BadHoliday.com - Кошмарите в туризма  
 
Ти си в:   BadHoliday > Кошмарни хотели > Хотел Елири - Равда/Несебър
С приятен външен вид, отвътре хотел Елири се оказа последна скръб
С приятен външен вид, отвътре хотел Елири се оказа последна скръб

Хотел Елири - Равда/Несебър

До момента мнението не се подкрепя. (общо гласували: 4070)

Посетих този, така наречен хотел, през лятото с моя приятел. Настаниха ни в стая, която няма нищо общо с тези от снимките.

През 7-дневният ни престой не влезе камериерка, дори да ни изхвърли кошчето за боклук (изхвърляхме си го сами).

Хигиената в хотела е под всякаква критика. Когато попитахме на рецепцията за почистване в стаите, ни беше грубо казано, че стаята се почиства в седмицата един път и "това да не ви е 5-звезден хотел".

Пердетата и спалното бельо миришеха на цигари. Наложи се да махна калъфката на възглавницата и се оказа, че възглавницата е на жълти миришещи петна. Няма да описвам в какво състояние са матраците...

Вторият ден от престоя ни ми изчезна скъпо бельо от простора.

Гъбената супа, която ядох на обяд единственият път, когато седнах в ресторанта на хотела, беше престояла и имаше кисел вкус.

Служителите в хотела бяха неучтиви и не проявиха никаква загриженост.

Не бих препоръчала този хотел на никого.

Автор: Василева (forelle@mail.bg)
Написано на 7 ноември 2012 в 20:35 ч.
коментар До момента има 9 коментара:
Владислав
не подкрепя мнението
Написано на 2 юни 2013 02:15 ч.
Като човек,който съм бил на рецепцията цялото лято на 2012,НЕ ВЯРВАМ,защото политиката на хотела е през 2-3 дена да се сменя бельото !
Юзеир
не подкрепя мнението
Написано на 5 юни 2013 19:29 ч.
5 lqto rabotq tam i nikoga ne sme imali takuv problem kamerierkite da ne vlizat po staite ... molq ne lujete
Написано на 24 юни 2013 15:29 ч.
Това е долна лъжа! Всяка година почивам на този хотел и съм с отлични впечатления от поддръжката на хотела и ресторанта. Персонала винаги е усмихнат и готови да помогнат!
Написано на 13 юли 2013 13:43 ч.
Ще ходим там тази година и сме с малко бебенце плажа на близо ли е ? 
Ицко
не подкрепя мнението
Написано на 28 юли 2013 00:10 ч.
Скоро посетих коментирания хотел и бих споделил следното:  стаята беше просторна в добро общо състояние, имаше някои дребни забележки но не бяха фатални.  Кухнята беше много добра, всичко което ядох беше по вкуса ми. Плажа е близо, както и спирката на обществения транспорт. Паркинга на хотела се достига по една "улица" с настилка от сгур, като същинското паркирне се осъщесвява в една трънливо-прашасала поляна.  Персонала беше отзивчив, когато виждаш усмихнати хора е по-приятно общуването, основно изключение от това правеше господина който явно беше управител или нещо подобно, с поведението си не показа нито веднъж професионализъм на който трябва да се учат младите служители. Като щяло останах доволен от престоя си в хотел Елири.
не подкрепя мнението
Написано на 19 август 2013 17:30 ч.
Това лято почивах със съпруга си и малкото ни момиченце в хотел Елири. Искам да изкажа благодарности към момичетата на рецепция, които откликваха на всеки наш въпрос и молба. Стаята  отговаряше на очакванията ни, беше чиста, просторна в сравнение с други хотели по морето. Храната бе разнообразна и вкусна. А най-хубавото беше, че плажът е на 1 минута от хотела.Определено препоръчвам този хотел на приятелите си! Ние със сигурност ще го посетим отново!
не подкрепя мнението
Написано на 15 май 2014 11:48 ч.
Хотел Елири беше един от най-приятните хотели, които посетих това лято. Тъй като много обичаме морето с приятелката ми и често сме там това беше най-сполучливото ни попадение. Хотелът е претърпял цялостна метаморфоза, както ми увериха от рецепцията, защото е сменил собствениците си миналата година и на това се дължи всичко. Храната беше великолепна, а стаите изрядно чисти и най-вече просторни! Рядко се случва да е повече от кутийка стаята на морето. Искам да изкажа огромни благодарности на всички момичета в хотела и тази година се надявам да сте в същия екип, защото вече имаме резервация за Август :))))
не подкрепя мнението
Написано на 3 юни 2014 16:01 ч.
Здравейте, г-жо Василева, Искам да изразя своите извинения за лошият привкус, който е останал у вас, след посещението в Хотел Елири Несебър.  Хотелът претърпя много промени, като най-съществената от тях е цялостна промяна в собствеността, която се осъществи през юни 2013 година. От тогава цялостната политика на хотела бе сменена и подобни оплаквания не са постъпвали при нас от новото ръководство.  Въпреки всичко, ние искаме отново да изразим ангажираност, относно Вашият престой и да изкажем извиненията си към Вас.  Политиките за почистване на стаите, смяна не бельото, както и качеството на храната подлежат на ежедневна проверка от екип професионалисти в областта на хотелиерството, които менажират много хотелски обекти в страната. В резултат на това качеството на обслужване се повиши неимоверно.Положителните отзиви, които получихме, както и многото гости, които ще ни посетят отново в предстоящият сезон са отговор на големите усилия, които положихме, за да възстановим доброто реноме на Хотел Елири.  С удоволствие Ви каним отново при нас и се надяваме да Ви изпратим като приятел, в каквито се опитваме да превърнем всеки наш гост. Кристиян Велев Хотелски управител
подкрепя мнението
Написано на 19 юли 2014 09:52 ч.
Здравейте! Искам да попитам дали хотела е в самия град на Несебър и на какво растояние  е от центъра? Благодаря предварително!!!
Дай своята оценка!
vote no vote yes comment
send_icon
Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.
badholiday | хотели | заведения | пътувания | клиенти | други кошмари
досада | контрол | закони | полезно | съвети | цензура
Кошмарите в туризма - Хотел Елири - Равда/Несебър