BadHoliday

Клуб Face Студентски град

В клуб Фейс ще ви сервират една студена вода...
В клуб Фейс ще ви сервират една студена вода...

Фейс беше кафе, от което имам хубави впечатления. До скоро...

Първото нещо, което ми направи лошо впечатление, беше, че като си поръчаш фреш, е разреден доста с вода. Докато ти го донесат, се е утаил и е останала да се личи бистрата вода.

ОК, няма да си поръчваме фреш. Имат коктейли, Е, да, само че 3 пъти да си поръчаш един и същ коктейл и всеки път да е различен, не е готено. Последния път, дори и състава му не беше, като описания в менюто, остави външния вид.

Но най-най-неприятното нещо беше, че за сметка от 7 лева, дадохме на сервитьорката 10 и тя изобщо не сметна, че е нужно да ни връща, каквото и да е. Като никой не и беше казал изрично да си ги задържи. Хубаво, иска да изкара някой лев, но може да си го заслужи по друг начин, а не да ти дигне парите и след това 20 минути, докато я чакаш, вече облечен, да се прави на приятно разсеяна и да се покрива навън и в другите помещения. Не се прави така!!! Особено, като над напитките, които сме си поръчали, се обучаваше буквално! За барманка - някакво момиченце...

И като изключим една бира, всичко друго, което поръчахме, беше някаква безвкусна вода!?!

Автор: Polly (polinacekova@yahoo.com)
Написано на 11 март 2013 в 11:39 ч.

 

Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.