BadHoliday.com - Кошмарите в туризма  
 
Ти си в:   BadHoliday > Кошмарни заведения > НЕ ходете в ресторант Europe на главната улица във Варна!

НЕ ходете в ресторант Europe на главната улица във Варна!

До момента мнението не се подкрепя. (общо гласували: 4600)
НЕ ходете в ресторант Европа, на главната улица във Варна!
НЕ ходете в ресторант Европа, на главната улица във Варна!

Преди няколко дни бях в злопоучното заведение - ресторант Европа, във Варна и ядох миди, които бяха РАЗВАЛЕНИ!

В никакъв случай не го посещавайте!

Ако се оплачете, ще Ви изгредат надменно и саркастично ще демонстрират, че им е все тая...

 

Остава РИОКОЗ и съответните служби да се задействат.

Автор: snez (ssssss@mail.bg)
Написано на 3 октомври 2009 в 16:00 ч.
коментар До момента има 6 коментара:
lubennn
подкрепя мнението
Написано на 25 април 2011 14:25 ч.
още ли работи това мизерно бистро? предполагам, че там на персонала се плаща чрез храна и квартира, но не и с пари - това до някъде би обяснило "великодушното" им отношение към седналите на столчетата им. Всъщност "заведението" е много подходящо за почивка, можете да си носите собствени напитки и храна - гарантирам ви - 20 минути изобщо няма да ви забележат а надали и след това ще има някакъв проблем. Само съм сядал веднъж там, дори не поръчах и за щастие ).
не подкрепя мнението
Написано на 20 февруари 2012 18:15 ч.
Ходих с жена ми на 14 февруари за Св. Валентин, и да ви кажа всичко си беше на ниво, и сервиза и храната.  Едни хора до нас ядяха миди и изгежда им харесваха, защото си поръчаха и втора порция. Ето ви линк към това дето го ядохме: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.305363246179520.71426.201917669857412&type=1
Албена
не подкрепя мнението
Написано на 21 юни 2012 15:28 ч.
Не вярвам,вчера бях дам и хапнахме едни страхотни сладкиши.Бях приятно изненадана от това колко пресни и вкусни са.Горещо го препоръчвам.За сервиза има какво да се желае но се стараят.
подкрепя мнението
Написано на 12 септември 2014 15:06 ч.
Не купувайте миди от рибната борса на колхозния пазар особено от магазинчетата от вън около борсата. Лъжат ,че са пресни като ги сварите вътре са мама мия . Хвърлят се до една. Наложи се да купя два пъти от два различни магазина (става въпрос за тези отвън а те са мисля само два един до друг) и съжалявам . Рибата е същата работа. Мият ги за да изглеждат отвън добре , но като ги отворите вътре са смрат.
Написано на 12 септември 2014 15:14 ч.
Отбягвайте да купувате риба от рибната борса във Варна . Ако сте го направили сте разбрали , че са ви излъгали и са ви пробутали стара полу развалена  риба или рибен деликатес . За предпочитане е долу на плажа рибарското селище ,вадят и продават прясна риба.
не подкрепя мнението
Написано на 7 март 2016 22:53 ч.
Балък миди яде ли? Ако са били развалени то веднага се вижда и могат да се подменят. Ако клиента се посере в последствие , не е сигурно дали е от мидите може и да е слаб стомах, много алкохол несъвместими храни, лакомия и т.н. Ресторант Европа си е добро място.
Дай своята оценка!
vote no vote yes comment
send_icon
Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.
badholiday | хотели | заведения | пътувания | клиенти | други кошмари
досада | контрол | закони | полезно | съвети | цензура
Кошмарите в туризма - НЕ ходете в ресторант Europe на главната улица във Варна!