BadHoliday

Не ходете в хотел Елена (Helena apartments), Керамоти, Гърция

Решихме да почиваме в Гърция. С агенция наехме хотел Елена (apartments Helena), които на снимките изглеждаха много добре. В сайта са снимали единствения апартамент на собствениците.

Пристигаме с дете на 2 години и отиваме на рецепция. Още, като видях мърлявата гъркиня, която ехидно ни поздрави, ми стана ясно къде сме попаднали...

След като уточнихме резервацията, мъжът ми си забрави личната карта на рецепция. След като я потърсих, на другия ден (и аз бях забравила, след разтоварването на багажа, хранене и тичане след детенцето ), се оказа, че няма да ни бъде върната до края на престоя.

И това не е всичко, стаята беше по-малка от гаражче. Трябваше да има климатик, но той се оказа срещу заплащане от 5 едро на ден, допълнително. Нямаше допълнително легло за детето и се наложи да спи между нас, при това не на двойни легла, а на единични и се наложи да ги приближим и да намушкаме между тях одеало.

Кухнята или кухненския бокс, беше 30 см, една мивка с малки котлони, някакви стари и ръждясали тигани и пластмасови чинии.

След като престоя от 2 дни се оказа трагичен, пожелахме да ни върнат парите. От агенцията ни казаха да си платим и да се махаме. Те защитаваха тяхните интереси. От българското посолсво нищо не искаха да помогнат.

Викнахме полиция. Полицаите отказаха да говорят английски. Бяха мазни, нагли като цигани. След едночасово говорене на английско-гръцки, полицаите ни казаха единствено на английски превод от собственика на мизерните гаражи: или плащате цялата сума и напускате хотела, или идвате да нощувате в полицията, НО БЕЗ ДЕТЕТО!!! Тогава полудях от ужас! Това двегодишно детенце, какво може да му се случи. Платихме си и се изнесохме...

Не пожелахме да се оплачен на по-горно ниво, защото ни стана ясно, че едва ли някой ще ни защити. И така, платихме 250 евро и напуснахме хотела на втория ден.

Автор: ЕЛЕНА (foxybrown@abv.bg)
Написано на 5 юни 2013 в 15:49 ч.

 

Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.