BadHoliday.com - Кошмарите в туризма  
 
Ти си в:   BadHoliday > Кошмарни заведения > Гара за двама - като във влака за Перник

Гара за двама - като във влака за Перник

До момента мнението не се подкрепя. (общо гласували: 5670)

Заведението е малко, само 4 маси, по-скъпо от средното, идеята му е да е уютно и атмосферично, донейде роматично. Свири руска музика. Но на съседната маса имаше пиянска група, която ругаеше, подсвиркваше и вдигаше шум (едно от момичета друсна и лек кючек между масите, които са много нагъсто). Държаха се като в по-долнопробна дискотека, а не като в ресторант. След като сервитьорът отказа да им направи забележка, ние си тръгнахме. Накараха ни да си платим и недонесените (и поръчани преди почти час) и неконсумирани ястия. И това се рекламира като романтичен ресторант за двойки...

Няма да повторя повече, остави ми много лошо впечатление.

Автор: Милена (mirus@abv.bg)
Написано на 4 ноември 2009 в 12:28 ч.
коментар До момента има 8 коментара:
не подкрепя мнението
Написано на 5 ноември 2009 00:07 ч.

                                                           Явно сте объркали влака!

Миленчето явно никога не е чувало за руски кабачок. Сладкото детенце нивгаж не е пило водка с черен клисав хлебец. Милото домашно цветенце не е буянило по 72 часа с руски казаци и не се е наливало до забрава с молдовска барматуха.

Чета и съжалявам, че липсата на алкохолна култура на някоя персона, може да определя статута на доказало романтичната си атмосфера столично заведение! Колкото до цените, може по всяко време да се възползвате от услугите на български и руски туристически агенции и да прескочите до Москва, Санкт Петербург или по-близката Одесса и с нескрита радост ще откриете, че точно критикуваните от цени са поне ТРИ пъти по-евтини от тамошните, а кухнята е на ниво, което предлагат само доказали се руски ресторанти.

За справка, в средна кръчма обикновен жулиен, стандартна порция... 78 грама е 3 евро, обикновенна бира е миниму 2 евро, а 100 ml водка Руски Стандарт (обикновен) са скромните 4 евро.

Все едно чалгаджийка да попадне в операта и ми критикува пантофките на Одета...

Многоуважаема госпожице,

Народът ни много точно го е казал още в края на XIX век:

За всеки влак си има пътници. 

Написано на 5 ноември 2009 14:35 ч.

Жоре, уважаеми чичо, закърмен с водка и черен клисав хлебец, не знам каква е акохолната култура, вярно. Обаче знам каква е културата по ресторанти. Тя не включва:

1) Псуване на висок глас

2)Викане

3) Постоянно свирене с два пръста в устата

4) Кючек между масите

С оглед на 4), уверявам те че сравнението ти с чалгаджийка е доста не на място. Атмосферата беше много далеч от кротко пиянство на руска дълбока душевност.

Нещо повече, не бях единствената оплакала се в ресторанта. Когато от 3 други маси се оплакват 2, това е сериозен процент. Само дето ние не им правехме оборот с бутилки водка, така че нямахме право по подразбиране.

Цените не ги критикувам, просто отбелязвам факта.  Но доколкото това не е кварталната скара, очаквам и обстановката да не е като в нея. И или да си получавам яденето, или да не плащам за него.

Абдул Азис…
подкрепя мнението
Написано на 6 ноември 2009 11:35 ч.
   Тоя Жорето май е собственикът. Голяма защита, няма що. То че си ги защитават такива говеда е ясно и от факта, че не са ги изгонили. Да си карат сами влака и да си пият сами водката !
подкрепя мнението
Написано на 6 декември 2009 16:08 ч.
Оооо и аз съм бил там 2 пъти. Пълна цигания! Ам ко да ви кажа... тез кръчми не изкарват много време... :)
С.
не подкрепя мнението
Написано на 10 август 2011 23:51 ч.
Когато съм ходила в това заведение винаги ми е било вкусно и приятно и не съм била свидетел на нищо подобно на описаното тук. Мисля, че става дума за лош късмет...
Гъзенсекс
подкрепя мнението
Написано на 5 декември 2012 19:57 ч.
Заведението фалира.
Написано на 24 ноември 2013 18:56 ч.
Разни там Миленчета,в задните части отсексени,изверги и тьпи не християнски никове,ще ви отговоря на въпроса защо такава прекрасна страна като България е   една от най бедните страни. Защото в нея живеят такива дребни души като вас. Заради такива като вас много често ме е срам че съм българин.  
Пенка
подкрепя мнението
Написано на 10 февруари 2014 03:33 ч.
И понеже те е срам, че си българин ли си зарязал българската граматика? И в кой християнски храм те научиха да псуваш по този анадолски начин?
Дай своята оценка!
vote no vote yes comment
send_icon
Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.
badholiday | хотели | заведения | пътувания | клиенти | други кошмари
досада | контрол | закони | полезно | съвети | цензура
Кошмарите в туризма - Гара за двама - като във влака за Перник