живее. Взехме заплати досега само за юни и юли - другите ще ги получим най- вероятно на куково лято. От тези сандвичи, които ни дават вместо храна, ще полудеем.Такива перверзии в  други комплекси няма.
никога…
Написано на 28 септември 2012 10:38 ч.
Това са измислени работодатели.Бавят заплатите. Миналия сезон и по-миналия работих при тях по 3 месеца, освобождаваха ме по взаимно съгласие,  а тази година, когато си подадох предизвестие за напускане, ме освободиха"по преценка на работодателя" чл.71, че не се справям със задълженията си... Три сезона избъхтах и се справях, накрая не!?  Никой да не се лъже да работи там. Всички коментари по-долу са верни- за хигиена, за отношение, за заплащане. НО иде видовден!
подкрепя мнението
Написано на 20 октомври 2012 22:51 ч.
Курвите командват в ,,Елените,,.Все отрепки.Язък за наивните работници. Дано да му приседне на оня кожодер и боклук,дето ограби Пловдив и страната. Ще дойде Видовден.
Написано на 20 януари 2013 22:12 ч.
Не работете в фирма Викториа груп!НЕ ПЛАЩАТ!!!!!!Атанас
Камен
Написано на 21 април 2013 16:22 ч.
Не работете на Елените!!!-Не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде  са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!
Написано на 22 април 2013 15:23 ч.
Не работете на Елените!!!-Не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това работи се без почивен ден,ограничават те от плажа и не ти дават да се движиш където си поискаш,не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене и цяла нощ се чуват викове и блъскане на врати и др. и не може да се спи!!!
Написано на 9 август 2013 18:08 ч.
чувам, че сервитьорка била починала от менингит, някой има ли представа за какво става въпрос?!?
Написано на 27 август 2013 18:40 ч.
дано да не е вярно , но няма да се учудя и ако е така там какви ли не болести върлуват
подкрепя мнението
Написано на 7 октомври 2013 20:27 ч.
Най-тъпата фирма пълна с лъжци и безочни крадци.Един съвет към бъдещите работници там-СТЯГАЙТЕ БАГАЖА И СИ ТРЪГВАЙТЕ ДОКАТО НЕ Е КЪСНО.Това е най-некоректния работодател в цяла България,мога само да кажа ЕДИН ГОЛЕМ КУР В УСТАТА НА ВИКТОРИЯ ГРУП
yuli
не подкрепя мнението
Написано на 16 октомври 2013 20:55 ч.
На елените най-добре се работеше, когато управители бяха Стоилов и Колев. нямаше лиготии всичко беше мъжкарско, колев малко прикаляваше с неговите правила но и двамата знаеха за какво става въпрос. това лято беше пълен бъркоч, курви и курвенски номера само. идея си нямаха как да направят нещата 
Yulka
Написано на 14 ноември 2013 10:25 ч.
Е и ти прИкаляваш, не ставй смешен! Държали се мъжкарски, моля-млоя.
Написано на 24 февруари 2014 14:46 ч.
Едно не мога да разбера аз съм работил там няколко години и при г-н Колев и г-н Стоилов защо никога сме нямали проблеми с работата защо винаги сме си взимали заплатата.Юли какво за него вие познавате ли го изобщо,няма такъв професионалист от него можеш само да се учиш.А да седнат и да ми пишат някакви хора който дори и Български не знаят сори.Нищо лично но всеки си постига резултати те сам.И пак бих отишъл да работя там е да от няколко години има служители и от Ромско потекло но човек ако умее може да ги научи и те да работят а не да крадат само и да мързелуват.Това че някой е некадърен какво отиваш виждаш преценяваш доказваш се и после говорете.                                                                         гр. София
ТБ
подкрепя мнението
Написано на 13 март 2014 00:40 ч.
 Съгласна съм с бараков, колев и стоилов си разбираха от работата. аз съм работила 4г на елените и при тях беше най-добре организирано всичко.....
Никога…
подкрепя мнението
Написано на 16 декември 2014 18:15 ч.
На Елените не плащат.Дават някаква мизерна заплата чак на втория месец,удържат по 100 лв за осигуровки и накрая нищо.Държат се отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!Отношението е като към животни!
Онуфри
Написано на 16 март 2015 21:00 ч.
Аз лично работих 2 сезона по стечение на обстоятелствата във в.с. Елените. Условията в общежитието са -1 звезда. Стаите са като килери, топлата вода е лукс, чаршафите са поне от 20г., хигиената е тип градски кенеф.  Като цяло хората от персонала са големи лица (наркоманчета и сиромаси) и благодарение на тях може да си прекараш добре, напук на всичко.  Ромското съсловие тенденциозно увеличава своя дял сред работниците, може би заради заплатите, стабилно "закотвени" на нива от бай Тошово време: 300, 400лв. А цаката е такава, че те глобяват за някаква глупост с 50-100лв и тъй като заплатите се взимат с месец назад (напр. заплатата за юни я взимаш в КРАЯ на юли) сезонът вече е посредата и хората са принудени да останат, защото останалите пари я ги вземат, я не... Въпреки това много маниачета им теглят по една майна и се изпада в такава ситуация, че комплексият управител и нейните баш руси заместнички да влизат в ролята на готвачи в х-л Андалусия... Безценно е да видиш подобна картинка, уверявам Ви. От казаното дотук се вижда, че човешкия фактор никак не е ценен във Виктория Груп, така че имайте едно наум.
Радо
подкрепя мнението
Написано на 10 май 2015 22:54 ч.
Не работете на Елените обл. Бургас, който се подвизават под имената: МОРСКА ВИКТОРИЯ АД / ЕКО ФРУТ - 1 - ЕООД СЪНРАЙЗ АД / Това е една и съща фирма която си сменя умишлено  имената в jobs.bg за да може някой да се  излъже и да отиде да работи там!Не ходете да работите там НЕ ДАВАТ ЗАПЛАТИ!
Написано на 6 юли 2015 14:57 ч.
Една госпожа ми звъня за работа като хостеса в Роял Парк, но от коментарите тук направо се потресох. Само ми е интересно как след като болинството е супвр недоволно, има единици хора, които твърдят че е окей. Имам една позната, която е работила в чайка и така, като и каквото съм чула от нея само там е окей. Имах интервю за сервитьорка във Виктория, Сл. Бряг, обаче разбрах, че и там не е окей... 
Бивш…
подкрепя мнението
Написано на 21 януари 2016 14:46 ч.
На Елените ще бъдете нищожества и на всичко отгоре ще работите за без пари!
Batuna
подкрепя мнението
Написано на 14 юли 2016 20:34 ч.
И аз преди време работих на Елените, заплатите бяха нищожни и удържаха близо 30-40% от парите за "счупени чаши", дори да не си счупил нито 1 през месеца...Виждал съм как се държи храна на земята преди да се приготви или сервира, най-вече мръвки.Аз бях за кратко - само 3-4 месеца и се отказах. Понеже от много време живея извън бг вече, като ме питат приятели къде отседнат на морето им казвам където и да е, само да не е на Елените, почти на всякъде е мизерия за мен българското черноморие, но на Елените е друга приказка, там не е мизерия, там е ад.
Jokera
подкрепя мнението
Написано на 1 март 2017 17:02 ч.
Чета , чета и не мога да повярвам , че това се е случвало и продължава да се случва....... . Нима  все още  има хора,  които се връзват да работят в този  измислен "Холдинг " !!!  Какви  ще да са тези хора , които след прочетеното по-горе ще отидат  да работят  за  "Виктория Груп" По моему освен цигани други  там не би трябвало  да работят , поради простата причина, че циганите не могат да четат за да видят как хората са лъгани  сезон след сезон , година след година !     Жалко за хубавият комплекс !
подкрепя мнението
Написано на 29 юни 2017 14:06 ч.
Вече сме 2017 година и като гледам какво е положението в целият комплекс на Виктория Груп ми става още по лошо, защото: 1. 90 % от персонала там вече са некомпетентни цигани!  Дори и Управителите на Ресторантите и Хотелите! 2. Управителите сегашните които в момента са там всички крадат, та направо от наглост не спират! 3. Ако Ветко знаеше какви кражби се вършат от Управителите там в момента и на каква мизерия живее персонала, със сигурност ще изгони всички Управители!
WelcomeGirl
подкрепя мнението
Написано на 17 юли 2017 05:26 ч.
Чувала съм и преди за приказка без край... Но по- горе написаната е обречена да доведе своя финал при пълен крах на комплекса. Очевидно нищо не се променя през годините... Пълен толеранс към ромското мнозинство, което ги окрилява, подхранва наглостта им и заявяват с гордост тъпотата и неграмотността си с извечното:" Ти знайш ли кой съм аз?" Половината от ръководството на хотела, в който аз работя са без образование или с купено такова, крадат, лъжат, обикалят пияни по цял ден и, ако могат, дори въздуха ще забранят. Малкото възпитани и образовани работници, са заставени да се съобразяват с пълната липса на нормално отношение и морални устои, защото им се заплаща реално с 2 месеца назад и ако решат да напуснат (защото всеки си има лимит на търпимост), ще видят пари, ама друг път. Но много скоро палачинката ще се обърне и собствениците няма да са така доволни от функциониращия им комплекс, когато тази червива яма бъде показана на света. Как се експлоатира човешки труд, как се краде безнаказано, как се оплодява ежедневно наглостта? Заповядайте да работите на Елените! Тук ще ви нахранят както хранят прасетата, ще ви пратят където съвсем не ви е мястото- на майната си и накрая ще затворят железните врати до следващия сезон. И сега, докато не ме следят камерите, ще си налея едно от мега-ефтиния им алкохол. Наздраве- да пием за комата хляб и позлатените кални задници!
Дай своята оценка!
vote no vote yes comment
send_icon
Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.
badholiday | хотели | заведения | пътувания | клиенти | други кошмари
досада | контрол | закони | полезно | съвети | цензура
Кошмарите в туризма - Една съвременна приказка или Не работете на Елените