BadHoliday

Saint George - Поморие - ужасно обслужване!!!

Какво става с обслужването в тая държава?
Какво става с обслужването в тая държава?

Днес посетихме ресторанта на хотел Saint George в Поморие. Ужас и безумие!!! Нацупена сервитьорка, даваща зор да поръчваш и плащаш. Притеснява те, докато си избираш от менюто. Със сервирането на поръчката иска да й се плати, защото бърза да си ходи. Това се случва на всички маси. Отстрани стоят поне още 3 сервитьорки без да правят нищо, а тя бърза да обере всички поръчки, да вземе парите на хората и да си ходи (в 12 на обяд).

Ние сме там на почивка и искаме спокойствие... Помолих към кафето да ми донесе кафява захар - носи ми бяла, едва ме гледа, все едно съм й виновна за нещо, е, германеца на съседната маса й пъхна 2 лв. бакшиш и се ухили... за 2 лв.

Решихме, напук на тази сервитьорка, да оставим бакшиш на другата и след обяда си поръчахме и десерт - другата ми хвана тортата с ръце, докато ми я слагаше в чинията, как така я видях(!!!), също нацупена... Е, как да им оставиш бакшиш...

Какво става с обслужването в тая държава???

Да не говоря, че тоалетната към заведението беше с вход 0,30 лв...

Къде е държавата???

Автор: Лили (lili_hristova@mail.bg)
Написано на 29 август 2009 в 16:26 ч.

 

Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.