BadHoliday

тур. агенциите


Не знам дали ви се е случвало, но в момента търся екскурзия за Коледа, някъде в Европа и от стотиците туристически агенции, които посетих и проверих в Интернет, останах доста разочарован.

Повечето фирми предлагат еднакви екскурзии или пък предлагат масово Коледа да прекарам на някакъв далечен остров, където дори не знаят какво означава Коледа. А за дестинации от типа Париж, Прага, Виена - най-красивите европейски градове за такъв тип празник, има 2-3 абсолютно еднакви екскурзии и то с автобус. Аз съм изкарал достатъчно пари през годината и искам да пътувам като бял човек, със самолет, да не говорим че отпуската ми е минимална и нямам допълнително време да губя за път. А вярвате ли, че няма една агенция, която да ми предлага самолетна екскурзия да тези градове?

Посъветвайте ме, моля ви, похвалете някоя тур. фирма към която мога да се обърна. Готов съм да дам малко повече пари, но нямам време сам да организирам пътуването си. Най-лесно ще си купя сам билет за самолет, но това е най-маловажното. Все пак друго е фирма да организира всичко, работи с проверени хотели и прави резервации за много по-разумни цени, организира посещения на най-интересните места и т.н.

Благодаря

Автор: pitan (pitan69@mail.bg)
Написано на 31 октомври 2005 в 14:11 ч.

 

Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.