BadHoliday.com - Кошмарите в туризма  
 
Ти си в:   BadHoliday > Кошмарни заведения > Saint George - Поморие - ужасно обслужване!!!

Saint George - Поморие - ужасно обслужване!!!

До момента мнението не се подкрепя. (общо гласували: 5046)
Какво става с обслужването в тая държава?
Какво става с обслужването в тая държава?

Днес посетихме ресторанта на хотел Saint George в Поморие. Ужас и безумие!!! Нацупена сервитьорка, даваща зор да поръчваш и плащаш. Притеснява те, докато си избираш от менюто. Със сервирането на поръчката иска да й се плати, защото бърза да си ходи. Това се случва на всички маси. Отстрани стоят поне още 3 сервитьорки без да правят нищо, а тя бърза да обере всички поръчки, да вземе парите на хората и да си ходи (в 12 на обяд).

Ние сме там на почивка и искаме спокойствие... Помолих към кафето да ми донесе кафява захар - носи ми бяла, едва ме гледа, все едно съм й виновна за нещо, е, германеца на съседната маса й пъхна 2 лв. бакшиш и се ухили... за 2 лв.

Решихме, напук на тази сервитьорка, да оставим бакшиш на другата и след обяда си поръчахме и десерт - другата ми хвана тортата с ръце, докато ми я слагаше в чинията, как така я видях(!!!), също нацупена... Е, как да им оставиш бакшиш...

Какво става с обслужването в тая държава???

Да не говоря, че тоалетната към заведението беше с вход 0,30 лв...

Къде е държавата???

Автор: Лили (lili_hristova@mail.bg)
Написано на 29 август 2009 в 16:26 ч.
коментар До момента има 6 коментара:
подкрепя мнението
Написано на 16 април 2010 17:18 ч.

здравейте,случайно прочетох но с прискърбие признавам че е вярно...аз съм екскурзовод работим с тях непрекъснато получаваме оплаквания ..а като им направим забележка те казват м вие за какви се мислите ей сега ще ви изхвърлим н улицата всичките туристи от вашата фирма ..по лошо е че не само те персонално расъждават така ...работила съм в туризма в българия ..работих и в Израел....еми какво дави кажа ..та от пустинята правят ра тука от рая правят пустиня ..

 

Българин
Написано на 26 януари 2011 12:08 ч.

Поморие е пълно с цигани и вече приключи за мен като курорт.

Написано на 8 април 2011 22:23 ч.
Аз  харесвам Поморие.Почти редовно ходехме на почивка там до миналата година. За хранене посещаваме от време на време и по - гилемите "шикозни" заведения, но по - често вечеряме предимно в ресторантчето на хотел "Зевс".Препоръчваме ви го - перфектна кухня, нормални цени, добро обслужване.А  и се намира само на 100  -тина метра от центъра
LeeeaNa123
не подкрепя мнението
Написано на 5 юли 2012 13:04 ч.
Стига си се правела на велика! Тази година бях в същия хотел и сервитьорките бяха супер мили! Само да оплюеш хората гледаш! И не персоналът или държавата, а ти и такива като теб си сасипват почивката!!!
Елена1455
Написано на 28 юли 2012 22:02 ч.
Аз подкрепям  LeeaNa123! Този хотел ми е най-любим! Всяко лято ходя там. Сервитьорките и изобщо самият персонал са супер. Но LeeaNa123 е най-права за това, че заради ей такива като тебе ЛИЛИ (и не само ти) караме персонала да се държи неуважително!!!! Най-големите идиоти (с извинение) като видят нещо леко не наред и вече светът се свършва!Много тъп сайт!!!!!
F**K_YA!!!
не подкрепя мнението
Написано на 24 август 2012 17:44 ч.
ЕБ**И и скапания сайт!!! Щом има цял сайт за ва`ще тъпи изгъзици, значи та`я държава се скапва!!!!!! Не се ли замисляш, бе лигло, не не само на тебе може да ти се скапе деня и колкото да се мъчиш да си мила, нещо не става!?!?! И не мисли, че нещо ще се промени, когато се направи такъв сайт и се започне да се оплюва целия свят!!!!  А междо другото ресторанта на този страхотен хотел е един от най-хубавите ресторанти!!!!! НЕ ИСКАМ ДА ЧУВАМ ИЛИ ВИЖДАМ ТОЗИ САЙТ НИКОГА!!!!!!!!!!!!!!
Дай своята оценка!
vote no vote yes comment
send_icon
Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.
badholiday | хотели | заведения | пътувания | клиенти | други кошмари
досада | контрол | закони | полезно | съвети | цензура
Кошмарите в туризма - Saint George - Поморие - ужасно обслужване!!!