BadHoliday

Хотел Аврора, св.св. Константин и Елена

На вилата изкарахме с пъти по-добре, макар и без море
На вилата изкарахме с пъти по-добре, макар и без море

Бях се заклел, че никога вече няма да ходя на почивка там, където през активният сезон предлагат намаление, както вече не искам и да чуя за всякакъв вид Inclusive. Но неочакван отпускq в службата на съпругата ми, час-два уговорки и склоних. Впоследствие съжалявах, но семейният мир ми е по-важен.

На кратко: хотелът наистина е строен по изискванията за 4 звезди, стаите са широки, банята е с вана, хубави мебели. Предимствата свършват до тук.

Близко разположеният плаж се оказа на има-няма 600-700 метра. Паркинг - където си намериш место по улицата. Храната бързо свършва и е с отвратително качество, да не говорим, че разнообразието се заключаваше в това, да се размени обедно с вечерно меню. Съмнявам се дали наистина  имат майстор-готвач. Кафето - да те бият да го пиеш!

Персоналът беше отчайващо малък,  хората се трудеха съвестно но... Момчето от дневният бар сутрин помагаше в кухнята, като свободните камериерки също взимаха активно участие. Ропотът на почиващите сутрин беше като тътнеж пред буря. Чужденците питаха къде е управителят, но такъв поне аз не видях. Пълно отсъствие на мениджмънт.

Събрахме си багажа предсрочно и беж на вилата, където си изкарахме с пъти по-добре, макар и без море.

Автор: Христо Яков (kiki@mail.ru)
Написано на 29 юли 2013 в 16:55 ч.

 

Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.