Четирима души бяхме натъпкани в едно помещение от 12 квадрата
Четирима души бяхме натъпкани в едно помещение от 12 квадрата
BadHoliday

Кошмар във вила Мария Торони, Гърция

Здравейте,

Платихме фамилна стая за 4 човека за  562 евро за 7 нощувки и апартамент 720 евро за седем нощувки за четири човека в псевдо хотела Вила Мария за период от 17 до 23.08.2014 г.

Четирима души бяхме натъпкани в едно помещение от 12 кв.м., в малкото боксче с размери 2 на 3 м беше сложено легло на дъщеря ми  на 13 год., двама души вътре не може да се разминат, а вратата на хладилника се удряше в главата на спящото дете.

Впоследствие разбрахме, че вместо платените по горе помещения сме получили възможно най-малките студия.

Мариос, вместо да ни върне парите, ни се изсмя и ни обвини, че не сме му казали още първия ден, иначе щял да ни премести.

Забележителна мизерия, смърдящи на урина одеала, воняща на фекалии баня, лепнещи от мръсотия дръжки. Пристигащи нови клиенти, които вдигаха скандали, заради отвратителните условия.

Дават ти една карта със заварен на нея ключ, тоест, като заключиш врата, с ключалка тип 50 година, която се отваря с поглед, вътре ток нямаш, хладилникът и климатикът не работят, като не си в стаята, съответно не можеш да си заредиш лаптопа или телефона. Сейф няма. Канализация няма.

Сутрин на три дни идва фекалка и ти овонява последния весел лъч от утрото. Тъй като идва на три дни, на третия вече не се диша от воня.

Измамите не свършват до тук. В стоята има меню, ако все пак рискуваш да поръчаш фамилна пица за 10 евро, като си е взимаш ти обесняват, че тази струва 15 евро. Имали различни размери фамилни пици: 15 евро е тридесет сантиметра. Тази, от 10 евро, така и не я видяхме. Може би щях да замълча, ако бях единствената измамена, но освен мен, само докато бяхме там, бяха измамени още две семейства.

Сега подготвям жалба до ЕС. Тези двамата - Мариос и Деспина, които са собственици на хотела, трябва да бъдат спрени. Всичко това се прави с умисъл. Стаите нямат номера. При резервацията не ти дават номер на апартамент. После те тъпчат в 12 кв.м и омаломощени от осем часовия път от София до Торони, това те довършва.

Автор: Инна Пенчева (ipentcheva@abv.bg)
Написано на 28 август 2014 в 22:41 ч.

 

Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.