BadHoliday

Не пътувайте с Арайвърс Иди

Доверихме се на фирма Арайвълс-Иди за екскурзия по италианските езера. До последния момент ни държаха в неведение, както за хотелите, в които ще се преспива, така и за самолетния полет.

В първоначалната им програма бе предвидено да се лети и в двете посоки с късни полети на България Еър, но в последния момент бе направена промяна, в посока Wiz Air, с полет за Милано, в 6 часа сутринта, което наложи да бъдем на аерогарата в 4 часа!

Още там, от страна на екскурзоводката Мария Ковачева, ни бе съобщено, че поради липса на програма за деня (?!?) ще бъдем оставени до 3 часа следобед в някакъв МОЛ до летището, за да убием времето си. След яростни протести, от страна на групата, все пак тя склони да бъдем оставени в гр. Бергамо с изричната уговорка, че самата тя не познава града (!?!) и не може да ни бъде полезна по никакъв начин при неговото разглеждане.

През цялото време въпросната екскурзоводка Ковачева се държеше твърде непрофесионално, крачейки бързо, заедно с местните екскурзоводки, на няколко десетки метри пред групата, състояща се основно от възрастни и в по-голямата си част - трудноподижни жени, като само епизодично се спираше, за да каже по нещо за посещаваните обекти.

По време на преходите с автобуса тънехме в пълно неведение, относно това къде отиваме и през какви места минаваме. На всякакви наши протести следваше стандартният отговор, че самата тя не е от фирмата организатор, а само е наета от тях и в случай, че имаме някакви претенции, можем да се обръщаме само и единствено към въпросната фирма???

След това пътуване не бих препоръчал на никого фирма Арайвълс Иди!

Автор: Димитър Иванов (mityo@mail.bg)
Написано на 10 октомври 2014 в 12:15 ч.

 

Екипът на Bad Holiday не носи отговорност за изказаните становища. Отговорност за съдържанието на всяка предоставена информация носи авторът й. Всяко доказано невярно твърдение и коментарите към него се изтриват незабавно.